- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Véletlen mást linkeltem be, mert egyszerre két helyre is írtam... Lehet, hogy a tuningolós doldal akkor máshova ment.

Ez az örök garancia hogy működik?
Az MM-be egy nagyon csinos vevőszolgálatos csajszi azt mondta, hogy a Hama termékekre (közben ez nem is Hama, csak az forgalmazza) alapban csak fél év gari van, ráadásul ez még 10k alatt van, így valóban csak félév. Mutatom neki az örök garis matricát, erre aszondja hogy ez szavatossági garancia. És ez úgy működik, hogy fél évig ők bizonyítják a rendeltetésszerű használatból eredeő kárt, további 18 hónapon keresztül pedig nekem kell bizonyítanom egy szakszervizzel, amit megadtak.
6 + 18 = 24. Egy külön mellékelt MM-es lapon is az van, hogy 24 hónapos szavatosságot vállal. 24 hónap mégsem örökgarancia, pedig a matricán ez van.
2 év után akkor hova vigyem örökgariztatni ha van vele valami gond? Hivatalosan a Koss-nak a forgalmazójához, ami a garijegyen is rajta van, azaz ide?
Hama Kereskedelmi Kft. 1181 Budapest, Zádor u. 18.
Várom segítő válaszotokat!
Thnx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest