- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
válasz
#94477440 #1242 üzenetére
Szia,
Ne újat kalkulálj a meglévőt kösd át módosítással és a fizetési módot variáld. Én 23 éves vagyok tavaly december óta van egy 87-es 1.9-es 115 lovas Audim. Most negyedéves csekkes módszerrel fizettem 40.000Ft-ot baleseti adóval együtt A00 bonussal. Nekem decemberben van a fordulóm, így jött a levél, hogy jövőre fizetnék 65.000 Hufot. Újrakötéssel mivel az évfordulóm idén van ezért a 2017-es árak vonatkoznak még rám így lett volna éves bankkártyás fizetéssel 35.000 Ft. Aztán jött az ötlet, hogy mivan ha módosítom a meglévőt (ezt Allianz honlapján meg tudod tenni). Így, hogy a megmódosítottam menet közben, a 65.000 Hufból csináltam éves bankkártyás fizetéssel 29.500 Ft-ot a biztosításomból jövőre, és ebben már a baleseti adó is benne van. A módosítás a másik biztosításom lejártával fog érvénybe lépni és akkor kell majd fizetnem is.
Jövő évre amit én kalkuláltam, a január 1-el érvénybe lépő árakkal és a fordulóm áttolásával az lett volna nekem 140.000 Ft.
Anyámnak (45 éves) van egy 2007-es 1.3 Ignise. Eddig fizetett ő is kb 35.000 Ft-ot baleseti adóval. Neki január 1 a forduló így mondták szintén az allianznál, hogy ő megszívja mert ő semmiképp nem tudja úgy átkötni, hogy a 2017-es árak vonatkoznak rá és ne is kalkuláljon, mert hiába ír az kevező árat, azok az árak nem lesznek érvényesek január 1-el. Utána megküldték neki is az emailt, hogy jövőre bizony a kötelezője 60.000 Ft lesz durván (B06 bonussal). Hát mondom akkor csináljunk egy módosítást. Így neki éves lehívást választva lett a 60.000 Ft-ból 29.900 Ft (azért drágább mert lehívásos, utalás is drágább, bankkártyás fizetés olcsóbb). Azóta neki is megküldték a szerződés módosításról az új jövő évi szerződést és a fordulóján 2018. jan. 1-én kell fizetnie az összeget. Így egy évre ő is megúszta az emelést, amire az Allianznál bent személyesen neki azt mondták, hogy sajnos a forduló miatt nem tud megkerülni sehogy.
Úgyhogy tudom neked is javasolni, hogy nézd meg a szerződés módosítást kalkulálj azzal egyet. Autó adatainál pedig mindenhol a legminimálisabb futást ad meg, ne a valóst (ez is számít az árban nem is keveset nekem azt súgták).
Ezen az oldalon tudod ezt megtenni: [link]
Először kalkulál és ha tetszik, akkor el is tudod fogadtatni rögtön.
-
Mike Farrel
tag
Üdv,
Mióta autóm van azóta csak az Allianznál vagyok és nem vagyok tisztában pár dologgal, viszont váltanék, mert jelentős különbségek vannak a biztosítók között. Remélem valaki tud segíteni.
Az egyik az lenne, hogy mi a vélemény a KÖBE-ről? Megbízhatóak, kár esetén fizetnek rendesen?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy most B3-ba vagyok Allianznál, viszont ha váltanék netrisk azt írja, hogy B1 kedvezményt kapnék a KÖBE-nél és B1 lenne a besorolásom is náluk. Ez azért van mert váltanék és lentről kezdek, vagy esetleg át lehet vinni a bonus/malusomat hozzájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest