Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angie™ #24604 üzenetére
Igyekszem normálisan megszerkeszteni a grafikonokat meg a szöveget, ezen kívül mértem még C24-et, geekbenchet, 3dmark-ot, aida-t, cyberpunkot és idle állapotot is.
Általánosan elmondható, hogy mindegyik tesztben jobb eredményeket hozott az EK.Nagyon szép hűtő a Titan, élőben egyszerűen bámulatos volt az LCD kijelzőpje. Nagyon sokat gondolkodtam hogy melyiket tartsam meg, mindkettőnek van előnye a másikkal szemben.. na mindegy egyelőre többet nem árulok el, hátha sikerül megírnom a logout cikket és akkor így még lesz pici esélyem, hogy elolvassátok, ha nem árulok el minden részletet .
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
Angie™ #24524 üzenetére
Melyik Icue verzió van fenn nálad?
Radiátor felül van vagy oldalt?
Hogy néz ki a házad, úgy értem mennyi venti, milyen elrendezésben?
A fordulatokat RPM alapján lövöd majd be egyformára?
Kiváncsi vagyok én is, mert mindenhez hasonlították már, csak EK nem volt....mondjuk engem köt az Icue ökoszisztéma, úgyhogy akkor sem tudnék váltani, ha 2x jobb lenne az EK. -
Floyd80
addikt
válasz
Angie™ #24498 üzenetére
Néha kis bugyogást hallani a tetején, de akkor megjáratom 100%-on, a manual szerint is jó neki így az elhelyezés. De elvileg a legjobb ha alul van a cső.
Amúgy hihetetlen csendes az EK pumpa még az NZXT-hez képest is. 100%-on is alig hallható valami, 2700-8 körül egy pici elektromos zaj, alatta meg semmi.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Angie™ #24495 üzenetére
Persze, 4 féle pump head van hozzá, én a CorsairShop-ból szoktam rendelni, nem fizetek 2x annyit itthon.
3 nap alatt itt volt az LCD kit, Taipei-ből, DHL légiposta, free shipping ofkorsz...A képen nem szerepel az LCD kit.
Közben SoulReaver kolléga is beújitott egyet, talán megerősít majd ebben.
Amúgy nem vicceltem, amikor azt mondtam, hogy nincs a pumpának hangja, tényleg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz
Angie™ #24495 üzenetére
Nálam is EK van tavaly február óta, akkor nagyon jó áron megküldték ingyen szállítással, NZXT már csak a ház meg egy RGB controller.
Ez a Corsair annyiban érdekelne, hogy 450 mm a cső, lehet hogy oldalsó elhelyezéssel alulról jöhetne fel a cső.
A display az sima RGB? Mert látom van hozzá ilyen 40-50 ezerért cserélhető fej.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Angie™ #24374 üzenetére
Azt a házat nem bírtam kihagyni, szerelem volt első látásra, és még mindig nem untam meg.
Szerintem elégedett leszel a Titan AiO-val, de figyelj rá, hogy ez Icue Link cucc, ha van még régebbi Corsair rgb vezérlőd (commander core/pro), és azzal vezérled a ventijeidet, akkor bajban lehetsz a belső usb header-ek tekintetében....bár a Corsair árul 4 way internal usb header-t.
-
válasz
Angie™ #24282 üzenetére
Köszönöm hogy ilyen részletesen válaszoltál
TG contact frame: pipa.
Delid by Pio: pipa.
Normális paszta: pipa.
Jó RAM: szutyok corsair dominatorok, 5200, CL40
Hallgatok rád, keresek valami baszóbb modellt. Sajnos méretben inkább felfele kell menjek, 128GB a célzott mennyiség.
Z-s lap.... na igen.... mintha csak Pio-t hallanám ("annyira nem ismerem ezeket a *** bés lapokat..."
)
És hogy ON is legyek: ezt a 85, illetve most már inkább 95 fokokat a H170i is csak elég súlyos hanghatás mellett képes biztosítani, és mivel a hallásom fontos, így halkítás miatt custom water lesz az irány. Vagy eladom a getszibe a íkilencet, szopjon vele más
Csak munkához meg nagyon jó a sok lóerő, órákkal hamarabb végez mint szegény i5-öm.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Angie™ #24194 üzenetére
Igen nekem is ez az érzésem néha... ~3 éves az LF II 360. Elég sokat volt mostanában átszerelve különböző okokból, agyaltam is egy egészségügyi cserén. De őszintén nem találok semmit ami értelmes árból az LF III ellen tudna szólni egy kukkot is.
Néztem az EVGA-nak az LCD-s változatát mert kifejezetten tetszik esztétikailag de 1,5x árban, isten tudja mit vennék.
Kraken marha drága szóval elengedtem, a Corsair annyira nem tetszik amennyivel drágább darabokat gyárt... a Deepcoolokhoz havernél volt szerencsém, azzal kéne kezdjem hogy venti csere mert kb mint egy Boeing. Nem valami rózsás a piac na... -
oroszLajos
aktív tag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Angie™ #23731 üzenetére
Amikor a blokk rész kap egy 2-3 colos lcd-t és máris 100e lesz az ár, közben a hűtési teljesítmény semmit sem változik tőle és pofátlan árat kérnek ezért, így a csili vili szarért fizet aki megveszi. Szerintem ezzel sehol senkit se degradáltam én csak a csili vili hülyeségről írtam le hogy annak hiánya miatt sokkal olcsóbb az arctic, illetve a ventilátorjai is olcsóbbak, mint a konkurenciáé.
[ Szerkesztve ]
-
HantekDSO
tag
válasz
Angie™ #23736 üzenetére
1. Mit takar a "nyelvehelyesen" kifejezés?
2. A csicsa a Wikipédia szerint:
Főnév
csicsa
(szleng) ízléstelen dísz3. Úgyhogy az, hogy te nem vagy tisztában a "csicsa" szó jelentésével, téged minősít...
4. Saját értelmezésemben:
A "csicsa" az RGB használók fontos kifejezése. Jelentése pedig: Mindegy, mik a műszaki paraméterei bárminek is - azokhoz úgysem értünk - a lényeg, hogy "világíccson és csicsásodjon"5. Ne reklámozz bankokat - nem vagyok annyira hülye, hogy legális rablók pénztárcáját gazdagítsam!
[ Szerkesztve ]
-
HantekDSO
tag
-
Mister X
tag
válasz
Angie™ #23686 üzenetére
Akkor inkább azt kérdezem,hogy most akkor mi van ?
a kiválasztott házamba a leírás szerint 240-es radiátor fér el felülre. Elmegyek az ipon oldalára,bepipálom a radiátor méretnél a 240-et,kiválasztom a nekem tetsző aio-t,de a gyári adatlap 272mm hosszúságot ír, Magyarán ez nem fog elférni ?
-
Yeffy
veterán
válasz
Angie™ #23498 üzenetére
legyen, maximum elzavartok.
szoval, megorokoltem egy Corsair Hydro Series H55 Quiet AIO hutot. ertelemszeruen hasznalt. elvileg nem volt sem abuzalva, sem agyonhasznalva, de azert lehet mar benne par km.
a problemam, h akarmit csinalok, akarhogy pozicionalom a radit (nyilvan a pumpa felett tartom), folyamatosan kiadja ezt a bugyogo hangot, amit az akvariumokban a halaknak a "buborek csinalo" szokott. akarhogy dontogetem, razogatom, forgatom, csak csinalja.
a legtobb, amit eddig elertem, h mondjuk kicsit megrazom a radit, ekkor ilyen orvenyszeru hangot hallok, utana kis csend, majd 2 percen belul megint kezdi a bugyogast.lehet ezzel valamit kezdeni, mondjuk legteleniteni, ratolteni, vagy barmit, h megszunjon ez a hang? elegge bosszanto, illetve gondolom a pumpanak sem tesz jot, ha levegot mozgat viz helyett. nem beszelve a proci homersekleterol.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Angie™ #23430 üzenetére
Isten igazán ez nem konkrét olyan hang,hogy csak úgy kihallatszik hanem valószínű én észlelem mert néha rá áll a fülem de csak akkor ha síri csönd van és nagyon odafigyelnek. Cserélgetés meg nem mindig célravezető anno videókártya coil whine-om volt aztán elkezdtem cserélgetni max annyit értem el,hogy van csak halkabb lett valamennyivel,aztán már nem érdekelt.
-
Darkkoi
tag
válasz
Angie™ #23322 üzenetére
Ez alapján rakta össze mikor csináltam : [link] Több videót és megnéztem meg utánna olvastam hogy a leg optimálisabb az ha csővek lent vannak a radiátor teteje a proci blokk felett van mert akkor a radiátor tetejében kerül a levegő és a pumpa folyamatosan vízet kap.(Előtte csak léghűtésem volt szóval nem akartam kapásból elrontani ) Képen nem biztos hogy látszik de cpu blokk hoz képest a radiátor teteje kb 5-8 cmrel magassabban volt nem olyan magasan mint amit képen linkeltek de magasabb. Most amúgy hogy megfordítottam a hűtés drasztikusan javult az idle lement 30-35 fokra a játék alatt 60-65 fok körül. Egyedül a stabilitás teszteken ugrik ki az ablakon ott pár perc után megint 90+ C megy amikor már a proci vesz vissza.
-
snake1977
őstag
válasz
Angie™ #23124 üzenetére
Szia, köszönöm. Nem ismerem az AIO hűtéseket, a cél az lenne hogy lehetőség szerint halkan max terhelés alatt a 70-75 fokot tudja tartani.
A ház nem probléma, a jelenlegi Magnus-ba 360mm-ig belefér minden, és fent/elöl is van bőséggel hely ha vastag lenne a radiátor.
Amit én néztem olcsóbbakat pl. ID cooling fx360, illetve a Merlineseknél láttam most akciósak a raktáron lévő Alphacooling hűtők. De ezt a márkát nem ismerem, oké tudom vízben utaznak de teljesítményre stb. hogy mennyire vállalható. Szeretnék max 30e alatt maradni, már ha ez egyáltalán lehetséges. -
válasz
Angie™ #23062 üzenetére
Rendben, köszi!
Egyébként most amit kinéztem házat abba ahogy látom beleférne a mostani is viszont csak egy szett ventivel és nem felülre, hanem előre ahol a kártya eléggé közel lenne hozzá. Ez fogna vissza a kártya teljesítményén és jobb lehet a felülre szerelt viszont 360-as radiátoros? Vagy erről amíg nincs tesztem felesleges gondolkozni? -
válasz
Angie™ #23057 üzenetére
Photoshop és DaVinci ami jobban eheti, de azokkal sem volt gond viszont mostanában inkább csak játszom a gépen. OC-zva volt, de egy ideje már stockon használom egyszerűen nincs türelmem hozzá, hogy újra belőjem limitre. Nincs throttling legalábbis nem vettem észre, de akkor ezekkel nyomok 1-1 tesztet estére.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
Angie™ #23014 üzenetére
Lehet csak én gondolkodom így, de ennyi pénzért inkább vennék egy minőségi toronyhűtőt ami atombiztos.
Alpenföhn Dolomit Premium, Deepcool AK500 nagyon jó hűtők ebben az árban.
Vagy ott van a léghűtések Arctic LF III-a a Thermalright Frost Tower 120 most szintén húszért.Aki árérzékeny az nem szeret kockázatot vállalni, egy lassan 10 éves vízhűtés szerintem elég kockázatos még ha "újan" is veszed garanciával.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Angie™ #21977 üzenetére
Ja , nekem EK-AIO 240 D-RGB van ,és telepítettem az Ek Connect - software -t
, de nem tudom vezérelni vele , mert nem látja az ek vezérlőt . Azt gondolná az ember , ha már saját stoftver akkor legalább a saját termékei ,kivétel nélkül használhatóak vele. -
viperabácsi
addikt
válasz
Angie™ #21747 üzenetére
Én is EK-t keresek leg inkább , sajna lecsúsztam egy Nucleusról pár hete volt aprón 40k körúl. A nucleus csak le vett pumpa takaróval fér be a házamba , max 55 mli lehetne a pumpa magasság.
Nem tudom érdemes - e EK ról rendelni ,
vagy meg kell venni a varázslónál ?
Esetleg várni kicsit hátha felbukkan egy ismét aprón .[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz
Angie™ #20732 üzenetére
Nem szerepelt rosszul, de majd kiderül.
Valkyrie DRAGONFANG 360 AIO Cooler Review | eTeknix
Valkyrie Dragonfang 360 – New player has entered the chat - HWCooling.net
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
Angie™ #20223 üzenetére
Igazából 3 körülmény is van ami miatt nem tudok neked megfelelő típust ajánlani:
- nem ismerek minden típust (sőt, ráadásul azokat sem abból az árkategóriából)
- nem mindegy milyen CPU-ra kell (13th Gen. INTEL-lel semmilyen tapasztalatom nincs)
- a leginkább vágyott ököszisztéma kialakítása miatt csak ASUS vagy Corsair lenne jó, így valszeg más nem fog tetszeniSaját részre a Lian Li új, Galahad II Trinity 360-asai közül választanék, ha lenne hazai forgalmazó normális árakon. Kiváló hővezetési képesség, új és korszerű tech. minőségi kialakítással és 5 éves garival. Persze itt már megvásárolhatóak [link] .
-
szasanyi
félisten
válasz
Angie™ #20221 üzenetére
Nem is amiatt jegyeztem meg. Te pénzed és döntésed, senkinek semmi köze hozzá (és jobb valamint rosszabb nem lesz senkinek a döntéeid miatt).
Csupán arra gondoltam, hogy 100k+ áron már vannak jó AIOK-k, és nem értettem miért pont ez - de így már világos.
Sajnos a Corsair AIO-k általam próbált 2 típusa egyformán hangos pumpával volt szerelve, az újakat pedig nem ismerem (bár meggyőződni sosem fogok róla mert az áruk miatt irreleván számomra). És azt gondolom, hogy az általad #angélamegrendeliéshanemjó14naponbelülelállásijoglottó-ként említett lesz a tuti.De attól függetlenül érdemes beleolvasni a vásárlók bejegyzéseibe [link] akik közül van pár értelmes, kontesztusban előadott vélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
Angie™ #20213 üzenetére
Az sem az a típus, amiből sok lenne használatban. Az ASUS általában a dizájnra megy rá, valamint túlárazottak a termékei. Persze lehet jó - nem tudom mert nem ismerem és olyan oldalat sem tesztelik amik nagyon so kmás típust -, de ~130k+ áron...
Mi fogott meg benne anyira? -
szasanyi
félisten
válasz
Angie™ #20179 üzenetére
Olyan ökoszisztémához ragaszkodás ált nem előnyös, de cserébe drága. Az új típusú AIO-k között biztosan lesz jó, persze kérdés mikor és milyen árakon érhető el nálunk. Mivel az itthoni.kutyaütö nagykerek és/vagy kiskerk bármire képesek, így az is kérdéses mi (nem) lesz kapható és milyen gariidővel (lásd LianLi 5év vs 1év nálunk, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest