Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy ADATA HM900 HDD-t, de TV LG 32CS460 valamiért nem ismeri fel, kiírja, hogy usb csatlakoztatva, de valami hiba történt... :/
Elképzelhető, hogy a TV USB portjával van a gond?
Illetve létezhet megoldás?
Köszönöm!
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
Milyen külső HDD-t ajánlotok elsősorban adattárolásra [ torrentek futtatása/filmnézés TV-re kötve ]
én addig jutottam, hogy legalább szerintem 2 TB-os legyen, illetve 3,5"-os. [ persze más paraméter is szóba jöhet, de talán a célnak ilyesmi felelne meg leginkább, de lehet rosszul gondolom ]
Olyan 27-35 ezer Ft-ot szánnék rá. Van-e olyan márka, amit mondjuk kerülendő / ajánlott?Illetve a Firstshop-ról mi a véleményetek?
Előre is köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest