- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
jézusom #33529 üzenetére
és #33528) Vesa: Köszi, ezek hasznos infók.
Igazából minden kutyát le kell vinni, szóval ezt a részét általánosságban kell majd megamba nevelni. Muszáj lesz, mert nem vagyok pl. korán kelő típus.Egyébként alternatívának még felmerült a Corgi, de az Q drága. A shiba, az meg első kutyásnak kb felejtős, mert mindenhol azt olvastam róka, hogy iszonyat önfejű és öntörvényű. A samoyed, de ő meg pl iszonyat módon vedlik, bár gondolom sokkal jobban nem, mint egy goldi... Valamint újabban az aussie. Bár van egy tippem, hogy ők is rohadt drágák, illetve elég soknak "felemásak" a szemei, az nekem picit ilyesztő.
Persze tudom, hogy teljesen nem lehet kivédeni, hogy romboljon, de azért szeretném minimalizálni ennek lehetőségét. Főleg, hogy albérletben lakom. Erre amúgy vannak pratiktikák, hogy lehetőleg minél kisebb eséllyel okozzon kárt? Pl. a lefárasztáson vagy a szeparációs szorongás elviselésének belenevelésén túl? Esetleg olyan cuccokat venni és előhagyni, amiket inkább szétrághat, mint pl a kanapét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest