- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz krt-823 #16640 üzenetére
Szia!
OFF topic, de mivel írtad, hogy új Opnelec van fent nálad szeretném megkérdezni, hogy ott jól működik az, hogy képeket nézel slideshow-val és ha van közte video azt is lejátsza, majd folytatja sorban a képekkel?
Régebben ezek működtek OE és LE esetén is, de az új LE verziók Krypton óta rosszul kezelik ezt. Ha működik OE-en, váltanék rá. Bizonytalanra nem szeretnék 1-2 órát eltölteni az újrahúzással, beállítgatásokkal. Ha te, vagy bárki aki új OE-t használ megírná, annak nagyon hálás lennék.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
OFF téma, de Kodi kiegészítő, ezért hátha valaki tud róla valamit: Kodiba beépülő Youtube -al szoktam néha videókat nézni. Általában telefonról kitallózom és a RPi-n futó kodin keresztül nézem. Hétvégén tapasztaltam, hogy egy video lejátszása után nem enged többet és valami napi limitet emleget. Kodiból kitallózva sem engedi. Mi az oka? Talán a Youtube blokkolja? De miért jó ez nekik?
-
DonCosta
tag
Nem vagyok egy folyton frissítésekre vadászó fajta. Két éve változatlanul használtam a rendszert. Több oka volt annak, hogy új rendszert kellett feltegyek (új hardver amit a régi nem kezelt, tele volt szemetelve a tárhely, hogy már menteni sem tudtam stb...) Azt olvastam, hogy a LE-re érdemes váltani OE helyett. De nem akarok még inkább eltérni a fórum témájától.
Kérlek javasoljatok olyan Kodis oprendszert, ami kezeli a Cirrus Logic Audio kártyát (Rpi) és megbizhatóan működik a kiegészítőkkel is. -
DonCosta
tag
Sziasztok!
Nem kiegészítőkkel kapcsolatos a problémám, hanem a KODI-val és nem találtam jobb helyet ahol feltehetném a kérdést:
17.1-es Kodit használok Libreelec-el RPi 2-n. Most tettem fel frissen. Családi képeket és videókat vegyesen tárolok dátum szerinti mappákban. Amikor slideshow-val vetíteni akarom egy-egy mappa tartalmát, a videóknál fekete képernyő látszik és csak a hang megy. Ha külön indítom a videókat is lejátsza, csak a vetítéssel van gondja.
Régebb Openelec volt fent, valami régi 6.x verzió és hibátlanul működött. Másnál volt/van ilyen probléma hasonló konfigon, és/vagy 17-es Kodival?Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Most üzemelnék be egy RPi-t, Libreelec-el. Kérdésem, hogy milyen verziót tegyek rá, mert itt a fórumon olvastam, hogy gondok voltak egyes addonokkal bizonyos Kodi verzióval. Melyik a jelenleg javasolt verzió?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
válasz flamario #7482 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne. Sorozatbaráton direkt olyan részt választok ki ahol írja, hogy van felirat. De sajnos nem jelenik meg. Külön persze lehet letölteni ahogy a fórumtárs is írja, de ha nem állítom be az Opensubtitles-t akkor nem jönnek feliratok a sorozatbarátról...
Ha megoldható hogy ezek is megjelenjenek az nagyon jól jönne!
-
DonCosta
tag
válasz vargazoltan0 #6378 üzenetére
Szia!
Lehet hogy későn válaszolok és már rég nem aktuális, de megakadt a szemem a 4. képen amit linkeltél.
Ott azt látom, hogy nem egy az egyben küldöd ki a képet teljes képernyőre, hanem a "Képarány testreszabása" van beállítva. Nem lehet hogy ez a baj? Belenyúlsz a kép méretezésébe ezért nem lesz szép a kép.Ha rosszul értem a képet akkor elnézést...
-
DonCosta
tag
válasz Geripapa #5132 üzenetére
Nálam is ugyan ez a probléma. Minden nap ezzel fogad, hogy PVR kliens nem fut. Ha azt elindítom utána TV addon kikapcs/bekapcs megint megy. Nálam nincs áramtalanítva naponta, de mégis időnként elfelejti ezt és újra el kell indítani a PVR klienst (ha jól emlékszem a nevére)
(A Kodi RPi2-n fut Openelec.) -
DonCosta
tag
válasz Arolotifar #4430 üzenetére
Rendben, értek a szép szóból, nem feszegetem a témát. Csak nem akartam hülyén meghalni
Mindenképp köszönet a munkátokért! -
DonCosta
tag
Sziasztok!
Még a kezdetek óta olvasgatom ezt a fórumot és nagyon örültem a MovieSharknak. Azt láttam, hogy azért hasznos mert összegyűjti a különböző oldalakról a magyar szinkronnal/felirattal rendelkező filmeket. Ennek fényében kicsit zavaros most a sok különböző addon mint pl mozicsillag, filmecske stb. Ezek miben mások? Vagy ezek a tartalmak miért nem jelenhetnek meg az MS-ben? Bocs ha kötözködésnek tűnik, nem annak szánom, csak nem értem mi a lényege a sok különböző addonnak.
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Kihagytam pár hetet és annyi ujdonság van hogy csak kapkodom a fejem.
Az NCTV-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni, mert nem találtam választ keresés alapján.RPi2 -vel használnám és a kérdés az, hogy tud olyant, hogy egy Synology NAS-al szedetné le és osztaná/tárolná el a filmet, és csak a megjelenítést-lejátszást végezné az RPi samban keresztül?
Köszi!
-
DonCosta
tag
válasz huliganboy #2106 üzenetére
Köszönöm én is a munkátokat. Naponta olvasom a fórumot, de ahogy már többen is írták: a kérdéseimre a válaszok töbnyire már megvannak itt az előzményekben. Tudásom meg nagyon alap ebben a témában ahhoz hogy én válaszoljak meg kérdést. Ezért vagyok én is read only.
Még egyszer köszi, és további sikeres működést, mindannyiunk örömére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Huawei MediaPad T3 10 4G/LTE SIM kártyás 10" Android tablet karcmentes dobozos újszerű
- hibátlan, karcmentes ASUS 24" VP249HR monitor (100milliós kontraszt) IPS full hd
- Hibás! ASRock H81M-VG4 R2.0 alaplap.
- Corsair Vengeance 2X4 Gb DDR3 1600Mhz CL9 Memoria KIT
- Zenni VR lencse Dioptriás Párásodásgátló (Meta Quest 3)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest