Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
Hali!
Hát, BP-i pályákról nem tudok semmit, sajnos nem ott lakom, de szerintem sokan velem együtt várják, hogy szélcsendes mínuszok közepette jó pár "kis" csónakázótó befagyjon.
De ha felutazok szeretett fővárosunkban meglátogatok egy tetőtéri koripályát vásárlás közben pihenés képp -
Dread
tag
mizu veletek korisok?
kinek, mi a véleménye a budapesti pályákról?
jó hogy végre nyitva van rendesen a műjég de szerintem nagyon rossz a nyitva tartása, délután 4-8ig, rettenetesugyhogy inkább az uj jégterasz pályára szoktunk menni az arénába mert az este 10ig nyitva van de sajnos az meg kisebb mint a westendben volt :/ meg a jéggel is vannak gondok.
kérdés:
valakinek van tapasztalata a t-blade-el? -
ZGO
tag
Heló!
Szerintem CCM
Igaz beszereztem egy Bauer Supreme Pro-t, és csak ezzel van "jó" tapasztalatom mivel életem első korija, de előttem akik már profin koriznak, CCM-et ajánlanak többnyire, ha jót akarunk.
Nézd meg a CCM honlapját, biztos sok hasznos infót megtudsz róla. Ha az ott látottak és bizonyítások meggyőznek, akkor bátran vágj bele.
De ne feledd, miután megveszed irány az éleztetőGyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.
Nekem a BAUER-em sem volt, épphogy látszódott valami, és kicsit labilis is volt. Okozott meglepetést kanyarvételeknél. De éleztetés után olyan volt, mintha síre tennének, arra ment és úgy ahogy én szerettem volna. De próbáld ki te is milyen élezés nélkül, hogy érezd a különbséget. Ha meg van tapasztalatod akkor nem szóltam
Ja és fő szempont a kényelem, hogy ne fáradjon el hamar a lábfejed. Nekem jó választás volt hogy talán az egyik legkönnyebb korit vettem.
De talán felpróbálhatod mind a kettőt, és meglátod mi a kettő közti különbség ha van, és e szerint is dönthetsz.Üdv, jó korizást!
-
Fricc
tag
Sziasztok!
Oxelo korikkal milyen tapasztalatok vannak? Decathlonban Oxelo XLR3 kori 14e-ért ?
Vagy inkább Hervisben CCM Tracks SR 12-ért?Köszönöm!
-
Louloudaki
aktív tag
-
drstupid
tag
Sziasztok! keresnék használt de jó állapotú Hoki korit, szerintetek hol érdemes nézelődni? Budapesten régen volt az Astorian egy használtas, csak az a baj hogy nem tudom merre, régen jártam ott, valami tipp esetleg? köszönöm!
-
Dylen
senior tag
Volt már valaki a westend melletti pályán? ha igen, akkor elmondhatná, hogy mekkora, és mennyi a belépő, köszi
-
rashy91729
újonc
Nem tudja valaki hol tudok venni, Bauer vapor x15-höz él-vezetőt, pengével?
(Tuuk Lightspeed Pro, Super-stainless steel)
Ha valaki tudna egy árat is mondani azt megköszönném. -
Manitou
veterán
-
_seth_
veterán
Nekem egy Roces RX2 Black, páromnak pedig ugyanilyet vettem csak fehérben. 30-28 körüli darabonkénti árról volt hervisben leárazva az enyémet talán 16-ért a páromét 14ért sikerült megvenni és ezeken sem volt él egy kicsi sem tehát második alkalommal mentünk is éleztetni a korikat. Él nélkül elég szerencsétlen főleg oldalra kicsúszkál de frissen élezve nagyon jó és bár nem egy fűzős fazon egyik sem de kényelmesek nagyon.
Debrecen fedett jégkoripálya egészen jó. Egyetemistaként tesinek jégkorit vettem fel és 10 alkalom volt 2400 forint tehát nagyon olcsón jön ki.
-
Manitou
veterán
válasz
rashy91729 #319 üzenetére
A nikebauer supreme pro valóban nem a one20 viszont a bauer supreme pro az egy az egyben one 20 Ugyanúgy rá van írva a pengéjére, hogy rozsdamentes
Bauer suprem pro-t akartam csak nem volt a méretemben így nikebauer supreme pro lett.
Az enyém a one05 csak más néven. -
Manitou
veterán
válasz
rashy91729 #317 üzenetére
Azóta már vettem korit egy Nike bauer supreme pro-t.
Közben okosodtam is. A vapor és a supreme között az a különbség, hogy a supreme inkább olyanoknak való akiknek szélesebb a lábfejük. Nekem konkrétan a supreme kényelmesebb volt, mint a vapor lite (gyakorlatilag vapor X01)
A CCM 92 helyett egy CCM V03-at próbáltam, az viszont nagyon kényelmetlen volt.
De próbáltam Easton-ból is kettőt, abból egy S1-es volt ami tetszett.és kényelmes is volt.
Illetve egy Rbk 3k-t is.( de ez már 30k volt)Aztán végül kikötöttem a supreme pro-nál ami a supreme one20nak felelhet meg, csak ez ilyen áruházas elnevezés. 9990-ért szerintem megérte
50%-os akcióban. Volt összehasonlítási alapom a az előbb felsorolt korikhoz képest, nem igazán éreztem akkora különbséget , mint amit az ár mutatott volna. De erősen vaciláltam, hogy az easton S1-et vegyem meg.
Gyárilag van ezekben él? Mert én nem éreztem szinte semmi élet benne, koripályán meg akartam éleztetni, erre azt mondták van ennek éle, nem nagy de van, ilyen hockey-s él.
Aztán végül így mentem fel vele a pályára, hát elég vegyes volt a tapasztalat vele. Előző korim egy sima mezei fűzős Roces után kevésbé kényelmes, de majdnem fele olyan könnyű. Viszont szerintem kurvára semmi éle nem volt ennek a korinak, ennek ellenére, lehetett vele menni, koszoruzásnál éreztem, hogy kicsit lablis, meg egy kétszer okozott váratlan meglepetést.
Úgyhogy majd elviszem megéleztetni. -
rashy91729
újonc
Lehet elkéstem de én, ha ebben a kategóriában kersgélsz akkor egy ccm 92-est ajánlanék, mert abban már rozsdamentes pende van.
És a Vapor és a Supreme korcsolyák egyedül a kinézeténe és a nevükben térnek el egymástól. Mindkét korcsolyának vannak különböző kategóriái, a kezdőtől egyészen az aktív játékos kategóriáig.Amúgy
:
WÁÁÁÁ megvan az új Vapor x05-öm ^^ mindenkinek csak ajánlani tudom, fantasztikus korcsolya, sokkalta jobb mint a reebook 2k.
-
Manitou
veterán
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Volt már valaki a budai illetve a Mom park melletti pályákon? Arra lennék kíváncsi, hogy mekkorák mondjuk a jégteraszhoz képest. Oda nem akarunk menni, mert tömegnyomor van, viszont jó lenne valami szabadtéri. Köszi -
Manitou
veterán
Szerintetek melyiket vegyem?
Nike Bauer Vapor Lite
Bauer Supreme ProÁr ugyanannyi. Nem vagyok már kezdő koris.
-
bajak
csendes tag
hali!
bárki írjon vissza,aki debrecen jégcsarnokban(derék utca 33) szokott néha korizni
kellene egy kis plusz respect
-
bajak
csendes tag
Kedves Szatocs!
én is debreceni vagyok,és engem is bauerek érdekelnének(pontosabban EGY bauer supreme one 05) és nekem is csak 20 k van erre "fölöslegbe"
van a nagyerdőn egy hokibolt, rosco a neve,és sztem oda érdemes benézni,jók az árak,ingyen meg is élezik ha új korit veszel.
én csak azért nem vehetek korit,mer szüleim nem tartják jó ötletnek(pontosabban kitekernék a nyakam
)
-
FÖNÖK
tag
hi!
CCM 92 (hervisbe 10e) vagy Spartan Ice Pro (11-12e) a jobb választás.
melyik strapabíróbb, igényesebb kialakítású, kényelmesebb stb....
a válszokat köszönöm -
-
zsigiface
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen légyszi! Mondjátok meg nekem milyenre célszerű élezni a korit? Lehetőleg olyan lenne a jó hogy koszorúzni és kifarolva fékezni is lehessen vele. Mert túl nagy holkerrel nem érdemes hokiféket próbálgatni ugyebár...Vagy éleztessem síkra? Valami tipp? Nektek milyenre van élezve? Köszi a segítségeket!
Jó Csúszást Mindenkinek!
-
Kicker
őstag
halihóó
elvileg holnapután már korizhatunk a balatonon, igaz én már most is játszom a gondolattal valami megfelelő részen... valaki nem próbálkozott?
-
kkazmer
csendes tag
hahóóóóóóóóóóóóóóóó mi van már, hogy itt magammal beszélgetek?
-
kkazmer
csendes tag
jelentem, megtörtént!
jelentem, nem gagyi...és asszem 200 Ft volt 2 óra
úgyh hugira rá van parancsolva, h bírja ki saját kori nélkül -
kkazmer
csendes tag
no, úgy döntöttünk elhalasztjuk kicsit ezt a korivásárlást......
ma elmegyünk az Europarkba, és meg is lessük milyen a kínálat a bérlésnél, remélem azért nem full gagyi......mondjuk haverok szerint nem, nade majd ééénn megvizsgálom azt -
kkazmer
csendes tag
én tavaly voltam, akkor az üzletház előtt volt a pálya
egyébként nem az a hatalmas, de nekem bejött, hangulatos (hogy édesanyám szavaival éljek)
azt tudom, hogy lehet az e.parkban korit bérelni, de szted venni is lehet? kellene a hugicámnak... bár még nagyon nő a lába, addig lehet nemkéne.. -
cserepados
újonc
Hali!
Én régen görkoriztam sokat, de nem a korlátugrálós extrém formában, csak úgy az utcán, szóval nem vagyok olyan pro. Aztán elmaradt és most pár éve ki szoktam járni télen jégkorizni. Bár saját korim nincs, mert annyit nem járok. Bátyámmal kimegyünk néha és bohóckodunk. És nem nehéz megtanúlni, abszolút kezdőknek is ajánlom.
Valami jó pályát tudtok Budapesten? Olyat, ahol nem az önjelölt "hokicsapat" randalírozik? -
kkazmer
csendes tag
hello! vki tud segíteni, hogy az Europarkban lehet korcsolyát venni, vagy ott csak pálya van????
előre is köszi -
madmike
őstag
Sziasztok!
Szeretnék korit venni (eddig mindig béreltem és 1 év alatt kb egy kori árát otthagytam a kölcsönzőkben). Nincs sok pénzem,sőt inkább kevés. 2 korit nézegetek. Nics szükségem profi cuccra, tényleg csak barátnőmmel szeretnék korizgatni. Spartan Act Pro vagy Spartan Ice pro. Melyikröl mit tudtok? Megéri ezeket megvenni? -
balesz^
tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, van egy eladó korim:
A kori 2 éves új ára kb. 100 000 Ft. volt.
Az irányár itt 25 000 Ft.
(új penge már 5000 Ft/db-tól kapható bele)
Üdv.
balesz^
-
fatianegra
csendes tag
válasz
fatianegra #288 üzenetére
ideális a GYORS fordulókhoz...
-
fatianegra
csendes tag
válasz
nagylaci32 #286 üzenetére
a gyártó oldalán megnéztem, a supreme elvileg passzentosabb de mégis több mozgást enged a lábszárnak. A Vapor nekem merevebbenek tűnt mintha olyasmit írnának hogy ideális a gyor forfulókhoz, a flexlite talán a leginkább HOBBI kori kiemelt komforttal. Én végül a supreme one 05 mellett döntöttem de SEHOL nem lehet kapni 45-ös méretben :-(
Grat a forgalmazónak...
-
troland26
őstag
válasz
nagylaci32 #286 üzenetére
szia
Pontosan nem tudom a különbséget.., de nekem flexlite van és nagyon meg vagyok vele elégedve . Szerintem ez neked is jó választás lenne..vagy a CCM korik jók még...Szerintem fogsz találni 20k alatt .
Jah..és nehem is csak hobbikorinak indult.., de most már heti rendszerességgel járok
-
nagylaci32
tag
Sziasztok!
Légyszíves valaki írja le, hogy mi a különbség a NikeBauer flexlite,supreme, és vapor korik között? Légyszíves úgy 15-20ezer Ft körüli jó hokikorikat írjatok! Egyáltalán milyen márka legyen? én most egy nikebauer supreme one 05-öt néztem ki! Minőségi kori kéne, hosszabb élettartammal! Csak hobbi koris vagyok! -
dee.
csendes tag
sziasztok.
a fodrászom azt hallotta az egyik vendégétől, hogy a városligeti műjégpálya bezár...
nagyon remélem, hogy ez csak egy hülye ürügy volt, ezért mondta le a fodrászt( mondván bezárnak és utolsó nap elmennek korizni, ezért nem megy hajat vágatni abban az időben)remélem téves infó.
-
TAKÍÍ
tag
Na írok ide jobb ötletem most úgy sincs. Lényeg, hogy korit szeretnénk venni.Eddig volt egy ősrégim fűzős, szar, valami orosz, 10 éves. Na most ez egy rémálom volt mert ilyen kemény műanyag volt a külső borítása és azt a fűzővel csak nagyon nehezen lehetett meghúzni. Kész erőpróba főként a téli nagykabátba.
Viszont ha meghúztad valahogy akkor meg az volt a baj, mert akkor meg szórított. De nem kicsit nagyon és nem egy ponton hanem úgy éreztem hogy az egész lábam összemegy, mint valami spanyol csízma. Ezt még tetézte az is, hogy hideg van ugyebár és benne a lábam összefagy. Akkor adtam föl mikor a lábam állandóan begörcsölt és a cipőfűző elszakadt.
Kiderült hogy fateromnak is ugyan ilyen élmény volt benne a korcsolyázás egyébként.Na de most újat akarunk venni abban a raményben hogy egy normális korival nem lesz ilyen kín szenvedés.
Nem akarunk profi hokis korit venni 40 meg 60 meg 100ezerért az felejtő. Már csak azért is mert ahogy nézem ezek fűzősek és a rossz emlékek miatt nem. Ja meg persze ennyi zsetont nem akarunk rá áldozni.
Az lenne a fontos, hogy kényelmes legyen hobby célra csúszkálgatni a műjégen. mindenképpen csattos legyen. és én max egy 20 000 árkategóriára gondolok.(Láttam Roces t is ennyiér) Ezek milyenek van valakinek tapasztalata? iylen árkategóriában ?
Faterom persze mot már kitalálta, hogy a 7000 kori is jó az auchan ben mert jól néz ki. Őszintén szólva nem tudom ha kényelmes akkor az nekem is jó lesz.
-
Zoza24
senior tag
hali!
mit gondoltok,lassan lehet már a természetes vizeinken korcsolyázni?
-
troland26
őstag
ááá én kb 3 hónapja kezdtem el korizni és mostanára el értem azt a szintet , hogy a kezdőknek én adok tanácsot . Nagyon imádom ....
-
Qru
MODERÁTOR
Első ph! koris találkozót szervezünk akit érdekel: Topik
-
darnellsmith
senior tag
most értem haza a koriból elég jó volt csak sokan voltak, meg sok vadállat, amúgy CCM korim van, szerintem igen karaj
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali, NikeBauer vapor sppedet akarok venni, egy fontos kérdés, mi a különbség a vapor, supreme, flexlite korik között ??Kezdö vagyok nem kiröhögni a kérdésért ! Kösz az infót !
-
bandita666
csendes tag
Hali !
Spartan Act Pro
Tud róla valaki infót?
Így néz ki : [link] -
modimoo
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni ? Szerintetek mekkora korit vegyek, ha 27 cm hosszú a lábam (van 39, 40 és 41-es cipőm is)?
-
molecula
csendes tag
válasz
bandita666 #269 üzenetére
Hú! Ha 43-44 es cipőt hordassz a 44-es korinak jónak kell lenni söt!
Én 37-es cipőt hordok műanyag koriból jó a 37-es (vastagzoknival) bőrből meg elég a 36-os!
Mindenképpen próbálj előtte egy méretet, hogy melyik kényelmesebb, mert úgy szét töri a lábadat, hogy elmegy a kedved a korizástól. -
bandita666
csendes tag
Sziasztok!
Ritkán korizom, valami olcsó korit akarok venni.
Néztem egyet 11k-ért, Spartan Act Pro a neve.
Tudtok róla valamit,érdemes ilyet venni ?
És még valami: NET-en akarok rendelni 42-43-as cipőket hordok.
Hallottam,hogy nagyobbat érdemes venni.
Hanyas méretet rendeljek? 44-es elég, vagy inkább 45-ös lesz a kényelmes?
Help! -
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Nike Bauer korit keresek!
Bajai vagyok, és nincs kedvem felmenni Pestre. Tudtok vidéki helyet, ahol lehet vásárolni? -
Bencus88
nagyúr
Mi a véleményetek a korimról?
-
Snoop-y
veterán
Szia,
Ebben az árkategóriában nagyot nem lehet tévedni. Én magam a Bauer-t favorizélem már évek óta.Megbízható tartós korikat gyárt.marcziskate-be nézzél be ilyenkor szoktak lenni leértékelve középkategóriás korik. pl ez jó választás lehet abban az árban ahol nézelődsz:
ez 21k ért bőven megéri. -
fap333
aktív tag
válasz
Makaveli #261 üzenetére
Én tavaly koriztam először. Az első alkalommal volt néhány esésem (meg a későbbiekben is
), de a második alkalommal már élveztem a korizást. Mindenképpen menj el, pláne ha valaki mondja, hogy mit is kéne csinálni... Mi anno öten mentünk úgy fel a pályára, hogy senkisem korizott még soha életében. Vicces látványt nyújthattunk, de mostmár én is mosolygok a zsenge kezdőkön.
Üdv:
Peti -
Makaveli
senior tag
Mindig hívnak a haverok a Westendbe de kicsit gáz mert nem tok korizni, azt mondják megtanítanak, de én eléggé idegenkedek tőle...
-
bsza
újonc
Hello!
Most készülök korit venni, a régi csatos műnyag kori már foszlik a lábamról... Valami hokikorira gondoltam, olyan 15-25 ezer között.
Amiket kinéztem:
CCM V2.0 http://www.lokahockey.hu/jatekos/CCM/reszletek.php?modellkod=529
CCM 92 http://www.lokahockey.hu/jatekos/CCM/reszletek.php?modellkod=14
Easton synergy 200 http://www.lokahockey.hu/jatekos/EASTON/reszletek.php?modellkod=613
Bauer Supreme 11 http://www.marcziskate.hu/ms_img/jeg_nagy/korcsolya_supr.11_nagy.jpg
Bauer Vapor IIEzekből szerintetek melyik éri meg a legjobban? Ti mit választanátok? Vagy esetleg hasonló kategóriában tudtok valami jobbat?? Nekem a CCM-ek jonnek be legjobban...
-
tildy
nagyúr
Itt az idő korizásra! Hol mikor, kikkel?
Mennék én is -
fap333
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Korit éleztetni hol érdemes? Vagy csak árban van különbség az egyes helyek között?
-
axel011
újonc
Sziasztok!
Tudtok valami véleményt mondani a CCM Vector ZG 90-es re????? milyen kényelmes töri e a lábat vagy se ,ja és milyen a t-bleda felszerelése
előre is kösz
-
Yaye
őstag
válasz
troland26 #251 üzenetére
Én pedig általában 42-es mérettel kezdem az utcai cipők próbálását. Az áruházban fölhúztam ugyan, de ott még úgy éreztem hogy épp elmegy. Aztán otthon rendesen befűzve, kis ideig viselve derült ki hogy bizony nyom. Van egy másik korim, ami jó, az 44-es, pedig soha nem volt 43-nál nagyobb utcai cipőm! Szóval tényleg érdemes nagyobbat venni, egyrészt gondolj rá hogy vastag zoknit kell venned hozzá, másrészt a fagyban nincs nagyobb átok mint egy szorító cipő, elnyomja a vérkeringést és szétfagynak a lábujjaid (nem szó szerint
) A lábbelik számozása pedig finoman szólva sem mérvadó, az a cipő ami perpill a lábamon van, életem első 44es csukája, az eladó is mondta mikor kicseréltem a 43-ast, hogy a Nike cipők pl sokszor kicsik a számozáshukhoz képest.
Egyszóval nem akarlak semmire rábeszélni, de szvsz 41es lábra egyáltalán nem gáz a cucc.
Holnapra csinálok pár képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest