Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2557 üzenetére
"Haladunk, bár lassan... Amiket felsorolsz, mind-mind elintézhetők a magzat pár hetes állapotában"
Mármint itt mire gondolsz?
Rengeteg országban csak és kizárólag akkor engedélyezett az abortusz, ha a magzat az anya egészségi állapotát veszélyezteti, vagy egyáltalán nem engedélyezett. Sem "csak úgy", sem vérfertőzés, sem nemi erőszak esetén NEM LEHET abortuszt végezni.
"Az inkriminált iromány viszont megszületett csecsemők legyilkolásáról "filozofálgat". Mi erre a magyarázatod?"
Mit tudom én, kérdezd meg a szerzőket, hogy miért írnak ilyeneket.
"(Közben engedjük el a kozmetikát, nem fontos.)"
Engem érdekelne, milyen termékben vannak magzatok?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2540 üzenetére
"Továbbgondolod", tehát morfondírozol, értem.
Ugyan kik és hol viszik a magzatokat "krémek alapanyagának"? Egyáltalán, milyen alapanyag az, amihez magzat kell??
Ez már majdnem olyan, mint az adenochrome-os konteó.
"csakhogy a hiba ott van hogy ebből nem az a következtetés hogy az újszülötteket is ki lehet nyírni, hanem hogy a magzatokat sem lenne szabad"
Ez a te véleményed (bár az eddig témát képző írással ellentétben nem indokoltad meg, hogy miért gondolod így), de pont ez a filozófia lényege, hogy véleményeket ütköztetnek.
De örülök, hogy akkor te pl. az erőszakból született gyereket is simán ráerőltetnéd az anyjára (tessék, tudok nem fogyatékosságra is hozni példát).
Fura egy logika, az már biztos.
---
Figyu, nem tudom, hány éves vagy, meg hogy esetleg a pároddal beszélgettél-e már gyerekvállalásról, meg hogy milyen esetben mit szándékoznátok tenni. Esetleg essél túl rajta, hidd el, sokat segít.
És bizony nem csak arról van szó, hogy valakinek "alább kell adnia az addig megszokott életmódjából", pontosabban ez egy elég pongyola megfogalmazás, és nem foglalkozik egy gyerekvállalás családra gyakorolt anyagi és egyéb vonzataival.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2531 üzenetére
Elolvastam, nem tudom, miért kérdés ez.
"A fogyatékosozással szemben a helyzet az hogy itt készítik elő azt a szándékolt következő lépésüket, hogy bemondásra ölhessenek meg most már megszületett embereket is - és a vágóhídról vihessék az "anyagot" a kozmetikai iparba meg a mindenféle "fiatalító" kísérleteikhez."
Ezt ugyan miből szűrted le?
Megint valami, ami túl van lihegve, meg olyan dolgok vannak mögé morfondírozva, amiket le se írtak.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2527 üzenetére
Még mindig indulatból írsz, sátánistázol és szukázol (NAGYBETŰVEL, mert... miért is?), képtelen vagy - mint a szerzők - filizófiai oldalról megközelíteni a dolgot.
Ennél többet nem tudok hozzátenni. Ha nem megy, hát nem megy... -
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2519 üzenetére
(Ha már ajánlott olvasmány.) P. K. Dick írt egy (Sci-Fi) novellát (The Pre-Persons (1974), magyarul Előszemélyek címen jelent meg) egy olyan USÁ-ról, ahol mindaddig nem számít valaki személynek, ameddig nincs birtokában megfelelő szintű matematikai tudásnak. És ha nincs, akkor abortálható.
(A szöveg elvileg fellelhető angolul és magyarul is a neten.)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2519 üzenetére
Alapvetően a fogyatékosságról szól, illetve arról a nemszeretünkrólabeszélni helyzetről, hogy bizony akad olyan szituáció az életben, amikor egy gyerek vállalása több problémát okoz (akár a szülőknek, akár a gyereknek, függetlenül attól, hogy egészséges-e), mint amennyit megold.
Azzal nem oldunk meg semmit, hogy állami gondozásba adjuk, max. szőnyeg alá söpörjük a problémát.
Ha az indulataidon meg a sátánistázáson túl tudsz emelkedni, láthatod a lényegét ennek a filozófiai írásnak.
Maguk a szerzők nem is akarják magukra vállalni annak eldöntését, hogy milyen újszülött kapcsán és milyen helyzetben miket kellene kritériumnak venni, nem is erről szól az, amit leírtak.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2509 üzenetére
Neked addig terjedt, hogy nekiálltál szukázni, innentől kezdve túl magas elvárás, hogy meg is értsd az írást.
Köszi, nem kell fordítani angolról, nem szorulok rá szerencsére.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2496 üzenetére
Kb. annyi közük van a rákhoz és egyebekhez, mint dr. Pócs "ötgé" Alfrédnak az oltáshoz.
De örülök, hogy a nevük előtt álló titulus miatt súlyosnak érzed a mondandójukat...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2489 üzenetére
Hát, ez egy erős filozófiai kérdéskör, esetleg olvasd el még néhányszor, biztos segít. Esetleg indulatok nélkül próbáld meg, ha megy.
De akkor te azt támogatod, hogy bármilyen fogyatékos is az újszülött, tessék csak hazavinni, aztán majd megoldják valahogy?
Nem tudom, te hogy állsz a családalapítással, mi nem szeretnénk fogyatékos gyereket.
-
GEIL
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2489 üzenetére
A lényeg, hogy "nem attól van".....de ettől még vannak furcsaságok.
A 3 oltása ennek az illetőnek pl miért is "KRITIKUS ADAT" ?
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2480 üzenetére
"ott sátánisták felvetették, hogy a szülés UTÁN is meg kéne ölni a csecsemőt"
Hát, én ezt itt látom először. Van ehhez valami hihető forrás esetleg?
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2460 üzenetére
Ha a farkas bedugja kislábujját az ajtón, malackának el kell költöznie. Itt a farkas a Trump éra. (még mindig kábító, hogy a 3 hatalmi ágat egy időben ellenőrzi a Trump éra). Természetesen ez elsősorban a belpolitikára lesz hatással. A távozó pénzhatalom bizonyosan borsot fog törni az orra alá. Kíváncsi vagyok a NATO mikor fog és miben szembe menni Trump-i külpolitikával.
kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2457 üzenetére
Kormányzati pozíciót ad a konteosnak, a TV-s csodadoktornak, a pankratornak, megvalosult az Idiocracy
Ugy az azért erdekelne, hogy a konteos antivaxxernek az kell majd esnie a Trump által anno javasolt “fertotlenito belsőleg” kúrán?
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2444 üzenetére
A jelenlegi életünk olyannyira tág határok között létezik vagy létezhet, hogy semmi zsigeri ellenkezésem nincs az ellen amit vélt vagy valós történetként leírtál.
Nem kicsit vagyok elszörnyülködve.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2444 üzenetére
Mindezt sátánista módon.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2440 üzenetére
"Sok dologból tudjuk hogy a dolgok úgy vannak ahogy" - nehanyat igazan elarulhatnal mar...
-
MageRG
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2433 üzenetére
Most viccet félretéve, szerinted mit lehet reagálni arra, amit válaszoltál?
Itt van egy elmélet, a beszélgetőtársad kifejti mi lehet a gond vele.
Erre te azt mondod, hogy azzal ne foglalkozzunk, koncentráljunk inkább arra, amitől minél igazabbnak hisszük az egészet.
Szóval ez a filozófia nem éppen a kritikus gondolkodás csúcsteljesítménye."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2401 üzenetére
"Nem féltem őket, megoldják."
És tudjátok is, hogy hogyan oldják meg, vagy csak bemondjátok, hogy tudják?
-
MageRG
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2401 üzenetére
Neked néha nem szokott görcsölni az agyad? Állítólag segít ha rendszeresen masszírozod.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2394 üzenetére
És levegőt is a luxusboltból vesznek? Az baj, hogy ha megmérgezel mindent, akkor nagyon nehezen tudod megúszni hogy ne kapj belőle te is.
Ha valaki agrármérnök, akkor azt is tudja hogy a génmódosított növények kereszteződhetnek más fajokkal és indirekten az ún. "bio" növényeket is elszennyezik."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2392 üzenetére
Találós kérdés: ugyanaz a sz*r ami ezeket okozza, a titkos összeesküvő háttérhatalom gyerekeihez hogy nem jut el?
Vagy nekik olyan nincs?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
totron
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2387 üzenetére
Például. Ám ez egy kíművelt példány.
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2379 üzenetére
A példád igen szemléletes. Ez valószínűleg a mindennapok szintjén számomra egy Donkihóte-projekt. Néha még élvezem is.
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2361 üzenetére
Jól látod. A pénzhatalmi érdek mindenhatóságát "tűzzel-vassal", azaz média hatalommal fent kell tartani. Vajon mi lenne a "rőtshildokkal", családi érdekeikkel ha ..., biztosan elszegényednének.
-
NeoPampalini
senior tag
"a sorozat eleve olyannak mutatja be a keresztény USA-t, mint amilyen a tálibok vezette Afganisztán"
Nem, azt mutatja be, hogy egy vallási fundamentalista vezetés mit csinál az állammal/emberekkel. Ez független a vallási irányzattól.
-
doc
nagyúr
ja, a Jelenesek könyve nagyon durva drogos trip, nem tudom mit szivott az öreg Jani de valami kemény anyag lehetett
“az emberek 1/3-a keresztény” - mármint az emberek egyharmadát gyerekkorában erőszakkal kereszténynek nevezik ki. Aki ténylegesen hívő, az ennek töredéke, aki meg komolyan is veszi az egyházi regulakat és aszerint el, az elenyészően kevés.”olyannak mutatja be a keresztény USA-t, mint amilyen a tálibok vezette Afganisztán” - mert a kereszténység pont olyan. Az egész történelmük (mármint az egyháze) folyamatos elnyomásról, mészárlásról szól. Az utóbbi 1-200 évben próbálják magukra ölteni a kedves, szerető vallás képét, de igazabol nem nagyon van különbség, csak egy kis időbeli eltolás van a kettő között, ami az emberiség 100 000 éves történelméhez képest elhanyagolhatóan kicsi.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2336 üzenetére
"ők maguk is indítanak teljesen elrugaszkodott történeteket, így ugyanazon fogalomkörbe kerülnek a valós események és a kitaláltak" - sajat farkaba harapo kigyo, az a konteo hogy a konteokat a CIA csinalja szo se rola, elegans, ez tetszik
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2336 üzenetére
És természetesen a valósak fognak kitaláltnak tűnni, nem fordítva.
A fenti állítás alapján az a véleményem, hogy jó helyen vagyok.
Még mindig keresem a házigazdát aki "szerkesztheti" fórumot.kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #2318 üzenetére
Nem tudom kizárni. Ennek két oka is van számomra 1. A pápák sorában Szent II. János Pál az utolsó hiteles pápa. 2. Minden új információt úgy közelítek meg, hogy az a megközelítés legalább agnosztikus legyen, azaz ami a számomra kétséges az valakinek, valakiknek lehet a mindennapi valóság is. Pipa.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2318 üzenetére
"...komcsifasiszta globálállam..."
Hogy lehet egyszerre valami komcsi is meg fasiszta is?
A fasizmus tagadja a társadalmi egyenlőséget. -
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2258 üzenetére
Mármint? Beperelték a fórumozókat, vagy miért a T/2?
-
GEIL
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2256 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz [HUN]NIMROD #2236 üzenetére
Sajnos az oltásokhoz visszavezethető gondokat itt még akkor sem hinnék el, ha valami szavahihető ember jelentené be nyilvánosan 1 az 1 ben a kamerába fityisz módon ovis szinten "ta-gol-va".....ugyanis itt mindenki jól van és a rokonaik és ismerőseik is.
Érdekes hogy ugyanabban az országban élek és nekem pl más a tapasztalatom.
Sógorasszonyom a Győri Petz Aladár kórházban diplomás nővérke, a párom nagynénje pedig az Esztergomi Vaszary Kolos kórházban szintén diplomás nővérke és a covid óta (és alatta is), már párszor átrágtuk velük ezt a témát.....fura módon a saját főnökeik és az osztályos orvosok is hasonló véleményen vannak/voltak, hogy nem kéne azt ilyen gyorsan erőltetni.....persze papiron megkapták az oltásukat, de a többségük valójában NEM vette fel. A "nagy frontvonal" meg veszélyes állapotok annyiban voltak igazak a kórházaikra, hogy a covidosokat elkülönitették és vagy gyógyulnak vagy mennek lélegeztetőre vagy intenzivre...ahonnan statisztikailag a legtöbbjük meghalt.....aki meg gyógyult, az teljesen magától gyógyult, mert erre nem volt "antibiotikum"....
Nekik nem volt akkora hajtás mint pl most, mert most az osztályokról nincsenek hazaküldve a "nem olyan" betegek és a nem sürgős műtéteket most meg kell csinálni és fullon van minden osztály....akkor meg csak legsürgősebbeket végezték el....szóval ők maguk jelentették ki, hogy akkor "lazább volt a meló", ha végülis melónak hívjuk ezt a hivatást. és még menet közben kaptak béremelést meg jutalmat is...stb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
más országokban már elkezdték KIFIZETNI az oltáskárosultaknak a kártérítés
Ez érdekelne. Link jöhet.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
NeoPampalini
senior tag
Mi itt a színház?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2207 üzenetére
A vallásos rész nem igazán érdekel, így elnézést kérek, hogy nem pocsékolok el másfél órát egy videóra. Részemről, mint nem hívő, nem vallásos, úgy utáljátok egymást mindenféle kitalált és mondvacsinált dologra mutogatva, ahogy akarjátok (mondjuk nem értem, de hát a ti dolgotok).
Bár ettől függetlenül továbbra is érdekelne, hogy mitől sátáni a francia forradalom. Máshol, ahol volt, az is sátáni, itthon is volt ilyen?
"a Disney sok minden más mellett (pl 666 a feliratukban) a Mickey névvel is a gonoszságot terjeszti."
Ez hogyan nyilvánul meg a disney mesefilmekben, pl. Az oroszlánkirályban? Vagy csak megint ki lett ragadva valami, és azon van rugózás?
-
mvkly
senior tag
-
NeoPampalini
senior tag
Ha elég sok hülyeséget hordunk össze, előbb-utóbb meg is találjuk valamiben.
[ Szerkesztve ]
-
WoodrufF
tag
Az csak egy duplavé, a harmadik hatos az i -n a pont.
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #2205 üzenetére
A rendeletet nem tudtam értelmezni, ezért ráeresztettem a csetbotot. Azt írja, a PNRR-hez van köze - a nem túl sokatmondó angol összefoglaló a linken. ~ nemzeti helyreállítási terv. A területek kisajátítását teszi könnyebbé, és a területek átminősítését nemzetgazdaságilag kiemelt projektek esetén. Tehát állami jóváhagyásra van szükség, és kárpótolnak a piaci árhoz közeli áron.
Ez talán itthon is lehetséges, bár nem tudom, mennyire hasonlítható össze, nem vagyok jogász. Google első találat, szerintem releváns, különösen az utolsó bekezdés: [link]Az alapsztori stimmel végül is
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2181 üzenetére
Szörnyű. Holnaptól mindenki b.zi lesz.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2139 üzenetére
Kiskutya... Ez tuti valami sértődöttség jele nálad, vagy kemény frusztráció hatása. Végül is így a legegyszerűbb kibújni a diskurzus alól, hogy mindenféle mondvacsinált okok miatt nem állsz szóba a másikkal. Amúgy tökre jellemző, hogy ezt ti szoktátok csinálni, tuti ezt is tanítják nektek.
Hogy mit keresünk itt, nem mindegy? Zavar, hogy más is van a homokozóban? Ott a tiltás gomb, pattogás helyett rá lehet bökni nyugodtan.
"alkalmatlanok vagytok a beszélgetésre"
Úgy nehéz, ha jön egy konteós poszt, arra kaptok egy kérdést, aztán válasz/szó nélkül folytatódik a topik egy következő konteós poszttal.
BTW még mindig kíváncsian várom a francia forradalom sátáni voltának magyarázatát.
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2139 üzenetére
-SÓHAJ- Ó köszönöm nagy nimród, hogy bár felkerültem a listádra, még egy utolsó válaszra méltattál, Te mindenek tudója. S bár ezután nem tisztelsz meg válaszoddal én mégis figyelem majd munkásságod és iszom Szakács Árpád szavait hiszen csak egy igazság vala és annak tudó Ti vagytok, minden más csak konteó.
Csak, hogy a feltett kérdésedre is ne válaszoljak: Ezt én is egyre gyakrabban kérdezem magamtól, de szerintem azért mert jól szórakozok. -
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2133 üzenetére
Jaj nee, brühübrühü
Ahhoz képest, hogy állításod szerint nem reagálsz itt egy csomó emberre, elég sokszor megszólítod őket így vagy úgy, ilyen-olyan formában. Pl amire Doc is reagált.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2119 üzenetére
Egy legalja mocsok féreg vagy
-
syberia
veterán
Szerintem is olcsón megúszta, ez az interjú beismerős vallomás.
Semmi sem véletlenül történik az ember szervezetében és immunrendszerében.
https://howbad.info/
-
NeoPampalini
senior tag
"A közelemben MINTEGY VÉLETLENÜL két megvezetett génkísérleti alany szintén most a napokban halt meg, pontosan ugyanezt a sorsot kapták, pedig ők nem érdemelték meg."
Ha ötven év múlva hal meg valaki rákban, akkor is kaparászni fogtok, hogy találjatok hozzá oltásos posztot, és legyen miért Karikóra mutogatni.
Mi a fene az a "génkísérlet"?
-
NeoPampalini
senior tag
"Látom a hosszú csend után az első megszólalások még mindig nem a beismerő nyilatkozatok RKI "
Te elolvastad mindet saját magad, vagy csak láttál róla pár x bejegyzést?Nekem mondjuk van más dolgom is, mint német doksikat túrni GB számra (túl azon, hogy nem beszélek németül egy árva kukkot sem), azt majd nálunk hozzáértőbbek megteszik, ha arra érdemes. Egyelőre nem robbant fel tőle az internet (csak az antivaxi része), megkockáztatom, nagyobb a füstje, mint a lángja.
"és New gay Testament témában,"
Engem roppantul hidegen hagy, hogy ti min háborodtok fel. Az még talán érdekelne, hogy a francia forradalmat miért gondoljátok sátáni folyamatnak, erre se jött még semmi.
"hát, ez mindent elmond rólatok, nemcsak buták vagytok, hanem gerinctelenek is."
Miért, mert nem írunk semmit az általad bedobált dolgokra? Ne már...
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2107 üzenetére
A Biblia megírása több mint ezer éven át tartott. Írói gyakran nem a saját koruk eseményeit, hanem akár több száz évvel korábbi történéseket, legendákat és azok újabb kiegészítéseit jegyezték le a hagyományok alapján.
... az emberi szerzőkre önálló alkotókként tekintenek, akikről jellemzően nem vitatják, hogy isteni sugallatot követtek.
Ezek alapján Te minek mondanád a Bibliát?
Az, hogy mi a primitív gondolkodás jele meg inkább hagyjuk... -
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2089 üzenetére
#2090doc - Már leírta amit én is válaszolnék erre.
A bűnbocsánatra: Majd nézzük meg a keresztényeket, mikor fognak bocsánatot kérni a világ egyik legnagyobb vérontásáért.A vallásokra szükség van, ezt nem vitatja senki. Az egyházak viszont pont hogy nagyon kártékonyak. De nem offolok, ez egy másik topik témája.
további bizonyíték a nettó proliságra - A fusztráltságod megint arrogáns személyeskedésbe hajlik. Többször szóltam már, hogy ezt fejezd be, én se írok rád semmilyen jelzőket. Úgy látszik csak a konteókra vagy fogékony, arra nem, hogy megérts egy olyan kérést ami többször is elhangzott.#2099syberia Ezt szerintem egy gondolkodni képes ember se zárja ki. Nem erről van szó, hogy semmilyen mellékhatása nem lehet, hanem arról, hogy az a narratíva az oltásokról, hogy MINDMEGHALUNK!
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2089 üzenetére
"NEM ODA VALÓ" - tehat te mint szakmai tekintely ezt eldontotted? Mi az ami "valo" egy olimpiai megnyitora? Csakis es kizarolag okori gorog sportolok jelenhetnek meg egy megnyiton?
'több fickó zúzza a nőket a női bokszmezőnyben' - ez nem "hir" hanem hiszti, ami az eddigiek alapjan raadasul tobb szempontbol teljesen alaptalan is
"a Bibliát mesekönyvnek nevezni további bizonyíték a nettó proliságra" - miert, szerinted micsoda? objektiv dokumentarista alkotas ami tokeletes pontossaggal irja le a valosagot? amugy mesekonyvnek nevezni szerintem sem pontos, inkabb 'verben tocsogo brutalis iszonyat' lenne a jo jelzo.
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2087 üzenetére
Egyrészt nem írtam, hogy mivel oltott , másrészt arra próbáltam reflektálni, hogy nálatok nincs olyan, hogy mondjuk egy oltatlan megbánta hogy nem oltatta be magát mert elkapta a nyavaját és lettek szövődményei, vagy fordítva.
Aki oltott az a sátán gyermeke, aki oltatlan azok meg a szíriuszi kiválasztottak.
Azért megnyugodtam, hogy sikerült megint megfogni a lényeget.#2073[HUN]NIMROD "középen lévő agybeteg zsírdisznó"
Ha esetleg izmos dekoratív fiúk és lányok bikiniben, fecskében elevenítették volna fel a mesekönyv által ihletett festményt, akkor is ennyire nyígnának a "kedves" hívek? Vagy az úgy rendben van? Mit is mond a mesekönyv az elfogadásról? -
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2077 üzenetére
"Azok akik folyamatosan bsztatják a kereszténységet és gúnyt űznek Krisztusból, azok per definitionem sátánisták." - akik nem hiszik valosagosnak a bronzkori babonagyujtemeny tomeggyilkos szadista istensegeit, azok nem hisznek a kulonfele (btw mas mitologiakbol a zsidosagba importalt) satanfigurakban sem. A zombifetisiszta "keresztenyek" viszont igen.
Tehat "satanista" valojaban csak a kereszteny lehet, az ateista meg lesz@rja -
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2077 üzenetére
Ahogy Poirot mondaná, "kitérő válasz".
A kérdés az volt , hogy#1370 "Alapvető hogy csak azt fogadom el, ami valamilyen közvetlen érzékszervi tapasztalathoz köthető, tehát elméletek, számolgatások, levezetgetések stb nem jók."
Tehát akkor melyik érzékszerveddel tapasztaltad az olimpia megnyitón (netán kint vagy?) a sátánista erőt?Balcsira?
Konteo, hogy nincs is Balaton. Fb-n van Balaton tagadó csoport. Van vagy nincs?Te kéred, hogy tiszeljenek meg válasszal, majd nem válaszolsz a kérdésre.
Hhm...
Hiteles.. . .
Vagy mi ."per definitionem sátánisták"
Ez hová vagyon írva vala?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2075 üzenetére
Totál le vagyunk bőgve... Brühühü... Szegény mi!
Sajnálj te is minket lécci'.
De a kérdésre nem válaszoltál. Megtennéd, hogy megtisztelsz (@2062-nél neked is volt kérdésed hasonló) vele? Tudod, kérdeztem (szemed esetleg nem lelte meg eme jelet?)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2065 üzenetére
Áhá!
Szóval mindegy, csak konteó legyen?
Szép lehet így az élet.#1370 "Alapvető hogy csak azt fogadom el, ami valamilyen közvetlen érzékszervi tapasztalathoz köthető, tehát elméletek, számolgatások, levezetgetések stb nem jók."
Tehát akkor melyik érzékszerveddel tapasztaltad az olimpia megnyitón (netán kint vagy?) a sátánista erőt? Wow![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2070 üzenetére
A műveltség az tényleg fontos. Szóval tessék: Le Festin des Dieux (Vagy X-en, ha valaki csak abban bízik.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2058 üzenetére
Én még nem olvastam el a 4000 oldalt. Te már igen?
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2062 üzenetére
A vallaskarosultak egyik kedvenc mantraja hogy MINDEN satanista ami nem felel meg az o butyuta bronzkori babonaiknak. Ezt remekul demonstraljak peldaul a kozepkori boszorkanyuldozesek.
-
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2059 üzenetére
Ez csak nézőpont kérdése.
Te is úgy gondolod, hogy sátánista volt?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2062 üzenetére
Túl a tekintélyre hivatkozás érvelési hibán, pontosan miért volt sátánista a francia forradalom?
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2059 üzenetére
Szokas szerint a bronzkori babonakkal agymosottak totalisan keptelenek a gondolkodasra, es termeszetesen meg a tudasszintjuk is nulla
[link] -
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
"Gyíkemberek, mint a laposföld, gratulálok, megint sikerült valami érdemi cáfolattal előállni."
Én csak alkalmazni próbáltam syberia gondolatmenetének vázát, ami kb. az alábbi:
1. A kormány ismeri az igazságot az <állításról>.
2. Ha az <állítás> nem lenne igaz, akkor a kormány már az orrunk alá dörgölte volna.
3. Mivel nem tett ilyet (hanem lapít), ezért az <állítás> nyilvánvalóan igaz.syberia posztja esetén az <állítás> természetesen az volt, hogy <a covid oltás ártalmas, de legjobb esetben is hatástalan>. Én viszont ezt lecseréltem arra, hogy <gyíkemberek léteznek>. Ha az érvelés logikailag rendben van, akkor mindkét állítás esetén működnie kell(ene).
Amúgy persze (szerintem) az érvelés nincs rendben logikailag. Először is a kormány nem virológiai szakértő, hiba vannak meg neki a nyers adatok, sokra nem megy vele. (Ha te megkapnád a CERN összes mérési adatát, mire mennél vele?) Másodszor, ha tudná is az igazságot (mert megkérdezte pl. a tudósoktól), akkor sem feltétlen mondaná el. (Mert a téma általában nem kívánatos, vagy túl bonyolult, vagy vitákat gerjesztene, stb. És persze minek is tenné: ha a kormány azt mondaná, hogy a covid oltás a legnagyszerűbb találmány a kerék feltalálása óta, akkor te elhinnéd?)
P.S. Gondolom mindenki tudja magáról, hogy gyíkember-e (lásd 1. pont fentebb). Rákerestem itt a topikban, és senki nem jelentette ki eddig magáról, hogy nem gyíkember (2. pont). Azaz ezt a topikot csak gyíkemberek látogatják (3. pont)...
-
syberia
veterán
válasz [HUN]NIMROD #2054 üzenetére
Rég le kellett volna szűrni a tanulságot, és kapitulálni, miért nem megy?
Van "tudományos" topikjuk, mégis itt osztják az észt, de hogy kit és miről akarnak meggyőzni, az ők maguk sem tudják már...
(#2053): Miért lettél lelkes olvasója a laposföld-topiknak? Itt minden csak kitaláció lehet, porba döntöd a narratíva alaptételit ember! 🤡
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2052 üzenetére
Ó, én nagyon lelkes olvasója lettem szakacsarpad(tm)-nek. Sőt mindig átböngészem a kommenteket is, mert egy aranybánya, pl.
"https thepeoplesvoice tv top-pilot-testifies-bill-gates-is-fumigating-cities-with-mood-altering-chemtrails/"
Vagy pl.
"2025 január tól kötelező invazív vizsgálat. Belenyúlásos. Szűrésnek hazudják."De a kedvedért válaszolok majd syberiának "rendesen", ha lesz időm.
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #2045 üzenetére
na pont ezert van minden hetvegen vilagvege, becsapodo meteor, vilaghaboru, szazmillios tomeghalal. Szaz hulyeseg utan egyszer mond valamit ami veletlenul betalal, onnantol o az isten
-
Viperator
őstag
válasz [HUN]NIMROD #2039 üzenetére
Legalább lesznek lelkiismeretes emberek, akik nyilvánosságra hoztak/hozzák a dokumentumokat, stb., még ha az életüket kockáztatják.
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
NeoPampalini
senior tag
"hát igen, a személyes tapasztalatok"
Ha meg leírom, mint személyes tapasztalat, hogy nálunk az ég világon senkinek semmi baja, akkor az rögtön nem ér, mert az nem lehet, vagy placebót kaptunk (én is és az összes ismerősöm, tudja a háttérhatalom, kinek mi kell, ugye?). -
doc
nagyúr
“személyes tapasztalatok […] hónapokig "náthásak" stb”
ezt a tunetet nálunk asszony produkalja -
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2027 üzenetére
Ez egy igazán figyelemre méltó írás, csak a szerző tekintettel lehetne a kevésbé tájékozott olvasókra is, és megmagyarázhatna néhány alapvető dolgot, ami a laikus olvasóban felmerül(het). Pl.
- Mi a bánat az az "elölt fehérje vakcina"? Honnan lehet ilyet szerezni?
- Ha "az mRNS-vakcinák által termelt tüskefehérje “mérgező a szervezet számára”", akkor kell-e aggódnia annak, akit vektor vakcinával (szputnyik, astra, stb.) oltottak? Vagy azok másmilyen tüskefehérjét termelnek, ami nem mérgező?
- És mi a helyzet a covid fertőzéssel? Állítólag a SARS_CoV-2 vírus több ezerszer (egyes esetekben akár több milliószor) annyi tüskefehérjét gyárt a szervezetben, mint egy mRNS oltás!? Ha valaki megfertőződik, utána lényegében már csak egy sétáló hulla?
- És mint arra a komment szekcióban nagyon helyesen rámutatnak, az mRNS oltás egy "HALÁLOS MÉREG-INJEKCIÓ" (mint arra Szakács Árpád is rámutatott korábbi cikkeiben), azaz nem választhatóvá kellene tenni, hanem be kellene tiltani. (Hiszen ha valaki választhatóvá teszi, az olyan, mintha támogatná az eutanáziát, ami egy republikánustól legalábbis meglepő.)Plusz pont a cikknek (és Johnson szenátor úrnak) a mértékegység nélküli táblázatért. Azok mindig lehengerlőek.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2027 üzenetére
Emberünk felmondta az eddigieket, semmi új nincs benne. Lehet, csak én nem értem, de ez most mitől "KO ütés" "Karikó vakcinájára"?
Főleg annak fényében, hogy ha jól olvastam, ez a meghallgatás alapvetően a sars-cov2 eredetéről szóló vita volt, meg hogy a víruskutatást/"fejlesztést" nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni.
-
stellaz
veterán
válasz [HUN]NIMROD #2018 üzenetére
Jah... szóltak mindenkinek, azok meg mondták, hogy ok?
Benézték, ennyi.
-
stellaz
veterán
válasz [HUN]NIMROD #2012 üzenetére
Értem , de mégiscsak az volt, hogy egy évvel korábban ünnepeltük az ezredfordulót.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1993 üzenetére
Hát én olyan konteót még nem hallottam, hogy a szabadkőművesek ne lennének aktívak, mert mindenhol ezzel jönnek, hogy áskálódnak, szervezkednek...
-
stellaz
veterán
Akkora titok, hogy saját Wikipédia bejegyzése van a magyar szabadkőműves szervezetnek.
-
doc
nagyúr
ez mitol rossz hir? ez eddig sem volt titok, csak ti probaltatok ugy eladni mint valami hatalmas nagy (megis mindenki altal ismert ) "titok"
-
nagyúr
Nem rossz hír, csak hír.
Amúgy kik a pubikák?
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz [HUN]NIMROD #1988 üzenetére
picsába
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1971 üzenetére
Elfelejtettem választ írni.
Pont azért találják ki ezeket a kifogásokat (pl. a revizionizmus), mert az oroszoknak rohadtul nincs hozzá köze, kikkel üzletel, és mit csinál egy szuverén ország. Ezért megy a menet közben mismásolás. Ők sem igazán tudják megindokolni ezt a háborút.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
syberia
veterán
Örökre kitiltanád....szerinted én miért vagyok ebben a totyikban?
Egy kis motivációs néznivaló.
-
NeoPampalini
senior tag
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1951 üzenetére
A Kijevi Rusz az még pont, hogy közös öröksége a két nemzetnek, mert abban az időben még nem váltak szét. Lehet, hogy van valami törzsi háttere is (lásd mondjuk a magyar nyelvjárások - múltbeli - megléte), viszont a két nyelv akkor vált külön, amikor államalakulati szinten is elszeparálódtak. Ukrajna területén élnek oroszok és vice versa. Ez a Donbasz-régió viszont pont a szovjet időkben oroszosodott el ennyire. A Krím-fsz. pedig se orosz, se ukrán nem volt történelmileg. Ott a krími háború, majd a náci megszállás, majd a korai szovjet politikának köszönhetően változott a népesség összetétele. Szóval kicsit necces itt az ezeréves múltat felhozni. Meg felesleges is, mert az ideológia csak másodlagos.
Ha már erőforrások, az emberi erőforrást tenném az abszolút 1. helyre.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1951 üzenetére
-kormánybuktató CIA műveletek
-GMO gabona
-titán
-biolaborok
-a medve végül csak megunta és letépte magáról a kígyót
-Jelcin
-atom, Irak (ezt legalább vagy 3x)Nah ezekre akkor jöhet a hivatalos bizonyíték, bármilyen megalapozott jelentés vagy kutatás ami hiteles.
Egy valamiben azért egyet értünk: ez valóban nem az én topikom, ha így megy a diskurzus egy egyébként izgalmas témában.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1947 üzenetére
Szóval aki annak idején a NATO-csatlakozásra szavazott, azt az usa befolyásolta, hogy közelebb kerüljenek az orosz nyersanyagokhoz. Ööö...
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1947 üzenetére
97-ben Magyarországon a szavazók 85%-a szavazott a nato csatlakozása mellett, úgy hogy a részvételi arány 50%-os volt. A másik felét nyilván nem érdekelte az egész hajcihő. Egy ekkora mintában kétlem hogy a szavazók 3/4 retard volt.
Én mit nézek levegőnek?
Sorozatosan puffogtatod a frázisokat semmilyen alátámasztás nélkül, a valid infokat amiket linkelek elbagatelizálod, közben a Szakács féle cikkekben rengeteg a félre és belemagyarázás, amire már többen több cikknél is felhívtuk a figyelmet, de amit ő leír az úgyvankéremalássan.
Mivel folytatod a személyeskedő arrogáns hangnemet, ezért nem vagyok hajlandó tovább társalogni veled ebben a formában, mert így nem lehet érdemben beszélgetni. -
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1944 üzenetére
"a végcél az orosz nyersanyagok megszerzése" - ugy hogy egyre kevesebb dolgot vesznek az oroszoktol?
nyilvan a csunyagonosz hanyatlo nyugat 'orosz nyersanyagok megszerzese' akciojanak a resze az is hogy Oroszorszag 2014-ben annektalta a nagyon komoly nyersanyagkeszletekkel rendelkezo Krimet, csak en nem latom ebben a csunyagonosz hanyatlo nyugat zsenialitasat. -
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1931 üzenetére
Az írod, hogy "odaavászkodnak" az amcsik az oroszok mellé (nyilván a natora gondolsz). Amikor erre kérdezek rá, beraksz egy térképet, amin el van túlozva a nato befolyása, Aztán én ezt cáfolom egy valid linkkel, amire az a válaszod, hogy egy viccnek nem kell pontosnak lenni, meg komolyan venni. Te használtál valid érvként egy szándékosan félrevezető "viccet".
A "aljas kis manipulálások, szerződés be-nem tartások" kijelentést szintén nem sikerült igazolni.Azért az látszik, hogy ez nálatok egyfajta vallási meggyőződés. Világképetek a jó és a gonosz erőinek szembenállásán alapszik. Teljesen felesleges érvelni, hiszen egy hívőt érvekkel nem lehet meggyőzni.
Mellesleg az, hogy szinte mindenkinek kioktató stílusban reagálsz azért szintén sejtet egyfajta fusztráltságot a témával kapcsolatban, és ez egyáltalán nem tesz hitelesebbé, sőt...
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1931 üzenetére
Most nem azért, de szerinted aki ilyet posztol,nem közveszélyes elmebeteg?A nőgyógyászati szűrés egyébként évente ajánlott. Full igénytelennek kell lenni ahhoz, hogy 3 évente gondot okozzon egy ingyenes méhnyakszűrés.
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1914 üzenetére
Az egy valid konteó, hogy a NATO-n belül terveznek hamis-zászlós műveletet, de miért pont atomot dobnának? Látok ebben nehézségeket.
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1929 üzenetére
Egyrészt a Nato tagságot az egyes országok önként vállalták, nem pedig jött az Iván felszabadítani és itt is ragadt csupa jószándékból évtizedekig. Akár hiszed akár nem ezért (is) ekkora trágyadomb Magyarország, mert a boomerek beleszocializálódtak a komcsi urambátyám rendszerbe, az agyatlan gazdasági tervgazdálkodás meg kiszipolyozta az ország erőforrásait. Vajon miért van az hogy az összes posztkomcsi ország hasonlóan trágyadomb?
A térképednek meg semmi köze a valósághoz.. Érdemes lenne nem a facebook csoportokba betolt képeknek hinni, hanem talán a hivatalos infoknak:
[NATO map]
A második és harmadik menüpontot ajánlom figyelmedbe.[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Jaj, ne fejezd már be, még bele se jöttünk... Tessék, most boldog vagy?
- - -
"Mindenekelőtt: https://www.szakacsarpad.com/
Főleg a két friss kovidos és a háborús cikk... Lehet hogy a végén Fogarasi Árpád fog nevetni "Nekem nincs szükségem arra, hogy valaki más interpretálja helyettem a világot.
Árpika háborús forrása tök hiteles, itt írtam fentebb.
A vakcinásra is van itt reakció, döbbenet, hogy ha halottat kerestek, akkor találtok is. Elképesztő!
"A diétát? Minek? Nem vagyok rákos."
Akkor miért érzed úgy hogy bele kellUGATNIszólni abba hogy aki meg az volt, és kipróbálta, annak működött?Lsd. a következőt
""...az ég világon semmilyen igazolt pozitív hatásuk nincsen..."
Most írtam le kétszer hogy de igen, az onkológustól fél évet kapott barátunk megcsinálta. Ha nem a szövegértéssel van bajod, akkor a memóriád lehet másodperces nagyságrendű."Amit te leírtál, az nem igazolása semminek. Mit nem értesz ezen? Keresgélj nyugodtan, tényleg semmit nem fogsz találni a Breuss diéta áldásos hatásairól. És még nekem vannak szövegértési problémáim...
""Amennyiben lenne értelmük..."
De hát pont ezt magyarázzuk itt a "konteós" vonalon, hogy az olcsó és hatékony módszerek nem okoznak vagyonokat, hatalmat, és kontrollt."Mesélj, a kemo- és sugárterápia mennyiben okoz vagyont, hatalmat és kontrollt (?????), és kinek? Rőtsildnek?
""...valaki nem ért azzal egyet, amiket hallasz/látsz..."
Na itt megint megengedek magamnak egy ROTFL jelet és ez a válasz arra is hogy miként járatod le magad: mi az hogy te nem ÉRTESZ EGYET azzal amit én LÁTOK?!?! Ez a valóság tagadásának tankönyvi esete. Legfeljebb azt mondhatnád, hogy szerinted én hazudok."Ezt úgy általában írtam, de csak sikerült magadra venned és megsértődtél rajta. A hiba az Ön készülékében van.
""Amiket felsoroltam, azok ugyanolyan dolgok, mint a diétád"
Ja, ha te mindenféle tapasztalat nélkül ezt így ex-katedra kijelented, akkor kész, ennyi. Lejáratódás +1."Te valami kutató orvos vagy, vagy dietetikus, hogy így ragaszkodsz a csodadiétához? Nem akarom ismételni magamat, de semmi alapja nincsen ezeknek, tehát tök ugyanaz, mint a fokhagymás gyömbér mézbe áztatva.
A te "tapasztalatod" ugyan miből áll? Figyelte, mérte az eü. paramétereit az ismerősödnek bárki? Te az összes kórlapját láttad?
""Nektek nincs? Ha nem írkálnátok a sok kreténséget, a kutya nem foglalkozna veletek, és akkor nem volna min megsértődni sem."
Hol van itt az ok-okozati összefüggés? Ha neked ez kreténség, attól miért érzel kényszert itt vigyorogni? "Mert ráérek, de ez nem kényszer. A kényszer az, amit itt is művelnek egyesek, hogy zéró infó alapján, látóasszonyként megállapítják bárkiről, hogy az oltás miatt halt meg. Aztán amikor kiderül, hogy mi volt, nagy csönd van.
"Mert az érvelés, a vita és a belátás az láthatóan nagyon nem megy. Vegyél példát Mr K-ról, aki szerintem az elmúlt pár hét linkjei alapján most nagyon kemény kutatómunkában lehet(ne), és gyanítom hogy változik a véleménye."
A diétád kapcsán milyen érvelést vártál? Guglizz rá, nem találsz semmit, ami tudományos alapon igazolná a jótékony hatását. Ennél többet érvelni ugyan minek?
"Sértődés az meg nagyon nincs, nem azért küldenélek el, hanem mert teljesen értelmetlen az amit műveltek."
Ha nem sértődtél meg, akkor miért feszegeted, hogy én miért írok ide? Zavar, vagy mi? Ne nyafogj, tilts le, problem solved!
""Fel nem foghatom..."
rendszerhívő = hisz az aktuális világrendben, a kétség legapróbb szikrája nélkül hisz a központi (rőtsild) média által terjesztett tartalmakban."Megint a zsidók. Neked valami bajod van velük, hogy így a bögyödben vannak? Jó nagy hatalmuk lehet, ha Amerikától Kínáig tudják tolni.
""valóban javíthat egy életmódváltás + mozgás kombó. Wow."
Itt megint nem vetted le a lényeget, figyelj: szuper hogy te is tisztában vagy azzal hogy ezeken a bajokon hogyan kéne segíteni,"Ennek legalább van alapja, ellentétben a Breuss diétával.
"de én azt próbáltam érzékeltetni, hogy az ún. "orvos doktorok" akik szembekerültek egy adott esettel, milyen rosszul csinálták"
Orvos vagy, hogy jobban tudod?
" - úgy ahogy tanították nekik a rőtsildek által leuralt egyetemen (élethosszig szedjen bogyókat rá stb). Érted már?""
Hogyan ural le egy Rőtsild egy orvosi egyetemet? Hogy néz ez ki mondjuk a SOTE esetében?
Amúgy meg szerintem az orvostudomány pontosan tisztában van vele, hogy mennyire nem egyszerű egy életmódváltás, ha az lenne ÉS megoldana mindent, nem kellene tabletta sem.
"Tehát a zsidók..."
Gratulálok a világ leggagyibb meghazudtolási módszerének megkísérléséhez. Nem jön be.Ez nem meghazudtolás volt, csak gondoltam, hátha kimondod magadtól, hogy a világban zsidó háttéruralom van. De kezdem azt érezni, hogy ez csak valami köntös azért, hogy kedve szerint zsidózhasson bárki... Aminek értelme nem sok, de hát...
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1926 üzenetére
"ilyen aljas kis manipulálások, szerződés be-nem tartások, Majdan stb"
Ezekről tudnál hivatalos infokat, cikkeket linkelni? Köszönöm.
"szépen fokozatosan odaavászkodtak az oroszok mellé"
Földgömböt szoktad nézegetni?
-
5150head
senior tag
Árnyalja a dolgot a forrásban lévő mondat:
The mean age of death was 70.4 years.Érdekes, hogy a magyar fordításból, ezt az a tényt emberünk kihagyta...
-
NeoPampalini
senior tag
Áh, írtam egy hosszabb kommentet, aztán rájöttem, hogy te csak kiragadsz két szót a kommentemből, aztán azokon lovagolsz. Esetleg próbáld meg újra, hátha.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1909 üzenetére
"Kipróbáltad?"
A diétát? Minek? Nem vagyok rákos.
Mondjuk azt elfelejtetted megemlíteni, hogy egyébként a mindenféle diétáknak az ég világon semmilyen igazolt pozitív hatásuk nincsen a daganatok vonatkozásában (max. alultápláltságot okoznak).
Amennyiben lenne értelmük, akkor NEM LENNE DAGANATOS BETEGSÉG MIATTI ELHALÁLOZÁS. Vagy nem ennyi. Teccikérteni?
"Ha menne a szövegértés, akkor tudnád amit rajtad kívül mindenki levett,"
Semmi bajom a szövegértéssel, anekdotikus érveléssel próbálkozol, aminek semmi értelme.
Itt ugyan ki az a "mindenki"?
"ez is egy első kézből származó tapasztalat volt, egy barátunk, akivel azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Nem hallomás. De te b+ nem bírod ki hogy ne kezdjél megint mellébeszélni C-vitaminról és hasonló baromságokról. Sokadszorra kérdezem: nincs jobb dolgod? Milyen frusztráltság okozza hogy muszáj itt folyamatosan lejáratnod magad?"
Jaaaaj, piszkálja a csőrödet, hogy valaki nem ért azzal egyet, amiket hallasz/látsz, hát döbbenet.
Hol járattam le magamat, idézd a hozzászólásomat, amivel ezt sikerült elérnem, esetleg topiktárs egyetértésével együtt! (Az, hogy nem értek veled egyet, nem igazolja azt, hogy lejárattam volna magamat, csak szólok.)
Amiket felsoroltam, azok ugyanolyan dolgok, mint a diétád, ezekre esküsznek facebook-szerte, hogy tutira üti a rákot. Nem is értem, mi a bajod.
"Sokadszorra kérdezem: nincs jobb dolgod?"
Nektek nincs? Ha nem írkálnátok a sok kreténséget, a kutya nem foglalkozna veletek, és akkor nem volna min megsértődni sem.
A facebook-on is ez van, bármilyen halálhír, vagy Karikóról szóló hír alá odasereglik a sok oltatlan, akiket saját állításuk szerint egyáltalán nem érdekel, hogy ki oltott, ki nem, de csak nekiállnak fikázni az oltottakat, fideszbirkázni, ésatöbbi, vegyélfelmégötöt, nevegyéltartóstejet és hasonló jókívánságokkal szolgálnak.
"Amúgy egy újabb (sokadik) rendszerhívő ismerősömről tudtam meg a minap, hogy szintén rákos lett. A szerencsétlen direkt kérte a Pfújzert és az AstraZenecát is mert azt képzelte hogy így megy biztosra, hát pont fordítva sikerült."
Fel nem foghatom, hogy a "rendszerhívés" (ez alatt mit értesz, hogy fideszes?) hogyan kapcsolódik az oltásokhoz, vagy ahhoz, hogy valaki rákos lesz.
Na, akkor a korábbi kommentedből:
"Századszorra is: igen b+, voltak rákos esetek korábban is, de nem ilyen mértékben, és érdekes módon mindenki arról számol be hogy a környezetében hirtelen csak a megszúrtak között ütötte fel a fejét a turbórák, a normál szórás mellett."
"Érdekes módon" ilyenekről csak és kizárólag az antivaxi/pfujjPfizer/leKarikóval tábor számol be. Az én szűkebb és tágabb ismeretségi körömben senkinek sincs baja, aki rákos, az már az oltás előtt is az volt, évek óta küzd vele, sajnos romló tendenciával.
Mi az az "ilyen mértékben"?
"Ugyanez van kicsiben tömegesen a koleszterinnel, vérnyomással stb, másik ismerősöm, volt kollégám megkapta egy vizsgálat után a receptet valami koleszterincsökkentőre. Kérdezte hogy akkor ezt meddig kell szedni? Aszongya a fehérköpenyes hamis isten hogy "élete végéig". Nna, ő is utánanézett kicsit, étrendet és életmódot váltott, és egy későbbi kontrollnál, amikor a doki megdicséri hogy milyen szépek az eredményei, látom szedi rendesen a "gyógyszert", akkor mondja neki hogy nem (köcsög), egy darabot sem vettem be, csak megválogatom hogy mit eszek, és többet mozgok. "
Bravó, itt most sikerült felsorolnod egy pár olyan dolgot, amiken - hacsak nem valami szervi elváltozás okozza - valóban javíthat egy életmódváltás + mozgás kombó. Wow.
"tudjátok, van az hogy a rőtsildek a hatalmi piramis felsőbb részében már rég megszállták a világ összes orvosi egyetemét, és olyan gárdát képeztetnek, akik mindenkinek csak a "gyógy"szeripar termékeit nyomatják, ezzel párhuzamosan minden eszközzel ellehetetlenítik a természetes gyógymódokat. Hát hogy s hogy nem, ez is logikusan hangzik, ezt támasztja alá az élet."
Tehát a zsidók nem akarnak senkit sem meggyógyítani, vagy mi? A természetes gyógymódokat nem nyomják el, csak azt kellene elfogadni, hogy a jelenleg domináns gyógyászatban azokat max. kiegészítőnek javasolják. Senki sem tiltja meg, hogy valaki a nyűgjével felkeressen egy alternatív gyógyászt...
"Az egyik megszúrt turbórákos akit ismerek, megkapott valami "új, kísérleti" rák"gyógy"szert, na az csak még jobban felgyorsította (az volt az intercooler...). A másik szintén most kap valami hasonlóan "forradalmi" kísérleti szert, hát attól sem várunk semmi jót."
Annyira jó, hogy mindenki mindenkinek a kórlapját kívülről fújja, és ért is hozzá, elképesztő.
"Milyen érdekes, hogy erre is (mint a "kovid"ra) megvannak már a megfelelő kezelések, ezek a barmok meg még mindig csak "kutatják"..."
Mármint mi van meg, "a rák ellenszere", vagy mi? Mit kutatnak még mindig?
Az, hogy valami kísérleti, nem jelenti azt, hogy tutira működik is. -
doc
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #1909 üzenetére
"attól az ellenzék szavazói fognak hullani" - sokadszorra, tudnal hozni egy hiteles statisztikat ezekrol az elhullo tomegekrol?
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1886 üzenetére
-
nagyúr
" és érdekes módon mindenki arról számol be hogy a környezetében hirtelen csak a megszúrtak között ütötte fel a fejét a turbórák,"
Az a fura, hogy a topiklakók egy része épp nem tapasztal ilyet.
Akkor ki a mindenki?
(ez esetben erre az analógiára több topiklakó bizony senki)Breuss-diéta
Ebbe halt bele egy ismert színész is, nem? Csak épp tagadják (konteó).Amúgy lehet abban valami, amit írsz, de ...
Szerintem mindenkinek egyedi kémiája van, és vagy használ, vagy nem. Pl. ha valaki a céklára intoleráns, akkor a B-diétát megette (itta) a fene.
Szüval hogy csak ez a megoldás, azt kötve hiszem.Van olyan elmélet (és gyakorlat), hogy egy csapatot fegyalogoltattak a Kilimanjaro-ra, egy alsónadrágban, rákos csoportot. A hideg (és stb.) hatására a rákos sejtek aránya jelentősen megcsappant.
Több ilyen alternatív lehetőség van. Kinél mi válik be.
A fekete-fehér gondolkodás továbbra sem a valódi gondolkodók tárháza.
@#1887 NeoPampalini
- mézes gyömbér
- fokhagyma
Mézes fokhagyma! Csak hát a mézet nem bírja a fogam, így marad a fokhagymás pirítós.
Ill. gyömbér tea, mint immunerősítő.[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Persze, a rákot azonnal megszünteti még:
- intravénás extra mennyiségű C-vitamin
- mézes gyömbér
- fokhagyma
- torma
- ráolvasásAmúgy az én környezetemben senki sem lett gyanúsan rákos, aki az, az már évek óta küzd vele, kovid meg oltás még a kanyarban se volt. Sőt, oltás után sem lett baja senkinek, de gondolom meg lesz mondva, hogy placebót kaptunk.
-
mekker
őstag
válasz [HUN]NIMROD #1865 üzenetére
Egyetlen értelmezhető kísérletről tudok, ami a "génkísérlet" konteóhoz kapcsolódik. Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line
Itt egy Petri-csészés kísérletről van szó, ahol daganatos májsejtek képesek voltak reverz transzkripcióra, azaz a vakcina mRNS-éből DNS-t másolni.
Én a helyedben hanyagolnám a génkísérlet kifejezést, mert nincs bizonyítva, hogy a való életben hatással lenne az oltás a génjeinkre.A sportolóshoz – a vakcinákhoz a szívburokgyulladást és a szívizomgyulladást szokták kötni, de ezek tudtommal rövidtávú hatások. Tehát 2-3 héttel az oltást követően lehet egy ilyen rendellenes ellenreakciója a szervezetnek. A konteók ezzel ellentétben azt sugallják, hogy megváltoztatják a génállományod, vagy az egészségügyi állapotod tartósan, akár évekre is. Emellett azért is ferdítés ez a sportolós, mert amúgy a megbetegedés is okoz ilyen tüneteket, valószínűleg még egyéb szív-érrendszeri rendellenességet is. Tehát akkor se lenne kevesebb ilyen eset, ha semelyik élsportoló nem olttatná magát, egyszerűen mert a vírus attól még ugyanúgy terjedne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.