- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SYZYGY
tag
-
renegade
aktív tag
Jaja, folyó vízben/nagy fölösleg vízben áztatgasd kicsit a kókuszszeleteket/darabkákat, ennyi a ''titka''. Olaszországban minden sarkon lehet igy preparált kókuszt kapni, s igen jó :)
-
Den
veterán
Nem láttuk volna, de hallotuk volna a hangrobbanást, mikor útban a wc felé átlépi a hangsebességet :)
-
Agyasima
őstag
-
Den
veterán
-
delta9
senior tag
és nem is mellékes, ami a Gyalog Galopp DVD-n van extraként a kókuszdió felhasználására. Na azt ajánlom +nézésre mindenkinek. én majdnem vertem egy hidat tőle.
-
Phobos
aktív tag
hashajtó..? ezt nem tudtam...
-
Agyasima
őstag
Azonban vigyázni kell ám a kókusszal, ne egyél sokat egyszerre.
Ugyanis TERMÉSZETES HASHATÓ! Ez nem vicc.
Olyan érzés mint amikor vizelsz, csak éppen a másik kijáraton... -
DrSoul
őstag
Én egy csomó ideig szenvedtem azzal, hogy szétfűrészeltem jobb híján, ami rohadt sok ideig tart, és koszos megoldás. Viszont láttam egy műsort a tvben valahol, ahol a fószer egy bozótvágóval rávágott egyet, mire kettérepedt annyira, hogy szét lehetett szedni. Úgyhogy áttértem a húsklopfolóra én is. :)
Így van: nem fog menni fűrésszel: ki kell csorgatni a levét, akkor már jobban törik, és erősen rácsapni (csavarhúzó + kalapács, vagy vésővel...mittomén, mindig a tesóm nyitotta... :DD )
-
DrSoul
őstag
Na én még nem csináltam ilyen barom témákat, de egyszer el kell kezdeni ezt is. :) Történt ugyanis, hogy vettem nagy lendülettel egy kókuszdiót. Szétszedtem és kiszedtem a belét. DE EZ ÍGY NEM FINOM! Mit csináljak vele. Tiszta olaj vagy mittudomén micsoda. Most éppen kiszárítom, de nem tudom mit kell csinálni vele, hogy olyan igazán ehető legyen. Ötletek?
Én többször ettem kókuszdiót: fel kell törni, kiszeded a belét (ami kívül barna, belül fehér... :))
Semmi olajasat nem kéne érezned. Ha nem finom, akkor rossz a kokuszdió. Simán előfordulhat. Persze nem olyan, mint a Bounty, de ha elkezded rágcsálni, érezni fogod azt a finom ízt... -
KERO_SAN
aktív tag
-
Sidaries
őstag
Általános számítógép szerelő eszközökkel. Csavarhúzó, kalapács, reszelő. :D
-
Vertic
aktív tag
Én egy csomó ideig szenvedtem azzal, hogy szétfűrészeltem jobb híján, ami rohadt sok ideig tart, és koszos megoldás. Viszont láttam egy műsort a tvben valahol, ahol a fószer egy bozótvágóval rávágott egyet, mire kettérepedt annyira, hogy szét lehetett szedni. Úgyhogy áttértem a húsklopfolóra én is. :)
mondom: erősen... kellene a hozzászólásszerkesztés.
Szerkeszthető hozzászólást akarunk!! Szerkeszthető hozzászólást akarunk!! :) -
Vertic
aktív tag
-
DJ Mythos
aktív tag
-
Vision
veterán
-
Vertic
aktív tag
Hát, pech. Add nekem, én szeretem :) De egyébként is jobb frissen. A kókusztejet én se szeretem, de a húsa király (tényleg olajos, nem véletlenül csinálnak kókuszolajat is)
Egyébként milyen módszerrel szedted szét? -
Vision
veterán
De csakis jó libazsírt,jómunkásember stílussal.:DD
-
Szeke
senior tag
Na én még nem csináltam ilyen barom témákat, de egyszer el kell kezdeni ezt is. :) Történt ugyanis, hogy vettem nagy lendülettel egy kókuszdiót. Szétszedtem és kiszedtem a belét. DE EZ ÍGY NEM FINOM! Mit csináljak vele. Tiszta olaj vagy mittudomén micsoda. Most éppen kiszárítom, de nem tudom mit kell csinálni vele, hogy olyan igazán ehető legyen. Ötletek?
Rozskenyér topic se volt még :DD Fogalmam sincs mit kell vele csinálni, de ha abból indulsz ki, hogy a kókuszreszelék magában elég rossz, a kókuszdió sem lehet túl jó. Szvsz ilyen és kész. Vagy rakjál rá egy kis zsírt és kend kenyérre :DD
-
crab
senior tag
Szerintem lereszeled és megcukrozod! De cukor nélkül is finom!:)
-
Vision
veterán
Öncsé rá kecsapot és zokszigént.
Jó étvágyat!
Vagy cuccold + cukorral.:DDD -
DJ Mythos
aktív tag
Szerintem daráld le... :D
-
Sidaries
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5597
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest