Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, amúgy ezeket a Spur kuponokat például a Yettel, és a BENU is ad, ha végképpen elfogyna...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Tegnap valami bug volt a rendszerben, mert az akciós kólára is engedte a kupont...
Ja, és reggel elmentem, üvegvisszaváltás meg ilyenek.
Vásárlás, kupon, fizet. Végén kupon zsebre tesz, délután meg riszájkling...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A 8 hölgyből nálunk csak 2 figyeli szerencsére, hogy mennyit nyomunk el. De amit a rendszer enged, azt szabad.
-
Hát engem már figyelnek helyi spárban

Önkiszolgálós pénztárnál nő áll mellettem és mondja hogy négy... szóval számolta mögöttem hogy hányszor húztam le, hát jó szerencsémre találtam bolt elött eldobva még egy levélnyit és folytattam a kuponozást mindenre is, nem vettem sokmindent de 8-at elhasználtam és bizony el is kérte. -
Mai 20%-os kuponokkal, 2300 ft magtakarítás.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Hát, pedig ki lehet fogni jó akciókat , kuponnal a multiban is, de valóban csak célirányosan.
De mi sem sokat járunk oda.
Milka 1500? Ilyenkor örülök, hogy nem eszünk nagyon édességet. Olaszbol múltkor ismerős 990-ert hozta volna. Akkor mi ezen spórolunk

Igazad van abban is, hogy több boltot bejárni időben sok lehet.
-
Alusky
senior tag
Sose használtam kuponokat, ezután se fogok. KP van és kirakott árcédula, aztán ha tetszik az ára megveszem, ha nem akkor rajtuk rohad. Minden más csak szarkavarás.
Multikat meg tényleg egyre jobban kerülni kell, van egy csomó áfészból kivedlett raktárépületes bolt, ott sokszor a multik seggébe dugandó kuponoktól is olcsóbban meg tudod venni. Csak ugye korlátozódik a kínálat. Mindenhova meg nem érdemes elmenni, mert az idő és üzemanyagköltség megeszi a spórolást.
Most vettem 1499-ért nagy 300g-os ízesített Milkákat. Se kupon, se kartonnal nem kell venni, se törzstagság, semmi. Normál méretű Axe-ot vettem 990-ért, meg a H&S samponból a nagy is valami 2200 stb. Ez mondjuk csak kicsit olcsóbb egy Aldi, Tesco árnál, de semmi nem kell hozzá. Ennyi. Ugye, hogy lehet kuponok nélkül is megoldani, rohadjanak meg multistól.Az Aldi az egyetlen ahova bemegyek, de csak mert ott mindig kevesen vannak itt, meg mert a raktáráruházak nem csak a kádárkorban épült dizájn miatt néznek ki prolin, hanem mert nem kapható minden. Nem az Aldiban a legolcsóbb a zöldség, gyümölcs, de a piac messze van és fullon, meg ott már hajnalban elhordják a szépeket a házisárkányok.
-
Green nálunk is van, közelebb mint a Forrás, de még nem jártam ott.
Ha erről írtál, akkor megnézem azt is!A Lidl nekem évi 3-4 alkalommal dob be olyat ami érdekel..
@ MasterDeeJay!
Egy vásárlásnál ha jól emléxem 8 alkalommal lehet kupont használni. Ha az aplikációban 2 van, én akkor is nyolcszor húzom le...
-
Én se ezt mondtam hogy baj a kuponozás.,
Pl. anno jó pár éve a Glamour kuponoknak volt értelme, akkor vettem rengeteg mosógélt, egyéb vegyi cuccot, de manapság csak kb. a kidobott pénz, érdemi akció nem sok.
Lildben én is sokszor a kuponos cuccokat veszem csak, mert olcsóbb mint anélkül, meg mint ahogy írod, nekem spec 5 percre van gyalog, szóval ezért is oda megyek.
Itt nálunk ami még jó bolt, az a Green, igaz kell hozzá egy vásárlói kártya, de az lett, így azért tűrhető áron tudunk venni ezt-azt, jóval olcsóbban mint a Spar pl. valaha is adott...
-
Spárosat szoktam, azt az univerzális 20%-osat. Önkiszolgálónál lehúzom mindenre is. Bolt hanyagsága miatt gyakran a már leárazott sárga címkésre is működnek. Aztán persze legtöbbször nem kérik el így következő vásárláskor is nyomom el többet ami van, de amúgy sem adom oda mindent, szerencsére nem számolják miért adok két kupont amikor lehúztam vagy nyolcszor. Ez egy fajta kompenzáció az év közbeni hasonló hanyagságokra amelyek engem érintettek negatívan (pl: akciós árú terméket teljes áron kapom meg amely szintén jellemző).
De az a lepedő méretű ami az újságban van ezernyi kupon egy termékre háát annak nem látom értelmét. Szinte mindegyik olyan termék ami valószínűleg nem fogy vagy pont olyan hogy kis kiszerelés amit eleve nem éri megvenni mert kuponnal lesz olyan áron literben/kilóban arányaiban mint a nagy kiszerelésű. Én azokban nem találtam semmit ami érdekel, csak az univerzális 20%-os érdekes.
Illetve MOL kártyám is van, az is azért tud adni extrát -15Ft / -25Ft literenként tankoláskor. (havi 1000km-ert megyek) -
Nem olyan gáz ez a kuponozás, de tény, érdemes előre tervezni.
Nálunk pl gyorsan fogy a Kecskeméti alma citromfű isntant tea.
A legolcsóbb 1600 + 1490 szállítás.
Spúrban 1850, azt hiszem. 20% kuponnal már egész jó, csak ilyenkor nem szabad elcsábulni, és venni mindenféle szart, mert akkor semmire nem jó a kupon...
Más. DM kártyám is van régóta, gyűltek a pontok szépen.
Parancs kiadva, elfogyot a konyhai és a fürdőszobai tisztítószer, indulhat a beszerzés!
"A kettő nem ugyanaz, jó!!!??"
DM 5 perc séta, bepakol, elő a kártya.
Pénztárosnéni: - nem akarom a pontjaim beváltani?
- vájnát! Akarom!
- akkor 5 forint lesz!
Fú de büszke voltam magamra, pedig tudom, hogy placebó, mert p...a drága a DM...! -
Kb. leírtad amit gondolok az egészről, lehet kupon nélkül máshol olcsóbb amit kuponnal azt hiszi valaki hogy milyen okos volt és jól járt.
Szét kell nézni, tudatosan kell vásárolni, diszkontokat, (Forrás, PlusMarket, egyéb kiskert is fogadó nagykert kell találni), és ott olcsóbb lesz mint a kamu kuponok sok esetben.
-
Valamelyik nap Kik-eltünt. Lányoknak kellett nadrág, hála istennek nem divatolnak, egyszerű, alap mackónadrág.
Felesleges nagyobb összeget fordítani rá, mert jövőre úgy is kinövik. 3 darab a nagylánynak, 3 a kisebbiknek.
Pénztárnál előttünk lévő néni mondja, hogy az aplikációban (van vagy 20 féle a telefonomon) van 10% mindenre kupon.
Erre a pénztráros néni, hogy holnapután lejáró kupon meg 30%!6(!) mackó 5700 jmf!
Hétköznapokban ha lehet a Forrás áruházat választom.
Volt olyan TESCO-s deal, hogy Lenor öblítő, a második termékre -60%
Osztok szorzok, hülye vagy, 2100 jmf per flakon!!!Felmegyek a forrásba, 1800 akció nélkül!
A jó édes k#&@^+/!!!! -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Azta
-
Nekem nem kell a kuponokra figyelnem, a nejem totálisan képben van a témában. Szerintem csak élelmiszerre havonta simán megspórolunk 15-20 ezrest ezáltal.
Interspar kuponokat rendszeresen kapunk de pl a Yettel app is ad akciónként 2 db 20%-os kupont. -
Na, ma is 602 ft megtakarítás.
-
Graphics
Jómunkásember
Sokszor igen, wc papír, zsebkendő ilyesmik, környéken lévő Tesco horror, Lidl csak csak.
Ami például még a spórolás jegyében megtörtént hogy van olyan termék, amiben márkát váltottunk, pl majonez és ketchup.
Netről mosószer, mosogatótabletta, ilyesmikkel lehet sakkozni, ezek mindig kellenek. Tusfürdő és tisztálkodási szerekbol dm beváltDe nyitott vagyok még spórolasi tippekre.

-
Graphics
Jómunkásember
Sokkal egyszerűbb módot találtunk mi már ki erre.
Multit kerüljük, ha van esetleg kupon elhasználjuk, minden, ami tartós fogyasztási cikk és cucc azt netről nagyobb mennyiségben rendeljük.
Így spórolunk a budipapíron de a macskakaján is. Illetve tésztákat és egyéb nem romlandó cuccokat pedig ha ismerős évente 1-2x jár Olaszországban, akkor onnan.
Rengeteget spóroltunk így már össze. Van még min faragni.
-
pusszycat
nagyúr
Naná.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest