- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
Heló!
Szerintem CCM
Igaz beszereztem egy Bauer Supreme Pro-t, és csak ezzel van "jó" tapasztalatom mivel életem első korija, de előttem akik már profin koriznak, CCM-et ajánlanak többnyire, ha jót akarunk.
Nézd meg a CCM honlapját, biztos sok hasznos infót megtudsz róla. Ha az ott látottak és bizonyítások meggyőznek, akkor bátran vágj bele.
De ne feledd, miután megveszed irány az éleztető
Gyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.Nekem a BAUER-em sem volt, épphogy látszódott valami, és kicsit labilis is volt. Okozott meglepetést kanyarvételeknél. De éleztetés után olyan volt, mintha síre tennének, arra ment és úgy ahogy én szerettem volna. De próbáld ki te is milyen élezés nélkül, hogy érezd a különbséget. Ha meg van tapasztalatod akkor nem szóltam

Ja és fő szempont a kényelem, hogy ne fáradjon el hamar a lábfejed. Nekem jó választás volt hogy talán az egyik legkönnyebb korit vettem.
De talán felpróbálhatod mind a kettőt, és meglátod mi a kettő közti különbség ha van, és e szerint is dönthetsz.Üdv, jó korizást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.