Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Ez itt a Kodi fórum, ha már fent van a win a gépeden. Amúgy meg tök mind1 mert a topik az összes platformra érvényes.
Én arra válaszoltam, hogy hol keresd a Win-t a Minix z64 gépedre. De ez már nagyon off itt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
őstag
-
Svédország
csendes tag
Mysa 71
Privát üzenetben ment a régi URL, érthető okokból az új URL-t sajnos nem adhatom meg.
Viperabácsi
Igen, ezt én is így gondoltam, csakhogy ezt a készüléket Angliából rendeltem és már előre telepítve, illetve konfigolva volt rajta a KODI. Szóval nekem eleve olyan, hogy PVR ügyfelek nem is volt benne. Ezért kellett külön letöltenem a Simple Clienst. De ezek szerint nem jól sikerült .
Azért is gondoltam, hogy letölteném a legújabb használható KODIT az Androidos kütyümhöz, hátha az majd segít. De egyenlőre a Google Play Storban csak az 15.1 van fenn.
Automatikus frissítést nem találtam a Kodiban (lehet ezt az opciót is kiszedték belőle).Ötlet esetleg, hogy honnan tudnám leszedni? És akkor pendriv-ról telepíteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia