Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spárosat szoktam, azt az univerzális 20%-osat. Önkiszolgálónál lehúzom mindenre is. Bolt hanyagsága miatt gyakran a már leárazott sárga címkésre is működnek. Aztán persze legtöbbször nem kérik el így következő vásárláskor is nyomom el többet ami van, de amúgy sem adom oda mindent, szerencsére nem számolják miért adok két kupont amikor lehúztam vagy nyolcszor. Ez egy fajta kompenzáció az év közbeni hasonló hanyagságokra amelyek engem érintettek negatívan (pl: akciós árú terméket teljes áron kapom meg amely szintén jellemző).
De az a lepedő méretű ami az újságban van ezernyi kupon egy termékre háát annak nem látom értelmét. Szinte mindegyik olyan termék ami valószínűleg nem fogy vagy pont olyan hogy kis kiszerelés amit eleve nem éri megvenni mert kuponnal lesz olyan áron literben/kilóban arányaiban mint a nagy kiszerelésű. Én azokban nem találtam semmit ami érdekel, csak az univerzális 20%-os érdekes.
Illetve MOL kártyám is van, az is azért tud adni extrát -15Ft / -25Ft literenként tankoláskor. (havi 1000km-ert megyek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest