Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spárosat szoktam, azt az univerzális 20%-osat. Önkiszolgálónál lehúzom mindenre is. Bolt hanyagsága miatt gyakran a már leárazott sárga címkésre is működnek. Aztán persze legtöbbször nem kérik el így következő vásárláskor is nyomom el többet ami van, de amúgy sem adom oda mindent, szerencsére nem számolják miért adok két kupont amikor lehúztam vagy nyolcszor. Ez egy fajta kompenzáció az év közbeni hasonló hanyagságokra amelyek engem érintettek negatívan (pl: akciós árú terméket teljes áron kapom meg amely szintén jellemző).
De az a lepedő méretű ami az újságban van ezernyi kupon egy termékre háát annak nem látom értelmét. Szinte mindegyik olyan termék ami valószínűleg nem fogy vagy pont olyan hogy kis kiszerelés amit eleve nem éri megvenni mert kuponnal lesz olyan áron literben/kilóban arányaiban mint a nagy kiszerelésű. Én azokban nem találtam semmit ami érdekel, csak az univerzális 20%-os érdekes.
Illetve MOL kártyám is van, az is azért tud adni extrát -15Ft / -25Ft literenként tankoláskor. (havi 1000km-ert megyek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest