Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dare2Live #5069 üzenetére
2en voltunk, romániában a focussal. feleségem meg én. azt azért tudni kell, hogy az átlagsebesség az kb 60 votl, mert fel se tudtál gyorsulni a falvak között 90re.
de ettől meglepőbb a 200lóra húzott 1.8 TSI oktáv 5.0s fogyija asszony alatt. M0, fix tempó.
az 1.6 gdi vel is tudtam anno 5.2 környékét menni városon kivül. persze első emelkedőn véglegesen buktaq az értéket.ezek egyikében se volt semi élvezet, és sztem a TSI vagy a GDI nem örült már az 1500ön nyegtetésnek. a fócus viszont bizonyitott, annál ez nem volt nyegtetés, és 240ezernél adtam el. motorikusan hibátlanul.
a toyota féle eCVT brutálisan fejlődik. a sportage helyett egy 4. gen hibrid lett, swace logoval. gyakorlatilag minden szempontból előrelépés. jobban ugrik, városban 3.7es fogyi, pályán meg 5.3, futómű fényévekkel jobb,és amit a kiánál nem hitt el az agyam, itt megvan, hogy ez nem romlik el. bégetés az van, de metem 3. gen hibrid rav4el, attól pl kevesebb. állítólag most jön az 5. gen, amiben még kevéssé béget. és mivel elég jól megy, ezért nincs sokáig bőgő motor. meg eleve a kocsi lenevel a bőgő motorról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest