Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz jézusom #33529 üzenetére
és #33528) Vesa: Köszi, ezek hasznos infók.
Igazából minden kutyát le kell vinni, szóval ezt a részét általánosságban kell majd megamba nevelni. Muszáj lesz, mert nem vagyok pl. korán kelő típus.Egyébként alternatívának még felmerült a Corgi, de az Q drága. A shiba, az meg első kutyásnak kb felejtős, mert mindenhol azt olvastam róka, hogy iszonyat önfejű és öntörvényű. A samoyed, de ő meg pl iszonyat módon vedlik, bár gondolom sokkal jobban nem, mint egy goldi... Valamint újabban az aussie. Bár van egy tippem, hogy ők is rohadt drágák, illetve elég soknak "felemásak" a szemei, az nekem picit ilyesztő.
Persze tudom, hogy teljesen nem lehet kivédeni, hogy romboljon, de azért szeretném minimalizálni ennek lehetőségét. Főleg, hogy albérletben lakom. Erre amúgy vannak pratiktikák, hogy lehetőleg minél kisebb eséllyel okozzon kárt? Pl. a lefárasztáson vagy a szeparációs szorongás elviselésének belenevelésén túl? Esetleg olyan cuccokat venni és előhagyni, amiket inkább szétrághat, mint pl a kanapét?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest