- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
Teljesen igazad van, az érvelés valóban nem makulátlan, bár ez nem is volt cél: mindössze stichus érvelésére akartam reflektálni vele, hogy ha már gondolkodni kell, nem mindenkinek ugyanaz a jelentés logikus.
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy csupán a kresz betűjének való megfelelés nagyon távol esik a biztonságos és jó vezetési modelltől, tudom, hogy a gyakorlatban rengeteg más szempontot is figyelembe kell venni, sőt... E elméleti kérdéssel mindössze annyit kívántam megtudni, hogy ezt a bizonyos paragrafust ha betű szerint értelmezzük, akkor hogyan kell érteni. Kérlek, ne akarjatok többet látni bele
.
Mindössze olvastam egy tankönyvben az egyik módon, máshol a másik módon értelmezték, a kérdés nem hagyott nyugodni, máshol választ eddig nem találtam, és reméltem, hogy van itt valaki, aki már utánajárt ennek. De lehet, hogy inkább jogi, vagy nyelvtani fórumra kéne írnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged