-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarhonyabogá
csendes tag
válasz
vazzemiko #2745 üzenetére
Szia!
Én kértem először a másik lejátszó választását.
Sajnos a frissítés nem volt egyszerű, automatikusan sem, és kézzel sem ment. Aztán most sikerült. (telefonon egyből ment)
A másik lejátszó menüpont most előhozza ugyan a másikat (és csak azt, a sajátot nem, mint más kiegészítőknél), de eddig nem sikerült azt sem működésre bírni.
Az "y" gombos változatnál felhoz két lejátszót. A sajátot, és a másikat a hálón. A másikat választva 1 sec után már megy is a lejátszás a másik eszközön.
A helyi menűből csak a másik lejátszót ajánlja fel, de kiválasztva eddig nem értem el erdményt.
Holnap folytatom a tesztelését win alatt is. Bár nem oprendszerfüggő, de hátha....
Köszönöm a fáradozásod!
Szép napot, estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel