- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
ferkoboy #1662 üzenetére
Én nem a túlhordásra buzdítottam, csak azt mondtam, hogy a kevésbé légáteresztő, régebbi típusú alapanyagú lencsék sem jelentik a világ végét, sok ezer ember hordott ilyeneket évtizedeken át és hord most is, és alapvetően semmi gond nincs velük ma sem, persze különösen ha be is tartja az ember a szabályokat.
Eszembe nem jutott volna például aludni egy softcolors egyhónapos lencsében, nem arra való és kész, ezt tudomásul kell venni. Egyébként a mostanival is nehéz volt rávennem magam először, hogy aludjak benne, mert annyira megszoktam, hogy lencsével nem szabad, hogy folyton az járt az agyamban, hogy úristen, nem aludhatok így, ki kell vennem.A lézeres szemműtétre edzek, utána pár napig muszáj lesz lencsében aludnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest