- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
ferkoboy #1659 üzenetére
Na azért nem hiszem, hogy ennyire túl kellene dramatizálni, ezt az érképződéses dolgot nekem is mondták már az elejétől kezdve, de az elmúlt 16 évben (öregszem...) semmi gondom nem volt. Pedig az elején még féléves lencsét hordtam, mert csak olyan volt, utána meg színes egyhónapos Cibát, aminek a béka s*gge alatt van az oxigénáteresztő képessége, és semmi baja a szememnek hálistennek, pedig rendszeresen túlhordtam (amire senkit nem buzdítok).
Tény, hogy a Night&Day (Air Optix) lencse sokkal kényelmesebb, aludni is lehet benne és estére nem fárad el benne a szemem annyira és most már átálltam erre, de azért messze nem tragikus a másik fajta sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest