Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Sok nő/+politikus, még néhány hasonlóan egotumoros férfi/ hülyeségét hallgatva már-már fizikai fájdalmat érzek...
van még valaki így?
Hja és jövőbelátás: Nemsokára belvíz okán lesz letámadva a kormány... -
VladimirR
nagyúr
aki hisz a paranormalis jelensegekben, az emelje fel a kezem
btw Bővebben: link
#39: LL
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
hi alle. őőőőőőőőőőőő én egyszer láttam egs szellemet. akkor különleges képességü a szemem?
-
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #45 üzenetére
De ezt próbáltad már fejleszteni?
-
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #41 üzenetére
Ezt nem tudhatod?Visszafele is érvényes!
-
maross
nagyúr
nekem az a kulonleges kepessegem, hogy vonaton es hajon ha zaj van, mindig a Marseillaise-t hallom
-
nRu3
addikt
Én olyan nagyot és ragadosat sz@rok hogy nem birom lehuzni mindig, a wc kefével kel lesegitenem, ügye ez is különleges képeség
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
A feleségemmel valamiféle telepatikus kapcsolatban állunk, és egyszerű hétköznapi hasznát látjuk a dolognak. Pl.
Én elmegyek vásárolni, kenyér, margarin a listán. Valamiért a boltban beugrik, és veszek egy tejfölt is, bár nem beszéltük meg. Hazaérve kiderül, hogy (valószínűleg ugyanabban a pillanatban) a feleségem olyan ételt talált ki ebédre, amihez feltétlenül kell tejföl.
Másik eset: társasjáték, amiben egy kártyára nyomtatott műveltségi kérdésre kell válaszolni. Feleségem felolvassa kérdést, majd magában megnézi a választ. A kérdés kb: ''Ki volt Ferenc József lánya, aki ...''. Én elkezdem mondani: Vjacseszláv... ööö..
Mint kiderült, a kártyát _rosszul nyomtatták_, a hibás válasz ez volt ''Vjacseszláv Mihail Molotov''
Ilyenkor egymásra nézünk és nem értjük a dolgot. Ezen kívül számtalanszor esik meg, hogy ugyanabban a másodperben mondjuk ugyanazt a mondatot.
Végülis egyfajta ingyentelefon lenne, ha begyakorolnánk és tudatos szinten működne. -
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #29 üzenetére
Szerintem ez minden emberben megtalálható,csak kérdés,ki-mikor ismeri fel önmagában!
-
Én meg tudom előre jósolni, hogy mit fog nekem mondani néhány nő. 100%-ra bejön. Általában akkor tudom megjósolni, mikor megkérdezem, hogy ''Jársz velem?'' és abban a pillanatba tudom, hogy ''NEM'' a válasz. Akkor én most különleges képességű vagyok?
-
concret_hp
addikt
hát igazából olyan 4-5 éve nyáron megcsinálták velem h beszélgettünk 3asban bnőmmel+unokatesójával és unokatesója a szemembe mondta kb 15-20percen át h épp mire gondolok.... utána meg vhogy 1 idő mulva észrevettem h ilyet én is tudok v mi...
#28: nekem sztem nem kell annyi
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #26 üzenetére
Általában 5 perc elég,hogy tudjam milyen emberrel beszélgetek!
-
aDM|RaL^
őstag
szemkontaktus kell hozzá, persze...
poénos dolog, de lehet nemcsak telepátia, ránézel, és következtetsz, bár érdekes ha előre tudod körülbelül h. mit fog mondani. -
concret_hp
addikt
pl.: ősszel megismertem 1 lányt, párszor beszéltem vele, de semmi több. kb. 1 hónapja tök jó barátok lettünk és mostmár ott tartunk h fullra tudom mindig h mire gondol. Mondjuk 1 csomó emberrel így vagyok, sőt pl. igen komoly eséllye kiszűröm ha 1 vadidegen próbál hazudni nekem (v legalábbis azt hiszem magamról
)
-
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #21 üzenetére
Ezt a képességedet próbáltad már fejleszteni?
-
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp #21 üzenetére
Ugyanerről beszélek!A személyes kontaktus!
-
concret_hp
addikt
mások szemébe nézve soxor tudom mire gondol pontosan. Nem is kell hozzá beszélni feltételnül. pl.: kő-papír-olló hogy 1 triviális példát mondjak. de van olyan h teljes gondolatokat 1szerűen látok v miazisten
jah és nem fontos beszéljünk, előfordul h pl. csak 1 másodperc törtrészére nézek a másik szemébe miközben valami mást csinálok, vagy ő csinál mást v mással beszélek v ő beszél mással v ilyesmi...
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
nekem is volt ilyen hogy álmodtam valamit amit elfelejtettem de amikor a Jelenben megtörtént akkor ugrott be hogy hoppá...nekem ilyen 10másodperces jelenetek tudom hogy mit fog mondani..érdekes nem mondtam még senkinek,azt hittem hülyének néznek..1x megálmodtam a skandináv lottón a számokat de csak 5 dbot jegyeztem meg álmomban sztetek bejött?be hát
...érdekes naon
-
Sátán44
addikt
válasz
TheVeryGuest #16 üzenetére
Sztem mindenki különleges vmiben!
-
TheVeryGuest
senior tag
Nekem is van különleges képességem. Az, hogy nem hiszek a különleges képességekben.
-
tailor
őstag
deja vu-ről olvassátok az álomfejtős topikot Bővebben: link
érdekes... -
tailor
őstag
huh...ilyen névvel, lehet hogy nem is csoda
Én egyébként tudom mozgatni a füleimet. Az nem játszik?
-
aDM|RaL^
őstag
Hogy érted hogy megálmodod?
Mert én tapasztalataim alapján, nálam olyasmi történik, hogy megálmodom, de jelentéktelennek veszem, utána bekövetkezik, és akkor döbbenek rá, hogy húazannya....
volt már olyan, hogy előre tudtam mit fog mondani a csávó, és elkezdtem halkan mondani... :')) rulz... csak sosem olyan dolgok jelentkeznek, amiknek lenne jelentőségük. -
Sátán44
addikt
Az elmúlt években észrevettem,hogy amit megálmodok előre dolgokat,azok valóra vállnak!
Még az is előfurdul elég gyakran,hogy megérzem az emberek gondolatait!
Ilyenek,vagy ehhez hasonló emberek történetére lennék kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest