Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Jaja, folyó vízben/nagy fölösleg vízben áztatgasd kicsit a kókuszszeleteket/darabkákat, ennyi a ''titka''. Olaszországban minden sarkon lehet igy preparált kókuszt kapni, s igen jó :)
-
delta9
senior tag
és nem is mellékes, ami a Gyalog Galopp DVD-n van extraként a kókuszdió felhasználására. Na azt ajánlom +nézésre mindenkinek. én majdnem vertem egy hidat tőle.
-
Phobos
aktív tag
hashajtó..? ezt nem tudtam...
-
Agyasima
őstag
Azonban vigyázni kell ám a kókusszal, ne egyél sokat egyszerre.
Ugyanis TERMÉSZETES HASHATÓ! Ez nem vicc.
Olyan érzés mint amikor vizelsz, csak éppen a másik kijáraton... -
DrSoul
őstag
Én többször ettem kókuszdiót: fel kell törni, kiszeded a belét (ami kívül barna, belül fehér... :))
Semmi olajasat nem kéne érezned. Ha nem finom, akkor rossz a kokuszdió. Simán előfordulhat. Persze nem olyan, mint a Bounty, de ha elkezded rágcsálni, érezni fogod azt a finom ízt... -
Vertic
aktív tag
Én egy csomó ideig szenvedtem azzal, hogy szétfűrészeltem jobb híján, ami rohadt sok ideig tart, és koszos megoldás. Viszont láttam egy műsort a tvben valahol, ahol a fószer egy bozótvágóval rávágott egyet, mire kettérepedt annyira, hogy szét lehetett szedni. Úgyhogy áttértem a húsklopfolóra én is. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát, pech. Add nekem, én szeretem :) De egyébként is jobb frissen. A kókusztejet én se szeretem, de a húsa király (tényleg olajos, nem véletlenül csinálnak kókuszolajat is)
Egyébként milyen módszerrel szedted szét? -
DJ Mythos
aktív tag
Szerintem daráld le... :D
-
Sidaries
őstag
Na én még nem csináltam ilyen barom témákat, de egyszer el kell kezdeni ezt is. :) Történt ugyanis, hogy vettem nagy lendülettel egy kókuszdiót. Szétszedtem és kiszedtem a belét. DE EZ ÍGY NEM FINOM! Mit csináljak vele. Tiszta olaj vagy mittudomén micsoda. Most éppen kiszárítom, de nem tudom mit kell csinálni vele, hogy olyan igazán ehető legyen. Ötletek?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest