Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
Heló!
Szerintem CCM
Igaz beszereztem egy Bauer Supreme Pro-t, és csak ezzel van "jó" tapasztalatom mivel életem első korija, de előttem akik már profin koriznak, CCM-et ajánlanak többnyire, ha jót akarunk.
Nézd meg a CCM honlapját, biztos sok hasznos infót megtudsz róla. Ha az ott látottak és bizonyítások meggyőznek, akkor bátran vágj bele.
De ne feledd, miután megveszed irány az éleztető
Gyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.Nekem a BAUER-em sem volt, épphogy látszódott valami, és kicsit labilis is volt. Okozott meglepetést kanyarvételeknél. De éleztetés után olyan volt, mintha síre tennének, arra ment és úgy ahogy én szerettem volna. De próbáld ki te is milyen élezés nélkül, hogy érezd a különbséget. Ha meg van tapasztalatod akkor nem szóltam

Ja és fő szempont a kényelem, hogy ne fáradjon el hamar a lábfejed. Nekem jó választás volt hogy talán az egyik legkönnyebb korit vettem.
De talán felpróbálhatod mind a kettőt, és meglátod mi a kettő közti különbség ha van, és e szerint is dönthetsz.Üdv, jó korizást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyárilag szerintem a CCM sincs megélezve /biztonságtechnikai szempontból is míg a vásárlóig eljut/.