Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
Turbobacsi #47198 üzenetére
hasonló [link]
-
El_Diablo
tag
YANWEN Express tapasztalatok:
1.: Október 1-ei rendelés, másnapi csomagolás, egy 11-ei dátum jelzés egy újabb állomásról (Peking) és 14-ei China Post-os bélyegző. Két hét volt a postára kerülés, és kerek 21 nap a kézbesítés (nov 4-én kézbesítve).
2.: Október 11-ei rendelés, másnapi csomagolás, egy 12-ei dátum jelzés egy újabb állomásról (Peking) és 18-ai China Post-os bélyegző. Egy hét volt a postára kerülés, és kerek 19 nap a kézbesítés (nov 6-án kézbesítve).
Önmagában nem lassú a regisztrálatlan CN Post-os küldemény, de láthatóan gyűjtő rendszereben működik ez a "csodafutár" megoldás. Náluk ül a küldemény 1-2 hetet. (Természetesen a "nyomkövetési adatokkal" ez köszönő viszonyban sincs!
)
-
lm83
őstag
Akkor csak engem utálnak a postán?
18.10.2014 19:53
China post
Accepted from sender
广商 International 小Bāo 匈YáLì
21.10.2014 00:57
China post
Arrived at sorting center
Shanghai International
21.10.2014 12:35
China post
Send item abroad (Export)
Shanghai International
21.10.2014 12:56
China post
Send item abroad (Export)
Shanghai HUNGARY -
bl4ze
veterán
ez elég gyorsnak tűnik :
02.11.2014 17:20 China post Flight depart Baiyun, Guangzhou, China (CAN)
05.11.2014 09:16 China post Import (Item arrived at country of destination) BUDAPEST HUNGARY
06.11.2014 05:12 China post Arrival at delivery point (HU2041) HUNGARYMa kétlem kihozzák. Holnap esélyes.
-
maggi1886076
addikt
Tudnátak ajánlani vmilyen wifis 3G hotspotot? honnan érdemes rendelni?
-
kazan23
aktív tag
Épp az imént fizettem és bár a CIB nem gyengén, 251,53-ért adja az USD-t, a VISA már 254,76-ra tartotta. Még szerencse hogy nem engedtem a Paypalnak nyomkodni a számológépet, mert koczkás papíron már 259,58-at vizionált
-
haris
őstag
válasz
smilecat #47161 üzenetére
Hali, nem kell izgulnod.
A holland postás csomagok csak akkor jelennek meg nyomkövető oldalakon, amikor hollandiába érnek. Viszont onnan felgyorsulnak.
itt az én rendelésem szintén coolicool:
Rendelés ideje SZEPT 29! Első bejegyzés OKT14.Number (Registered): RC410192703NL
Status: Delivered (17 Days)
Destination: Hungary
2014-10-30 15:11 Érd 1 posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered, Kiegészítő információ: helyettes átvevő
2014-10-27 14:57 Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014-10-21 14:32 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2014-10-17 14:19 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-10-14 19:50 NLAMSA(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-10-14 07:24 NLAMSA(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin: Netherlands
2014-10-30 15:11 The item has been delivered successfully
2014-10-30 05:48 The item is at the local delivery office
2014-10-17 14:21 The item is being processed by customs
2014-10-17 14:19 The item has been processed in the country of destination
2014-10-15 11:17 The item has arrived in the country of destination
2014-10-14 16:51 The item is on transport to the country of destination
2014-10-14 07:24 The item is at the PostNL sorting center
======================================
Powered by www.17track.netJa és nem tudom kinek hogy sikerül áfa nélkül, de nekem eddig 2-rendelés 2 Áfa
üdv haris -
lovi27
addikt
Köszönöm, megy a + értékelés.
-
krics
tag
Egy alis vasarlas hosszu varakozassal, de kompenzalva :-)
-
lovi27
addikt
Október 16-án rendeltem a Sincerity Trading-től egy 32 GB-os SD kártyát, ami a mai napon megjött. Leteszteltem és hibátlan. Köszi az infót és én is csak ajánlani tudom őket!
Egy kezdő kérdése: a teszttel befejezettnek tekintem a vásárlást, kell ezt valahol jeleznem vagy megfelelő idő után magától lezáródik a vásárlás?
-
Laza...
addikt
válasz
Bembee12 #47173 üzenetére
Ezt a Pandával beszéld le, de általában cserélik (vagy javítják). CN 22 nyomtatvány kifelé, mindenről doksi, akkor visszafele nem vámolják meg. Lehet azért majd kicsit birkóznod kell majd ettől független a haza vám méltóságokkal.
Keress rá itt a fórumon, sok ilyen eset volt már. Egyébként: [link]
-
tfalcon96
aktív tag
Ma megkaptam chigontól a telót, amit SG-vel rendeltem. Úgy látom még komoly gondok vannak náluk a munkaerővel/hozzáállással, mert nem olyan színű a szilikon tok, amilyet kértem, de nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy "kifelejtették" a csomagból a 8 Gb-s micro sd-t, amit azért ígértek, amiért az egyik kollegájuk rossz szállítási költséget mondott többszöri rákérdezésre is, illetve az egyik aliexpresses hirdetésük ugyanerről a telóról fake volt(szintén rossz szállításí költséggel). Érdekes, még a paypal számlában is szerepel. Írtam neki, hogy refundoljanak 5 Usd-ot és megveszem helyben magamnak. Nálam az fogja eldönteni, hogy ajánlottak-e, hogy hogy kezelik majd ezt az ügyet. (csináltam unboxing videót)
-
mexel
veterán
válasz
CandySR #47168 üzenetére
Köszönöm! Geekbuyingról régebben rendeltem apróbb tételt, csak telefont még nem.
Próbaképpen rendeltem most egyet To2c-ről.KamuMazsola: már nincsen olcsó dhl ha jól látom, ráadásul sima postát szeretnék ahogy írtad. Olcsó kütyünél nem kifizetődő mindig a dhl, de 1.14-ért megérné. Ráadásul nem is sürgős egyik sem
-
Laza...
addikt
válasz
Bembee12 #47166 üzenetére
Nyitsz egy vitát, elkéred a PP-on a vissza címüket, postázod, és vársz a PP döntésére. Még ők is megkérdezik a Pandát hogy minden OK volt-e a készülékkel, és ez után térítenek. Kb karácsonyig, esetleg télapóig le is zajlik az egész
Közben a folyamat jelző majd ugrál ide-oda, mert tőled kérnek adatot, aztán tőlük, szóval lesz ping-pong rendesen
-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Vettem egy tabletet a Pandawilltől. De most már nem működik. Részletesebb leírás [link].Tehát szeretnék Paypal Dispute-ot indítani.
Még nem csináltam ilyet. Egyáltalán mi kell hozzá?
Szerintetek van esélyem bárminemű kártérítésre? -
devast
addikt
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Coolicool-on vásároltam és kaptam egy TN-t (NL)10.30-án, de azóta se történt vele semmi. Nem jelenik meg egyik követő oldalon sem, csak annyit lát a 17track is, hogy regisztrált airmail.
Létezik, hogy 7 napja semmi se történt vele, azaz még fel sem adták vagy nem jegyezték be a postán?
Más oldalról amit kapok azt általában 3-4 nap után látom, de ezek a holland postás cuccok kicsit tréfásak. -
Rainee
csendes tag
Ha ezt látom : 05-11-2014 14:24 The item has arrived in the country of destination, az hány napot jelent kb. míg a kezemben lehet a cucc? A Posta mikor küld bármit és mennyi idő alatt intézik el?
-
Tomics
addikt
Na megjött az első kínából rendelt csomagom. Amik az elsődleges termékek voltak azokkal semmi gond, viszont rendeltem iphone kábeleket is 6db-ot (1-2 dolláros tételek), gondoltam ha már a fele jó lesz és tölti vele a telefont akkor elégedett leszek. (mivel a gyári már foszlik szét és 5000 Ft-ért vesztegetik, az utángyártott is 2-3 ezer itthoni boltokban ami pár hónapot bírt nálam) Viszont egyik sem működik. Ilyenkor írjak a supportnak és visszaadják a pénzt? Remélem nem kell visszaküldeni mert az elég problémás lenne. Konkrétan a Fasttech oldalról lenne szó. Mit javasoltok?
-
KamuMazsola
őstag
Én a tinydealről rendeltem 1,14$-os dhl expressel. Hétfőn feladták, még aznap élt is a tn, csütörtökön ki is szállították. Persze, ha azért akarod "simapostával", hogy hátha nem tréfálnak meg, akkor neked ez nem alternatíva. Szóval én meg voltam velük elégedve. Ja és ha a simapostára áfát is fizetsz, akkor még +1500 a posta vámkezelési jutaléka.
-
LámaZ
addikt
válasz
maj-viktor #47150 üzenetére
Nem árt az. A „Vízbe ugrani tilos!” táblát sem veszik le egy idő után arra hivatkozva, hogy úgyis látta már mindenki.
-
include777
aktív tag
És ha
nincsszerencséd van, akkorrefurbished-etkapsz új helyettújat kapsz.
Ahogy meg - szigorúan saját ránézek számolok (áfátis) - nézegettem a telókat, nem sok különbség van az eu raktáras és kínai tn-s rendelés között (áfával természetesen).
Nekem 2-3 dollárt nem ér meg az, hogy esetlegesen beszívjam felujított telóval.
A tréfa meg azért nincs, mert már spanyolba, németbe a telefon után ŐK befizették, ezért te már a bruttós árat kapod -
maj-viktor
őstag
Én mindenképpen visszakérném a pénzt! Remélhetőleg PayPal-al fizettél...
Továbbá nem vennék ilyen noname klón telót.. annyi "normális kínai gyártó van", mint pl.:
Lenovo, Jiayu, THL, ZTE, ZOPO
Xiaomi, Meizu, UMI
stb.érdemes ezek kínálatai között körülnézni... általában nem sokkal drágább, mint a noname klónok, és megbízhatóbbak - jobb minőségűek
-
Fricibácsi
tag
Nekem a To2c-ről van tapasztalatom,Sg postal 10 nap körül megjön+vám, ha van. A kipróbás kb. annyi mint az unboxing videójukon van (ami messze a legbénább a webshopok között, én végig szoktam röhögni mit szerencsétlenkedik benne a csaj),nekem még nem küldtek rossz készüléket. A doboz nélküli küldés meg arra volna kitalálva amiről itt a fórumon nem ejtünk szót.
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #47148 üzenetére
Köszi! Közben végigolvastam és valóban csak 1-2 pozitív visszajelzés volt, az is coolicoolról de a többi ahogy írtad régebben is, kamu. Akkor ezt a vámbiztosítást kihagyom.
bl4ze: mi a problémád? Olvasok is közben de sok a régi bejegyzés, változhat azóta sok minden és nem teljesen egyértelmű ez a dolog. Hidd el nem write-only user vagyok. mindenre rákeresek, de mivel ez egy fórum ezért kérdezek is olyanoktól akik tapasztalatból beszélnek. Mitől off ez egy rendeléses topikban?
Miért kell minden kérdésbe belekötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Medence topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest