- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van 3 Kodi lejátszóm otthon (2 amlogic és egy RB4).
A médiatár frissítését meg lehet oldani hogy mondjuk minden nap hajnal 3 órakor? Jó lenne előtte tisztítás majd frissítés.Köszi.
-
Pubszon
veterán
Az ellen mit lehet tenni, hogy egy bizonyos idő után alig indul el pár csatorna?
Az segít, ha az IPTV Manager-ben a csatornákat frissítem.
Nem lehet valahogy automatán beállítani? -
Pubszon
veterán
A megszűnt csatornák el fognak tűnni a listából?
-
Pubszon
veterán
Üdv
RPi-n futtatok LibreElec Kodi-t.
YouTube eddig működött, most pedig hol lejátszás hol nem a videót amit telefonról megosztva küldök át.
Csak tölt és utána semmi...Mi lehet a gond?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Kodit használok itthon 3 eszközön is.
NAS-ról nézünk filmeket. Eddig 2 SMB profil volt a NAS-on, most van 3. Tehát 2 eszköz egy profilt használt, most az egyiken át kellene írni a felhasználónevét de sehol nem találom.Hogy lehet ezt egyszerűen?
-
Pubszon
veterán
válasz
zoltan6 #28483 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy ha egyik lejátszón nézek valamit, akkor a másik tudja hogy hol járok, mit és mennyit néztem meg.
Tehát hogy a kettő (vagy idővel több) kodi médiatára szinkronban legyen. Elméletileg így tudnia kellene, csak nem lehet beállítani az adot elérési útra hogy az mit tartalmaz (pl mozifilmeket). -
Pubszon
veterán
Üdv.
Synology NAS-on fent van a DLNA szerver, be is van állítva 2 mappa, egy Sorozatok és egy Filmek mappa, ezeket indexeli is.
Kodiban be is állítva a filmek mappa DLNA-n keresztül.
Viszont nem tudom beállítani, hogy mondjuk a Filmek mappa filmeket, a Sorozat mappa sorozatokat tartalmaz. Ha SMB-n állítom be akkor ott kérdezi, hogy melyik mappa mit tartalmaz, majd a főmenüben bele lépek a FILMEK menübe akkor szépen ott vannak a filmek borítóval, leírással együtt. Viszont ha DLNA beállítással lépek bele, akkor ott vannak a filmek de csak mint fájlok. Se borító, se leírás, semmi...Ez így működik rendesen vagy én nem tudok valamit?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van olyan kiegészítő, vagy esetleg alapból tudja e a kodi, hogy előre beállított időpontban, mondjuk este 21:30-kor leálljon a nézett videó és lezárja magát, majd reggel feloldjon és lehessen használni tovább megint a beállított időpontig? -
Pubszon
veterán
Üdv.
A meglévő HTPC-mben szeretném kicserélni az alaplapot, a mostani ami benne van megy NAS-nak.
Helyette kell egy költséghatékony megoldás.
Van az aprón eladó pár AMD E350-es alaplap.
Openelec vagy Coreelec alapú Kodi lenne egy 60GB-os SSD-n, max 1080P-s videót néznénk SMB megosztásról.
Ez megfelel a feladatra? -
Pubszon
veterán
Üdv.
Van nekem egy HTPC-ként használatos, Win7 alapú PC amin a Kodival nézünk filmet.
Na most ez a gép le lesz cserélve, de nem akarom, hogy mindent elölről kellene beállítanom.
Hogyan tudom én lementeni a komplett Kodi beállításokat? -
Pubszon
veterán
Üdv.
Keresgéltem, de nem találtam.
hogyan lehet megoldani azt, hogy ha Stereo médiát nézek\hallgatok, akkor azt szólaltassa meg az 5.1-es rendszeren?
Vagy legalább a mélyládát 2.1-be.
Az MPC-HC-val az AC3 kodekkel minden további nélkül felkeveri 5.1-re.
(Windows 7, analóg 3 jack kimenettel)Bocs ha már volt ez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest