Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
válasz
Izland`
üzenetére
Szolgálati közlemény a keresőt használók számára, hátha segítség lesz a jövőben:
1+ évig szenvedtem az Air Optix HiydraGlye lencsékkel, hogy kibontást követően közvetlenül pár napig pokolian szúrt, kényelmetlen volt a lencse, majd ez fokozatosan elmúlt, és utána már kényelmes volt a viselése. Emiatt próbáltam mindenféle praktikát, nem vált be. Ez furcsa is, mert 15 évig használtam az Air Optixot, és nem volt korábban bajom vele.
Fél éve váltottam Biofinityre, most már bátran ki merem jelenteni, hogy a márkaváltás volt a megoldás. Az első pillanattól kezdve semmi bajom a lencsével, nem szúr, nem kényelmetlen. Ahogy kibontom a dobozból, rögtön tudom használni.
Lényegében a lényeg, ha valaki a jövőben hasonló cipőben jár, váltson kontaktlencse márkát. Én 2 különböző márkájú próbalencsét kaptam, de a másodikat végül ki sem próbáltam, mert az elsőnél rögtön éreztem, hogy helyben vagyunk.

-
malwy
senior tag
válasz
Izland`
üzenetére
Szia!
Nekem kezdettől fogva ilyen néhány lencse, Alcon Total 30, Acuvue Oasys, Alensa sajátmárkás stb.
Visszaálltam a Biofinity-re, meg a Bausch and Lomb Ultra-ra, azoktól nincs baja a szememnek.
Én elkönyveltem, hogy valószínűleg allergiás lehetek a többire. Azt viszont nem tudom, hogy többnapos "erőltetés" elmulasztaná-e, de nem játszom inkább ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest