Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen, valamiért csak addig jutottam el, hogy ez is Android TV, mint rendszer

Amúgy a CEC hogy működik? Sosem próbáltam még ilyet, de ha simán a tévé távirányítóján nyomkodok dolgokat, akkor semmit nem csinál a Shield/Kodi.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt szerintem nem én tettem be
Én egy LG webOS tévét használok, de nem azon fut Kodi, hanem a Shield TV-n. -
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én nem látok többet
[link]
Vagy lehet, hogy másról beszélünk?De amúgy a le és fel irányokat még megpróbálom átszabni majd az editorral, mert az pont elég lenne, hogy fel az play/pause, le pedig stop.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi, lehet, hogy majd bepróbálom
Bár mintha nem menne tökéletesen minden addon (subtitles konkrétan megölte elsőre a Kodit, amikor bekapcsoltam). 
junkpod: Van kb 3 gomb a távirányítón
Vissza, home, hangvezérlés, meg a 4 irányú és oké gomb. -
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Hát, az elég faramuci megoldás sajnos
Nem lehet valahol ezt kérni a fejlesztőktől, hogy legalább opciót tegyenek bele...? -
törölt tag
Köszi srácok
Viszont ezt akár bepipálom, akár ki, a videó fut a háttérben tovább (hallom a hangját), csak annyi a különbség, hogy mutatja-e a menü mögött. Illetve a vissza gomb nem visz vissza a videóra, hanem továbbra is mindkét állásban a menüben lép egy szinttel feljebb. -
törölt tag
válasz
junkpod
üzenetére
És nagyjából merre találom? Vagy milyen néven? Mert már átnéztem vagy háromszor a beállításokat, de nem láttam ilyen opciót.
Amúgy most úgy néz ki, hogy megy a háttérben a videó, de ha nyomok egy visszát, akkor csak a könyvtárstruktúrában lép feljebb egy szintet, nem lép vissza a videóra. -
törölt tag
Sziasztok!
Android TV Kodi alatt azt be lehet állítani, hogy ha megy egy film, és megnyomom a távirányítón a vissza (háromszög) gombot, akkor ne menjen tovább a háttérben a videó, hanem álljon le? Illetve ha már megy a háttérben, akkor ha megnyomom a visszát, és kilép a fájllistára, akkor hogyan lehet visszalépni a videóra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én egy LG webOS tévét használok, de nem azon fut Kodi, hanem a Shield TV-n.
Nem lehet valahol ezt kérni a fejlesztőktől, hogy legalább opciót tegyenek bele...?