Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD az ezer éve ezt csinálja. Gyárt valamit de DIREKT úgy áraz hogy véletlenül se vedd meg mert a konkurencia lenyomja simán árban és erőben is.
Én kb 10 éve szeretnék magamnak laptopot. (tudom a saját hülyeségem hogy nem vettem soha semmit ,de ettől tekintsünk most el)
Nézegettem az AMD gépeit , az évek alatt rengeteget. És úgy itt vannak ezek a csoda SOC-ok ahol a 780 760ak duruzsolnak a gépben... nos ARANY mit arany PLATINA áron vannak. Sokkal jobb megoldások értsd jól erősebb gépek vannak játékra intel+nvidia kombos gépek.
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre amd soccal ellátott laptopom lenne ,de a konkurencia erősebb olcsóbb...Fel nem tudom fogni ez miért van így

Nem mellesleg az amd addig szarakodik amíg majd nem jön valami atomcombos mediatek+nv megoldású soc azt leshetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- ZEN.com
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- GTA: Vice City
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest