Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nfsu17 #44401 üzenetére
Amit meg keresel az létezik, csak nem kodiban.
NF, hbo, disney, prime, sky, stbFizessek elő erre az összesre, hogy havi 3 filmet meg tudjak nézni, amit persze mind különböző szolgáltató kínálatában fogok csak megtalálni, vagy éppen egyikben sem, mert régi/magyar film, ami egyikben se szerepel. Aha. Többe kerülne, mint ha hetente kétszer moziba mennék az egész családdal.
abból szerinted majd legálisan hozzá tudnak jutni a filmek jogaihoz?
Ez aranyos, miért, a reklámbevételből részesülnek? -
xcsabo
senior tag
Tudtok ajánlani Kodi alá jó és működő karaoke addont?
Az FTV-t (Fire TV Guru) próbáltam feltenni, de a megadott linken nincs ott a ZIP file.
Lehet, hogy VPN kell? -
cocka
veterán
Erre van egy tök egyszerű megoldás.
Külföldi ismerőssel tesztelve:
Rohadtul nem kell semmit előfizetgetni VPN-ekre. Egyszerűen keresel egy magyart, akinek a saját routerén van VPN server funkció és ha jóban vagytok, akkor használhatja a netedet. Ennyi. Hátrány: csak a feltöltési sebességeddel tud letölteni. De legalább magyarnak tűnik kintről.
Ja bocs, most láttam a #44410-est.
-
Jerryyy
újonc
válasz
vargalex #44408 üzenetére
Ráírtam Mephistora (Netmozi egyik tulaja) hogy tudnánk ezt orvosolni. Neki sem megoldás, mert sok embert veszít, ezzel a fos cloudflarrel tvn se lehet használni.
Bypasst rá egyenlőre nem leltem. Később egyik addonod alapján ha lesz egy kis szabadidőm megcsinálom srzt.eu-ra az addont
A baj az, hogy egyre több oldal fogja a CF-et bevezetni, mert nagyon egyszerű és jól véd a DDoS ellen, ingyenes is... Csak egy fos, és még Samsung TV-n se megy -
vargalex
Topikgazda
válasz
haslam3001 #44415 üzenetére
Hát, eddig nem nagyon volt megoldás a Cloudflare-ra. A kolléga által linkelt github-os megoldás sajnos csak python3 alatt megy, illetve kérdéses a beépíthetősége...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
stefi68 #44362 üzenetére
Elkészült a módosítás.
Azon kívül, hogy bekerült a funkció, volt még egy pozitív hozadéka: észrevettem, hogy több film esetén van több forrás, így ezt is lekezeltem. Igaz, sokszor az oldal nem jól írja (így nyilván majd a kiegészítő sem), mert "SD"-ként jelöli az indavideo-s linkeket, holott pl. 720p is elérhető.
A Megnézendő és a Kedvencek listába a kiegészítőben is hozzáadható a film/sorozat, illetve nyilván törölhető is a listából (sajnos ilyenkor a lista nem frissül automatikusan). Ezek a funkciók a context menüben (jobb egérgombbal) érhetőek el.Tehát felkerült a Movieshark repo-ba a FilmPapa HD kiegészítő 1.0.24-es verziója. A változások:
- Több forrás támogatása
- Megnézendő lista támogatása
- Kedvencek lista támogatása
-
cof
veterán
válasz
Szabolcs_76 #44407 üzenetére
Akkor esetleg még úgy is megoldható, hogy ahol van az előfizetésed csinálsz egy VPN szervert és ahhoz csatlakozol. Jobb routerek ezt már tudják, és nem kell ehhez külön miniPC vagy más egyéb amin futhat ilyen szolgáltatás.
Backup-nak mindenképp jó megoldás a DirecOne mellé.
-
-
Szabolcs_76
csendes tag
Köszönom a tippeket!
Én nem az EU területén vagyok, szóval a Voda TV-t csak akkor tudom nézni ha otthon vagyok. A VPN-es IP-ket nem tolerálja.
De ez a Direkt TV abszolút bejött, nem tudom hogyan került el eddig. Remélem nem üt be valami földrajzi korlát itt is, mert egy évre előfizettem.
-
cof
veterán
válasz
Szabolcs_76 #44402 üzenetére
van otthon Voda TV-m az összes csatornával, de hiába fizetem ezeket is, nem tudom nézni idekint
EU-n belül pedig mennie kéne.
Még esetleg sweet.tv is van, csak magyar IP-vel kell regisztrálni mert úgy kapsz magyar adókat.
-
ebayer
tag
válasz
Szabolcs_76 #44402 üzenetére
Szia! Én is külföldön élek és nekem Direct One előfizetésem van. Annyi, hogy regisztrációkor magyarországi címet kell megadni, de VPN nélkül tudod használni külföldön (tv-n, PC-n, mobilon stb.). Az Eurosportok kivételével mindegyik sportcsatorna megtalálható náluk, sőt az M4 Sport, Sport1, Sport2, Aréna 4 visszanézhető funkcióval is rendelkezik. Plusz ingyen kapsz TV2 Prémium kódot, amivel tudod nézni a Spíler Extra csatornáit vagy visszanézheted a PL és La Liga bajnoki meccseket (többek között). Mellesleg a HUN IPTV és társaival ellentétben nem kell attól félnem, hogy holnap "bezárnak" és lelépnek a pénzemmel.
-
Jerryyy
újonc
válasz
Hege1234 #44398 üzenetére
Szóval Cloudflare? Hmm. Fent van valahol a NetMozi addon kódja? Belenézek hátha sikerül patcheljem, bár kodi addonokkal még nem foglalkoztam
Edit:
https://github.com/VeNoMouS/cloudscraper Ez lehet működne az addonnal isAddigis valaki tud valamilyen addont ami legalább annyira gazdag sorikban mint a Netmozi?
Sorikra a srzt.eu-t is be lehetne dobni egy addonként, ott nagyon sok cucc fentvan -
Szabolcs_76
csendes tag
Sziasztok, tanácsok kérnék, ha valaki tud segíteni.
Külföldön élek, és szeretnék magyar TV adásokat nézni, elsősorban sport csatornákat. Nem igazán tudom, hogy miért, mindent eredeti nyelven nézünk, filmet szinkronnal már nem is szívesen, de ez az egy valamiért megmaradt nekem, mint utolsó dolog otthonról, a magyar sport kommentár. Volt kint magyar műholdas tévém, de a gyakori költözés miatt ez egy idő után elmaradt.
Amiért éppen ide írok az azért van, mert az OnlineStream Kodi addon volt az utolsó amit nézni tudtam, és most már az sincs. Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki tudna javasolni valami megoldást.
Egyáltalán nem az ingyenesség ami érdekel, van NordVPN előfizum, van otthon Voda TV-m az összes csatornával, de hiába fizetem ezeket is, nem tudom nézni idekint. Egy ideig ment a Voda TV VPN-el, de jónéhány hónapja már nem. Szóval fizetős megoldás is jöhet, ha tényleg jó, és nem lehúzás, mint egyes HUN IPTV oldalak.
Bocs ha rossz fórumba írtam, és köszi előre is!
-
nfsu17
veterán
És abból a 10-20-30 emberből, aki majd fizetni fog (500-at), abból szerinted majd legálisan hozzá tudnak jutni a filmek jogaihoz?
Vagy a letorrentezett filmeket adják pénzért?
Milyen jogcímen?
Sztem nem gondoltad át.Amit meg keresel az létezik, csak nem kodiban.
NF, hbo, disney, prime, sky, stb
De ezek nem is 500 ft-ok, cserébe legálisak.
Kéthetente előjön a téma. Nincs ingyen ebéd (sokáig), a végére úgyis megromlik. -
válasz
Hege1234 #44398 üzenetére
Üzenem a Netmozinak és a többi hasonló oldalnak, ha ezt olvassák, hogy csináljanak egy reklámmentes KODI előfizetést, amiért cserébe nem b*sztatják többé a KODI addonokat használni kívánó felhasználókat. Havi párszáz forintért szívesen előfizetek: ha csak 500Ft-ot fizetek is érte, akkor is többet keresnének rajtam, mint abból a pár reklámmegjelenítésből, amit a havi max 3-4 film lejátszása során jelenleg képesek beszedni...
-
Jerryyy
újonc
Jóreggelt! Csak nekem halt meg egy csomó addon?
2023-11-12 09:03:22.913 T:144 error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=6&search=
2023-11-12 09:03:22.925 T:14948 error <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=6&search=) failed
2023-11-12 09:03:29.453 T:20904 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'IndexError'>
Error Contents: string index out of range
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Jerryyy\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netmozi\default.py", line 51, in <module>
navigator.navigator().getOrderTypes(tipus)
File "C:\Users\Jerryyy\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netmozi\resources\lib\indexers\navigator.py", line 80, in getOrderTypes
select = client.parseDOM(url_content, 'select', attrs={'id': 'order_by_select'})[0]
IndexError: string index out of range
-->End of Python script error report<--
2023-11-12 09:03:29.498 T:11396 error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netmozi/?action=base&type=2
2023-11-12 09:03:29.499 T:14948 error <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.netmozi/?action=base&type=2) failed
Ez pl Netmozi -
-
intuicio
aktív tag
Tudja valaki, hogy most milyen állapotban van a sweet.tv addon?
Ezt leltem meg mint legfrissebb: plugin.video.sweettvpl-0.7.1.zip de sajnos nem indul el.
Mr Dini fórumtárs mester rakta össze, de gondolom már nem fog működni továbbiakban -
Én tudom.
És te tudod-e, hogy a boltokból gyakorlatilag eltűntek a FHD tévék, már a 80cm tévéket is csak 4k modullal gyártják? Tudom, mert nemrég kerestem volna kis méretű tévét full hd kijelzővel és nem találtam csak hd ready f*st meg 4k-t...
Amúgy pedig kis képátlón is látszik a különbség, csak közelebb kell hozzá ülni. -
-
prisz
senior tag
-
cocka
veterán
Netflix, Disney plus, Hbomax
Mindháromnál fizetni kell, szóval annyira nem prioritás ez nálam. Főleg hogy szerintem nemcsak én egyedül vagyok az, akinek éppen másra kell a pénz.
RTL+-nál meg adnak a szolgáltatók kódot, szal. lényegében azért is, de árukapcsolással kvázi ingyenes.4k dv/hdr féle streaming huncutságokat
Mivel ezek úri huncutságok! Örülök, hogy mindenkinek annyi hely van a nappalijában/hálójában, hogy odafér egy 4k-s TV és még amellett hely is marad (természetesen minimum egy soundbarnak), de sokaknál ez annyira nem nyilvánvaló. Amikor nem az a dilemma, hogy megengedhetem-e magamnak a 4k-s TV-t, hanem az, hogy melyik marad a lakásban a 4k-s TV vagy én, akkor szerintem a kérdés már alapból eldőlt.
-
gyűrű
addikt
Valóban. De biztos hallottál ennél sokkal kisebb streaming szolgáltatókról mint pl. Netflix, Disney plus, Hbomax ilyenek. Nos általában ezeket hívják annak, amikor streamingről ír valaki, de ha neked az említett egyedüli óriás elég, és ezekből a kicsikből nem tervezel ilyen 4k dv/hdr féle streaming huncutságokat akkor valóban nem kell semmi másik eszköz .
-
cocka
veterán
Hát egy GT-King Pro mellett nem szívesen költenék ilyesmire.
-
bpmcwap
senior tag
+5 a FireTV-re... Én is azt használom mindenhol és mindenkinek azt szoktam vinni ha hazamegyek Németből. Ráadásul szokott lenni éves prime akció. Kb 4000 forintért kapsz éves prime film előfizut. Megy rajta az összes streaming és hálózatból is le tud játszani mindent IS.
-
consono
nagyúr
Hát. A Pi az nagyon régen volt már, egy első generációs Pi0 volt, az kifulladt, mert kevés volt a proci. Legtöbbet az Amlogic box ment évekkel ezelőtt, valamelyik ELEC-kel, de az meg meghalt. A FireTV Stick hirtelen megoldás lett helyette, egy darabig jól muzsikált, de az is lassú azért. Nem a Kodis része, vagy nem csak az, hanem így, ahogy van egy OS frissítés totál belassította. A Xiaomi még jól muzsikál, de sokat változott a felhasználás: a Kodi 99%-ban csak a NAS-ról lejátszásra van, a doboz inkább a TV streaming alkalmazásait váltotta ki (régi Samsung okos TV).
-
cocka
veterán
Fél-off:
Itteni userek többsége min használja a Kodit? Amlogic box lenne a tippem, de lehet hogy tévedek.
-
dropi
senior tag
Sziasztok. Más is tapasztalja h a TV2-es kiegészítőben az utóbbi pár napban, minden műsor 2-3 másodpercig fur, utána újra tölt, sőt sokszor ki is lép. Kb nézhetetlen szintén. Viszont az RTL+ meg megy rendesen, azért gondolom H itt lehet a baj. Nem csak nálunk csinálja, két másik háztartásban is pont ugyanez a jelenség van.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
stefi68 #44362 üzenetére
Ez szuper ötlet, lassan tiszta netflix lesz a filmpapa.
MÁS: Régebben Android tv boxra volt egy app, amivel élőben lehetett nézni a meccseket - mondjuk ennek kb 5-6 éve... Most mennek a BL meccsek és hát nézném... és nem mindig azt amit a TV-k adnak... Tud esetleg valaki valami kiegészítőt amivel lehet nézni a BL meccseket? Nem kell magyarnak lennie, német is jó
-
stefi68
addikt
A FilmPapa kiegészítővel kapcsolatban lenne egy kérésem/javaslatom.
Vargalex, mindenekelőtt köszönet a munkádért, amit eddig is belefektettél.
Ha már felhasználói fiókkal kell használnunk egy ideje, ahol lehet "Megnézendő" és "Kedvencek" közé menteni filmeket, esetleg megoldható lenne-e, hogy a kiegészítőben is legyen ilyen lehetőség.
PC-n, a FilmPapa weboldalán egyszerűbb böngészgetni a tartalmak közt és a kívánt filmeket megjelölni.
Később nálam Android TV-n így egyszerűbb lenne a megtekintésük. Nem kell már keresgélni a kategóriák közt. -
vargalex
Topikgazda
TV2 Play
: És ehhez a TV2 Gold linkhez, amit adtál, hogyan jutsz el a weboldalon?
Szerk.: Kiegészítőben: Műsorok -> TV2 GoldRTL+: Akkor kapcsold ki a kiegészítő beállításaiban az "Előfizetetlen RTL+ tartalmak elrejtése" opciót. Ekkor minden epizód meg fog jelenni, csak pirossal fogja jelölni (ahogy az RTL Most, de ott is kapcsolható volt ez az opció és defaultban ott is be volt kapcsolva) és akkor írja az üzenetet, ha ennek lejátszására nyomsz.
Bekapcsolt állapotában akkor jön az üzenet, ha csak nem lejátszható tartalom van egy-egy műsor alatt. -
spiky03
veterán
Van esetleg valami ideális beállítás a KODIhoz hang és kép beállításokhoz?
Ha a hangot és a képet is HDMIn küldi ki az ember és mondjuk HDR/DV 4K tartalmat nézne fullHD kijelzőn (projektor/tv)?
HDR SDR konverzió.Köszönöm
-
cocka
veterán
válasz
vargalex #44354 üzenetére
Például itt:
Nem kell hozzá semmilyen előfizetés.
ha ezt a beállításokban mégis engedélyezed
Nálam be van kapcsolva az előfizetetlen tartalmak elrejtése. Ennek ellenére nem jelölget semmit pirossal, csak az üzenet jelenik meg, hogy előfizetés szükséges. A régi RTLMostos program viszont csomót pirossal jelzett.
a honlapon sem derül ki, hogy nézheted-e
Igen, meg pl. engem Firefoxból folyton kidobál. De ha bejelentkezek gyakorlatilag akkor se érek semmit azzal, ha valaki mondjuk egy közvetlen RTLMostos linket küld, mert mihelyst betölteném a linket rögvest a welcome oldalra irányít, függetlenül attól, hogy már be vagyok-e jelentkezve vagy sem vagy hogy jogom van-e az adott műsort megnézni vagy sem. És ha igen, akkor nagy kegyesen méltóztatik elindulni miután a profilkép eltakarodott, de magától az se nagyon akar.
Ez a kéretlen átirányítás különben pl. a Yettel honlapján is megvan. Tök mindegy, hogy elsőre milyen aloldalt akarok a Yettel honlapjáról más oldal (pl. Google) vagy akár böngészőbe írt/másolt yetteles url segítségével megnyitni, először mindig a főoldalt dobja be és csak aztán hajlandó 2.-ra betölteni a kérdéses aloldalt. Fantasztikus módi főleg, ha sietnél is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
®abstract® #44351 üzenetére
Nem értelek. A Fókusz (a Fókusz plusz is) és a Híradó is nézhető RTL Light-al (azaz csak regisztrációval).
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
TV2 Play: A honlapon hol érhető el a TV2 Gold? Vagy ehhez előfizetés szükséges? Mondjuk nekem szolgáltatótól van TV2 Prémiumom, de nem találom, hogy kellene nézni...
RTL+: Alapbeállítás szerint az aktuális előfizetéssel nem nézhető tartalmat nem listázza a kiegészítő, ha ezt a beállításokban mégis engedélyezed, akkor pedig pirossal jelzi azt. Persze csak az egyes epizódokra igaz ez, mert magáról a műsorról (sorozatról) a honlapon sem derül ki, hogy nézheted-e, csak az egyes epizódoknál van rajta lakat, ha nem...
-
nicu71
addikt
válasz
Nálam megy a híradó, Fókusz is.
-
válasz
Nem kérlek. Az RTL ott tart, hogy kénytelenek a piacról megélni, amíg a versenytársa(ka)t költségvetésből tömik korlátlanul.
-
®abstract®
őstag
az rtl+ nem megy az alap verzio.
hiradot gondoltam hogy meglesem,erre meg a fokuszra is irja= magasabb csomagra van szüksége..ezt nem hiszem el..az magyar rtl pofátlan marketingje itt tart..meg ott,hogy az élő híradóban is van reklamszunet
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest