- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Ilyen kést rendelnék azt megkapnám?
[link]
Vagy tilos ilyet behozni az országba? (fegyvernek minősül vagy ilyesmi?) -
szmyky
aktív tag
A másik meg az, hogy általában akkor keresik fel ezt az oldalt az emberek, ha valami gubancuk van a csomaggal, így sajnos nem biztos, hogy pontos képet kapunk egy-egy csomagküldőről!
-
kona005
senior tag
Jó estét, Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... Külföldről szeretnék videókártyát vásárolni, de nem tudom honnan. Van olyan hely ahonnan megéri? Nem kell plusz költséget fizetni? Előre is köszi
-
molvany
aktív tag
válasz
RVR400 #47342 üzenetére
Na gyorsan tisztázzunk már le valamit.
Megírtam a tapasztalatom valamivel kapcsolatban, amiröl ez a topik szól.Mások is ezt teszik, ha jó látom.
Nem tudom, te " burkoltan " mit képzelsz be magadnak, de ne keverj semmi olyat, amiröl itt nincsen szó és " ne adj senki szájába olyat, amit nem mondott "Ui: Nem vagyok semmilyen " reklámember " csak mint már elöbb is írtam, a saját eseteimet írtam le egy bizonyos szolgáltatóval kapcsolatban.
-
El_Diablo
tag
válasz
molvany #47332 üzenetére
És hány csomagod érkezett YANWEN-nel? Nekem egy rakás és ha végig olvastad volna a találatokat pont én írtam, hogy olyan is volt amit szépen végig követett az oldal, szerinte meg is érkezett az eladó pedig közölte, hogy visszament hozzá. Na? Akkor mi is akart lenni a mondanivalója?
-
IldiH
tag
Magyar Posta szerint:
2014.10.30 03:00
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.11.07 22:26
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchangeSwiss Post szerint:
hu 30.10.2014 03:00 Mailed Asendia Asia
Thu 30.10.2014 03:00 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Thu 30.10.2014 03:00 Departure from border point of origin country Asendia AsiaA Magyarok többet tudnak
még azt is, hogy ugyanoda visszament?
(Mondjuk sejtem, hogy nem az eredeti indítóközpontot jelenti)
Másik: TinyDeal-ról van 7 csomagom, ebből 3-nak van TN-je, 4 anélkül utazik(?). A 3-ból 2 CN-es, azok utazgatnak egy ideje a Posta szerint. A 3. NL jelzésű, több mint 1 hete: A signature is required upon delivery of this item. Hogy miért nem képesek az egy napon vásárolt cuccokat egyszerre, egy postával feladni?
-
ftsaba28
csendes tag
Rendeltem egy kütyüt az Ali-ról és az eladó Yanwen Expressel adta fel a csomagot.
Yanwen tracking oldal szerint a csomag 4-én megérkezett Magyarországra de azóta se kaptam még meg.
A postánál érdeklődtem ők azt mondták, hogy "közölt azonosítószám, nem postai azonosító. Adatbázisunkban erre az azonosítóra nem találtunk eredményt.".
Ilyenkor mi a teendő? -
3m88
csendes tag
Csak jelzem, hogy tegnap rendeltem a to2c.com-ról két telefont DHL-lel, ma délelőtt adták fel és már hongkongban van. Csak hogy legyen itt valami pozitív tapasztalat is, hogy akár szombaton is képesek feladni a csomagot.
-
fcsabika1
tag
29-10-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
01-11-2014 Despatched to overseas (Country code: HU)
04-11-2014 Arrived at overseas (Country code: HU)
07-11-2014 Product Delivered (Country code: HU)SG post 9 nap
-
beg
veterán
válasz
privatzulu #47320 üzenetére
Amennyit erre szánsz, annyiért vegyél egy normális kínai márkát (Xiaomi, jiayu, lenovo, coolpad, thl stb.). Ha meg csak az számít, hogy úgy nézzen ki, mintha drága alma vagy csamcsung lenne, akkor én nem fogok tudni segíteni.
-
privatzulu
csendes tag
válasz
maj-viktor #47319 üzenetére
nem fogom megvenni, pont emiatt kérdeztelek meg titeket, ha meg fizetnék akkor is paypall-al
-
beg
veterán
válasz
privatzulu #47317 üzenetére
Még hányszor írjuk le? Árverés. Ne akarj féláron eredeti telefont, mert megjárod.
-
privatzulu
csendes tag
válasz
maj-viktor #47315 üzenetére
Én se hiszek benne hogy ez igazi lenne... amúgy ez már másik amit most másoltam be, direkt beállítottam hogy Magyarországot nézze csak a kereső, vele levelezek:
http://hu1047922310.fm.alibaba.com/product/50005208993-230179613/BEST_SALES_FOR_Appls_iPhons_5s_6_Plus_64GB_16GB_128GB_100_ORIGINAL_100_Authentic.html
Az is érdekes, hogy egy magyar cég neve alatt megy : STRAUSS METAL KFT
Akivel chateltem az nem tudott magyarul.
A chat meg ezt írta h innen ír: Message Origin: IRELANDMessage IP: 217.78.1.*
Továbbá a chatben az ő neve mellett is "HU" volt tehát magyar.
Rákérdeztem hogy a terméket valójában honnan is küldi, válasz:
Shipment will be made directly from our office in Egypt -
kerekfej
őstag
válasz
maj-viktor #47315 üzenetére
Ez faks
-
maj-viktor
őstag
válasz
privatzulu #47314 üzenetére
Aham veszel 2-t és a harmadik ingyen van... sok sikert hozzá, de ez akkora kamu! Hogy az csak na!
Jóesetben kapsz valami ~30$-t érő iPhone klónt 10x áron!
Alibaba alapból nagyker.. te mint "földi halandó" az aliexpress-en tudsz keresni... de alapból eredeti Apple iPhone-t Kínából? Jóvicc!
Már a termék név is:
Buy 2 and get 1 free Sale For Appls iPhons 6 & 6 plus - 5s 16GB 64GB 128GB - IOS8 Original Factory UnlockedAppls iPhons....
a fake szarokat hirdetik így 1 karakter "elütéssel"
-
privatzulu
csendes tag
Felvettem a kapcsolatot egy emberrel alibabán Az Iphone 5s 64gb-al kapcsolatban.
Aztán beszéltem vele az alibaba chaten, azt írta h ők közvetlenül a gyártótól veszik nagy mennyiségben azért ilyen olcsó. (elég kamu szövegnek tűnik) Azt írta h fizethetek paypallal. Ha esetleg átverés lenne a paypal mellém áll nem? A szállítási időre meg 2-3 napot írt DHL-el. Sőt azt is írta h az adót (tax) azt ők intézik. Lehetséges ez? Ennek valahogy nagyon átverés szaga van.... sőt mondhatni bűzlik
Ezt írta:Hello,
Thanks for the mail and interest in our Apple products.The Apple iPhone 5s is fully unlocked and works with any SIM card, brand new sealed and package in a 100% Original factory box with complete accessories and comes with 1 year international Apple warranty with 60 days return policy.
Below is the Quotation for the product required by you::
Apple iPhone 5s 64GB cost $230 USD
2 Units = $460 + 1 Free
Shipping Fee = FreeTotal amount = $460 USD
Minimum Order: 2 Units
NOTE: IF YOU BUY 2 YOU WILL GET 1 FREE
Shipment will be made by FedEx or DHL and you don't need to pay for any customs fee or tax, it takes just 2 days to deliver at door step.
HOW TO PURCHASE:
Get Back To us With The Following Information below so we can Commence Packaging and then Register the Package For Shipping Immediately and send down to the shipping company for shipment to your home door step.. -
kerekfej
őstag
Hol kaphatnék ilyen minőségű kábelt (egyébként nagyon vékonynak tűnik) kicsit olcsóbban vagy jobb minőségűt?
-
Laza...
addikt
válasz
privatzulu #47309 üzenetére
Alibaba a nagykereskedőknek való hely, és jellemzően nem 1db a vásárlási mennyiség.
A fob ár a telephelyén való átvétel ára, a szállítási költség/mód a tied
-
El_Diablo
tag
válasz
Vásárlóvédelem itt nem működik. Az Aliexpress egy nagykereskedelmi felület viszonteladóknak. (A földi halandóknak ott az AliExpress.) A fizetési módok (Western Union,MoneyGram) nem a leg megfelelőbbek. Ha elküldted a pénzt nincs visszaút. Csodák nincsenek. Ennyi pénzért SEHOL nem adnak eredeti gyári független iPhone-t. Jó esetben küldenek 3 trágya minőségű klónt vagy egy ilyet és nézel nagyokat. Ha eredeti iPhone kell akkor ott az iStore. Ha pedig nem telik eredetire, mert piszok drága vegyél töredék áron egy atomerős és megbízható kínai modellt (nem klónt!).
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fuvarparitás Free on Bord.
Hajóig ingyen eljuttatja, a hajó korláton történő áthaladása után a szállítási és adminisztrációs költségek, vámok, import ÁFA, biztosítási költségek a kikötőt követően a vevőt terhelik.
-
privatzulu
csendes tag
üdv.
alibabával szemezek épp,
http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-and-get-1-free_50004544725.html
Több kérdésem is lenne hozzátok:
Mi az a fob ár?
Hogy működik itt a fizetés?
Ennél az eladónál ha veszek kettőt ad egy 3.-at ingyen? 300$-ért nekem túl szép, hogy igaz legyen.
Ráadásul eun belüli tehát még áfa se menne rá. Mi ebben a buktató?
Az igaz, hogy az Iphone mindenféle simkártyával működik? Tehát nincs külön olyan h csak amerikai angol stb ... Alibabának is van védelme, ha esetleg átverés lenne? Minden tanácsot szívesen meghallgatok. -
szmyky
aktív tag
Nekem is nagyon sz.r időket futnak a rendeléseim, nyáron 15-25napok voltak, most meg 30-50 nap.
Most is egy csomagom a pekingi reptéren áll már 10 napja. -
Minstrel
senior tag
válasz
diablo1984 #47304 üzenetére
Augusztus 22-én rendelt cucc tegnap jött meg és sok szeptemberi csomagot is várok még
-
diablo1984
veterán
van most valakinek problémája csomag megérkezéssel? 50 napja rendeltem egy cuccot az ebay-ről és még mindig nincs itt, az eladó süketel, hogy mostanában a china posttal gondok vannak és azért ilyen lassú. máskor 2 hét alatt itt van a levél, ez meg sehol.....
-
utgyuru
aktív tag
A csomagomra azt írja a követős oldal, hogy célországba megérkezett ma délután. Gondolom ez valami központi posta raktár lesz. Innentől mennyi idő kb mire eljut hozzám ?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest