Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz fojtviki #35994 üzenetére
Nagyon sajnálom. Azt gondolom, hogy amíg láthatólag jól érzi magát, addig semmiképpen nem kell altatással foglalkozni, majd akkor, ha szenved. Kicsit más, de nekem tengerimalacom járt pont ugyanígy. Ott azt mondta a doki, hogy ilyen estben nem úgy kell elképzelni, hogy órákig agonizál és kapkod levegőért, meg ilyesmi, hanem a tüdőben kevés lesz az oxigén, és sok a CO2, ettől elalszik és nem ébred fel. Így is történt.
Én 1,5 éve, tavaly februárban temettem el az egyik kutyám, egyszercsak fejtől lefelé megbénult, csigolya-probléma. A nyaki csigolyánál ez nagyon kockázatos műtét, de persze, próbáljuk meg. Vittem előtte MR vizsgálatra, mentünk az állatkórházba, ott már készen állt a stáb. Aztán a doki meglátta az MR-t: ezen kívül is 5 súlyos, külön műtendő, külön rehabilitálandó gerinc probléma + légcsőszűkület + lépben daganat. Mondta, h ő szívesen megműti, hiszen az neki sok pénz, de nem ezt kell javasolnia a továbbiak miatt. Úgy döntöttünk, hogy ettől a tortúrától megkíméljük. Az eszemmel tudom, hogy jól döntöttünk, de mai napig bánt a dolog. Az akkor 3 éves fiamat is nagyon megviselte, hiszen családtag volt.
Éppen ma álmodtam vele, hogy visszajött. Játszottunk, simogattam, aztán mondta, h most már mennie kell. Erre álmomban elbőgtem magam és felébredtem.A másik kutyánk meg múlt héten bezabált a lepotyogó ringlóból és orvoshoz kellett vinni. Röntgenen nem volt elakadt mag (csak brutál mennyiségű bélgáz), viszont megmutatott egy brutális veleszületett ékcsigolya-torlódást. Valamikor biztos, hogy le fog bénulni. A műtét pedig kevés eséllyel kecsegtet. Szerencsére nála ez viszonylag alsó részen van, így a legrosszabb esetben kap két hátsó kereket. Bár amennyire mozgékony kutya, nehezen viseli majd...
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest