- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Én nemrég váltottam 10+ év után szemüvegről lencsére. Én a Vision Expressbe mentem, ott volt optikus szakember is, többféle lencsét kipróbáltattak velem végül az iWear Oxigen mellett döntöttem. Ezek átnevezett cuccok, más neves lencse gyártó termékei csak át vannak csomagolva. Típusábn azthiszem a legmodernebb ami manapság kapható.
Egy rövidebb megszokási időszak után nekem teljesen bevált, már egyáltalán nem zavaró, és bár elvileg ezeket a lencséket nem szabadna egyhuzamban 12 óránál többet használni nekem sokszor reggeltől estig bent van, és semmi gondom vele.
Árban sajnos jóval drágább, ha a továbbiakban nem is iWear cuccokat venném a VE-ből, hanem az eredeti nem átnevezett lencséket és szlötyiket netről rendelve akkor is 1 év alatt bőven benne van egy szemüveg ára, sőőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest