- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique #5970 üzenetére
Heló, írtál ebben a hsz-edben egy megjegyzést, a lemez alvó módba váltásáról.
Nekem is van egy gondom, az AXAGON EE25-A6C ház valamennyi inaktivitás után kikapcsolta a PPM883 ssd-t, de úgy hogy a meghajtók listájáról is eltűnt. Tehát teljesen OFF. Gondolom nem ez az alvó módba váltás. Vagy igen? Innen csak úgy tudtam visszahozni, hogy kábel ki és vissza.
Ez azért is bosszantó, mert így folyton újra kellet felcsatolni a veracrypt konténert.Itt kértem és kaptam is segítséget, és ez alapján az
• energiagazdálkodásban az USB szelektív felfüggesztés kell letiltani és/vagy az
• eszközkezelőben a megfelelő USB port tulajdonságainál az eszköz kikapcsolásának engedélyezéséből kivenni a pipát.A kérdésem, hogy a kikapcsolás, és alvó módba váltás közt mi a különbség? Mert alvó mód ellen nincs kifogásom, ha a meghajtó nem tűnik el végleg. Írtál egy lehetőséget a HDS lemezfigyeléssel is lehet kezelni a kérdést. Melyik lehet a jó megoldás szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Gyúrósok ide!
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hálózati / IP kamera
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged