- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD az ezer éve ezt csinálja. Gyárt valamit de DIREKT úgy áraz hogy véletlenül se vedd meg mert a konkurencia lenyomja simán árban és erőben is.
Én kb 10 éve szeretnék magamnak laptopot. (tudom a saját hülyeségem hogy nem vettem soha semmit ,de ettől tekintsünk most el)
Nézegettem az AMD gépeit , az évek alatt rengeteget. És úgy itt vannak ezek a csoda SOC-ok ahol a 780 760ak duruzsolnak a gépben... nos ARANY mit arany PLATINA áron vannak. Sokkal jobb megoldások értsd jól erősebb gépek vannak játékra intel+nvidia kombos gépek.
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre amd soccal ellátott laptopom lenne ,de a konkurencia erősebb olcsóbb...Fel nem tudom fogni ez miért van így
Nem mellesleg az amd addig szarakodik amíg majd nem jön valami atomcombos mediatek+nv megoldású soc azt leshetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged