Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
pattantyu #6554 üzenetére
A probléma vele az, hogy a játékok grafikája látványosan romlik a normál grafikához képest. Pl a GTS vagy Driveclub jó példa erre, mert azok játszhatóak mind a két módban.
Na meg sok ember nem bírja, és hányingert kap tőle. Én jómagam 20-30 percnél többet nem bírok vele játszani, mert elkap a rosszullét.
Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon egyedi játékélményt nyújt. Horror játékoknál magad alá piszkítasz néha annyira félelmetes tud lenni. -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4354 üzenetére
Nekem Energizer NH15-1.2V NiHM - HR6 (Nickel-Metal Hydride) tölthet AA 2000mAh elemből van benne kettő.
Mondjuk az van ráírva a kontrolerre: "Use only alkaline battery, type AA (LR6)"
Az LR6 = Ceruza (AA) elem
HR6 = Újra tölthet (AA) elem
ilyen van nekem benne:
Ebből létezik 1700-2450 mAh között is lehet mégnagyobb is van és ugye ebből kettő megy bele így 3400-4900 mAh közötti aksinak felel meg a kettő együtt -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4346 üzenetére
veszel simán két tölthető ceruzaelemet és kész, esetleg 4 elemet veszel és akkor ha lemerül is van tartalék, bár nem merül le hamar egyáltalán
nekem 2x2000mAh -es enegizer ceruza elem van benne és 2 hetet simán kibírnak, pedig azért elég sokat szoktam játszani, a két elem töltővel együtt volt 3500 pénz -
kovsol
titán
tök feldobjátok az estémet
amúgy én is informatikus vagyok, azért jókat mulatok itt
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest