Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
válasz
Izland`
üzenetére
Szolgálati közlemény a keresőt használók számára, hátha segítség lesz a jövőben:
1+ évig szenvedtem az Air Optix HiydraGlye lencsékkel, hogy kibontást követően közvetlenül pár napig pokolian szúrt, kényelmetlen volt a lencse, majd ez fokozatosan elmúlt, és utána már kényelmes volt a viselése. Emiatt próbáltam mindenféle praktikát, nem vált be. Ez furcsa is, mert 15 évig használtam az Air Optixot, és nem volt korábban bajom vele.
Fél éve váltottam Biofinityre, most már bátran ki merem jelenteni, hogy a márkaváltás volt a megoldás. Az első pillanattól kezdve semmi bajom a lencsével, nem szúr, nem kényelmetlen. Ahogy kibontom a dobozból, rögtön tudom használni.
Lényegében a lényeg, ha valaki a jövőben hasonló cipőben jár, váltson kontaktlencse márkát. Én 2 különböző márkájú próbalencsét kaptam, de a másodikat végül ki sem próbáltam, mert az elsőnél rögtön éreztem, hogy helyben vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung A17 mobiltelefon
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest