Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

senior tag

Sose használtam kuponokat, ezután se fogok. KP van és kirakott árcédula, aztán ha tetszik az ára megveszem, ha nem akkor rajtuk rohad. Minden más csak szarkavarás.
    Multikat meg tényleg egyre jobban kerülni kell, van egy csomó áfészból kivedlett raktárépületes bolt, ott sokszor a multik seggébe dugandó kuponoktól is olcsóbban meg tudod venni. Csak ugye korlátozódik a kínálat. Mindenhova meg nem érdemes elmenni, mert az idő és üzemanyagköltség megeszi a spórolást.
    Most vettem 1499-ért nagy 300g-os ízesített Milkákat. Se kupon, se kartonnal nem kell venni, se törzstagság, semmi. Normál méretű Axe-ot vettem 990-ért, meg a H&S samponból a nagy is valami 2200 stb. Ez mondjuk csak kicsit olcsóbb egy Aldi, Tesco árnál, de semmi nem kell hozzá. Ennyi. Ugye, hogy lehet kuponok nélkül is megoldani, rohadjanak meg multistól.

Az Aldi az egyetlen ahova bemegyek, de csak mert ott mindig kevesen vannak itt, meg mert a raktáráruházak nem csak a kádárkorban épült dizájn miatt néznek ki prolin, hanem mert nem kapható minden. Nem az Aldiban a legolcsóbb a zöldség, gyümölcs, de a piac messze van és fullon, meg ott már hajnalban elhordják a szépeket a házisárkányok.

Új hozzászólás Aktív témák