- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
Heló!
Szerintem CCM
Igaz beszereztem egy Bauer Supreme Pro-t, és csak ezzel van "jó" tapasztalatom mivel életem első korija, de előttem akik már profin koriznak, CCM-et ajánlanak többnyire, ha jót akarunk.
Nézd meg a CCM honlapját, biztos sok hasznos infót megtudsz róla. Ha az ott látottak és bizonyítások meggyőznek, akkor bátran vágj bele.
De ne feledd, miután megveszed irány az éleztetőGyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.
Nekem a BAUER-em sem volt, épphogy látszódott valami, és kicsit labilis is volt. Okozott meglepetést kanyarvételeknél. De éleztetés után olyan volt, mintha síre tennének, arra ment és úgy ahogy én szerettem volna. De próbáld ki te is milyen élezés nélkül, hogy érezd a különbséget. Ha meg van tapasztalatod akkor nem szóltam
Ja és fő szempont a kényelem, hogy ne fáradjon el hamar a lábfejed. Nekem jó választás volt hogy talán az egyik legkönnyebb korit vettem.
De talán felpróbálhatod mind a kettőt, és meglátod mi a kettő közti különbség ha van, és e szerint is dönthetsz.Üdv, jó korizást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged