- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Kr7a-133 - xp 2000+
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
borz
csendes tag
-
borz
csendes tag
-
jojojo
senior tag
-
borz
csendes tag
-
jojojo
senior tag
-
Richard
őstag
-
borz
csendes tag
-
borz
csendes tag
-
jojojo
senior tag
semmi
meg sem moccan a gép
se csipogás, se felpörgés
a duronnál is volt ilyen, mikor elállítottam a biost, ilyenkor jött a bios reset
van itt egy másik gép is egy gigabyte ga-7vkmls, elméletileg ez is tudja kezelni az xp 2000+-t, de itt sem moccan meg semmi
holnap visszaviszem a procit a boltba, de előtte szeretnék infót, nehogy az legyen, h valamit én nem jól paramétereztem be
szóval mennie kéne?Ha tényleg uj a Bios igen mennie kell, a régi csak 1900+-ig jó
Bios reset kell hozzá mert más a proci -
Sidaries
őstag
-
Sidaries
őstag
semmi
meg sem moccan a gép
a duronnál is volt ilyen, mikor elállítottam a biost, ilyenkor jött a bios reset
van itt egy másik gép is egy gigabyte ga-7vkmls, elméletileg ez is tudja kezelni az xp 2000+-t, de itt sem moccan meg semmi
holnap visszaviszem a procit a boltba, de előtte szeretnék infót, nehogy az legyen, h valamit én nem jól paramétereztem be
szóval mennie kéne?Hát felpörögni minimum. Biztos, hogy jó helyre kötötted rá a power on gombot? :)
-
borz
csendes tag
bios-t nem 'töröltem'
frissítettem
(nem vettem ki fizikailag a gépből a chip-et sem) -
borz
csendes tag
semmi
meg sem moccan a gép
szóval mennie kéne? -
Richard
őstag
hi!
kezdő vagyok és így lenne egy kérdésem
van egy abit kr7a-133-as alaplapom, melyben eddig egy duron ment, most tettem bele egy athlon xp 2000+
de nem indul a gép
a duronnal megy, az xp-vel nem
reseteltem a bios-t mikor az xp bent volt a gépben, de bekapcsolás után se-kép-se-hang
kinek mi az ötelte?
(a legrissebb bios van fent)
esetleg valamit be kéne állítanom a biosban? (de ha jól gondolom alap beállításokkal mennie kellene, az alaplap elméletileg bírja az xp 2000+-t)
kösz
üdv
bHi!
Ha a bios törlést az alatt értetted, hogy kiszedted az alaplapbol az elemet, majd viszatetted, és utána a gép meg sem nyikkant, akkor vedd ki mégegyszer, és tisztitsd meg, majd vissza. Vagy nézd meg, hogy aznelkul megy-e:) -
Sidaries
őstag
hi!
van egy abit kr7a-133-as alaplapom, melyben eddig egy duron ment, most tettem bele egy athlon xp 2000+
de nem indul a gép
reseteltem a bios-t mikor az xp bent volt a gépben, de bekapcsolás után se-kép-se-hang
kinek mi az ötelte?
esetleg valamit be kéne állítanom a biosban? (de ha jól gondolom alap beállításokkal mennie kellene, az alaplap elméletileg bírja az xp 2000+-t)
kösz
üdv
bMennie kellene. Őszintén Biostörlés sem kellene hozzá. Egyébként felpörög? Csipog? Akármilyen életjel?
-
borz
csendes tag
hi!
de nem indul a gép
kinek mi az ötelte?
kösz
üdv
b
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Kr7a-133 - xp 2000+
- (téma lezárva)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobilinternet
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen DVD-írót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Svájci jellegű bicska eladó
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN Apple Watch Series 9 Black Titanium -2 ÉV GARANCIA- MS5136, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest