- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mármint a desktop APU piac... nem tudom milyen konfiggal vetted a 1340p-t ennyiért, de 200-ért ram/SSD nélkül 7840HS miniPC is van ami jóval gyorsabb. Akkor most merre megy az APU piac? (Nem inkább az árazással és a desktop megoldásokkal (és AM5-tel) van a gond?
)
@Francia91
Nekem is hasonló van (4650G és gondolkodom a fejlesztésen... de minek), de kicsit általánosabb célokra. NAS/HTPC (média, játék nélkül) igazából brutálisan erős egy ilyen konfig. És még feature set-re sem biztos, hogy a legjobb. Lehet, hogy egy 10-20k-s lejátszó HTPC-ként vagy egy kisebb gép NAS-ként elég/jobb lehet.
@Dragon3000
Több dolog is van amit nem néztek, fentebb írtam egy regényt - talán ezért nem olvasta senki. Nem mindig az a prioritás amit leegyszerűsítve néz mindenki: legyen több gpu kraft és máris nyertünk. Vannak más szempontok is, lehet, hogy a +15%-ot a hajadra kenheted mert mondjuk kisebb gépet akartál, egyszerűbb hűtést (olcsóbb is lehet...). Ami elég a kisebb APU-ban azt kisebb fogyasztásból hozza. Esetleg AV1-et.Szerintem bármelyiknek van létjogosultsága, ha jó az ár/érték. Az egyik drágább és közben 15%-al jobb valamiben. A másik meg másban előnyösebb, vagy gyengébb ugyan de olcsóbb. Választási lehetőség van ahelyett szvsz, hogy az egyik megoldás szar és cska a másik lehet mindent ütő.
Ár:
A 8700G túlárazott, a 8600G alig lassabb, 85-90k vs 60-65k-s 1650 és akkor még nincs cpu-d... Ráadásul viszonylag erős és új (NPU).A sokszor bedobott ultimate RX 6600 is 80-90k boltban. Egy általános, játék nélküli vagy kocajátékos gépre én furcsán néznék, ha ilyen áron kéne indítanom csak a gpu-val kezdve a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest