Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
álmoknak hívom őket, bár szerintem nem álmok, vagyis nemtudom elmondani, hogy ébren vagyok-e vagy nem... tehát inkább álomnak hívom őket.
de Pontosan ugyanaz.
Például múlt nyáron bementem apámék munkahelyére, előtte ''megálmodtam'' de nemtudtam h. mikor fog bekövetkezni, bementem, és mivolt, pontosan az történt, és akkor jutott eszembe h. hoppá, kezdődik... és onnantól fogva peregtek le a dolgok, és ugyanúgy történt... eléggé rémisztő, és egyben érdekes is.
Viszont, sose tudtam hasznot húzni belőle, jelentéktelen dolgok. (vagy mégsem?) -
aDM|RaL^
őstag
apám is ezt mondta, hogy késés lehet az agy egyes részei között, és az ember kétszer fogja fel a dolgot...
de ha kétszer fogja fel a dolgot, akkor elvileg a külső szemlélőnek legalább 10mp-s beakadást kellene észlelnie, tehát amit mondasz, azt egymásután kétszer kellene mondanod, és a külső szemlélő észrevenné.
szvsz, bár lehet tévesen fogalmaztam meg. -
aDM|RaL^
őstag
szemkontaktus kell hozzá, persze...
poénos dolog, de lehet nemcsak telepátia, ránézel, és következtetsz, bár érdekes ha előre tudod körülbelül h. mit fog mondani. -
aDM|RaL^
őstag
Hogy érted hogy megálmodod?
Mert én tapasztalataim alapján, nálam olyasmi történik, hogy megálmodom, de jelentéktelennek veszem, utána bekövetkezik, és akkor döbbenek rá, hogy húazannya....
volt már olyan, hogy előre tudtam mit fog mondani a csávó, és elkezdtem halkan mondani... :')) rulz... csak sosem olyan dolgok jelentkeznek, amiknek lenne jelentőségük.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest