Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Hello, van itt olyan aki Romaniaba el es szokott kulfoldrol rendelni ? Azert lennek kivancsi mert nekem valamiert amerikabol amikor hoznak csomagot nem hozzak ki ide a falumba, meg nem is a melettunk levo varosba hanem csak egy 70 km-re levo varosba viszik el a postara es oda kell utanna mennyek...
Erdekes hogy mar kaptam csomagot Magyarorszagrol is azt ide hoztak hazhoz...Szoval kivancsi lennek hogy ez Romaniaba igy mukodik vagy csak nalam csinaljak ezt? Most rendeltem megint de most Kinabol , kivancsi leszek most kihozzak-e.
-
SirAlo
aktív tag
válasz thefreeman #55680 üzenetére
Te mikor rendeltel utoljara? En abban remenykedek hogy azota valtozott es fejlodtek mar annyit hogy kiszallitjak hozzad a csomagot, ez a posta lenyege jo hogy nem kuldenek cedulat hogy menny utanna Kinaba
-
SirAlo
aktív tag
válasz thefreeman #55682 üzenetére
Hat igy nem gond ha epp abba a varosba laksz ahol at kell venni , de ugy hogy 70 km-re el kell menni erte meg vissza az eleg nagy szivas -.- Olyankor mi van ha nem veszed at ? Vissza kerhetem paypalon a penzet ? Vegulis hozzam nem szallitottak ki!
-
SirAlo
aktív tag
válasz maj-viktor #55686 üzenetére
Azt tudom hogy vissza kuldi a posta, de ilyen helyzetbe vissza kerhetem a penzemet paypalon ?
-
SirAlo
aktív tag
Hello , aprilis 5-en rendeltem egy tv tunert kinabol, ma kertem az eladotol tracking szamot hogy legalabb tudjam mikor erkezik meg az orszagba, adott is egy szamot es Ezt a weboldalt de itt egy csomo futarceg trackingjat lehet kovetni, a kinaiak meikel szoktak kuldeni ? En mar sokat atneztem de egyiknel se talalja ezt a szamot
-
SirAlo
aktív tag
Na vegre atvettem a csomagot , nem is bontottak ki , nem kelett vamot se fizetni, paypal szamlat se kertek, semmi... akkor miert nem tudjak kihozni hazhoz vagy legalabb a legkozelebbi postara ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest