Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Teszek egy próbát, hátha valaki csinált már ilyet. Szeretném kihasználni a PCI-E bifurbication lehetőséget. Viszont sehol sem találok nekem megfelelő irányú elosztót. Tudnátok ajánlani nekem?
-
yodee_
őstag
Nekem mind a kettő gyári hűtéssel üzemel. Amit most vettem gondoltam újra pasztázom mert prime95 stabilitás teszt alatt sokalltam a 72 fokot. Azóta max 52 szóval bőven jó lesz
a régebbi lapot még nem pasztáztam, de majd egyszer ha nagyon rárérek
Amúgy ilyen házban van, 0-24ben üzemel seed szerver, samba, ftp és web szerverként
: -
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni leginkább azoktól akik mSATA SSD-t használnak, hogy pontsan mekkora méretű réz menetes betét kell az alaplapi rögzítző lyukakba?
Köszönöm
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Bocs, hogy ide írom, de nem találtam másik témát a lappal kapcsolatban. Használ valaki mSATA SSD-t? Valamiért nekem egyik slotban sem akarja felismerni. Kell valamit állítani a BIOS-ban.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
a régebbi lapot még nem pasztáztam, de majd egyszer ha nagyon rárérek
Amúgy ilyen házban van, 0-24ben üzemel seed szerver, samba, ftp és web szerverként