- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomekk.
aktív tag
válasz Ariadne #1292 üzenetére
Én néha azt álmodom, hogy kiesik a lencse és akkor álmomban is rosszul látok, tök sz@r
Amúgy engem az érdekelne, hogy aki nem veszi ki a lencsét éjszakára az, hogy fürdik, vagy mos hajat? Végig csukott szemmel nyomja? De akkor is befolyik a szembe a szappan vagy a sampon és elqúrja a lencsét. (egyszer véletlenül elfelejtettem kivenni, szerencsére nem mostam ki, de utána alig bírtam lehámozni a szememről úgy rátapadt)[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Ariadne #1292 üzenetére
Okés, köszi a választ!
De ugye a lencse nem úgy van mint a szemüveg, hogy az orvos azt mondja neked x dioptriás kell? Nyárra lehet venni kéne, mert azért csak jobb strandon meg buliban is jó lehet, főleg ilyen melegben, a szemüveg lecsúszik a fejemről az izzadtság miattTel Elek... olyanra gondoltam én is, bulik miatt inkább
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyaralás topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...