Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
üzenetére
Jé, tényleg
. Mondjuk nem árt az elején tisztázni, hogy milyen eszközről beszélünk, hogy ne legyen félreértés.
Ha az LG tévé távján van több gomb, akkor érdemes megpróbálni HDMI CEC-en keresztül, a tévé távjával vezérelni a Shield-en futó Kodit. Ott viszont nem tudom, hogy a keymap editor-al lehet-e bármit is átállítani, még nem próbáltam. -
DoItYourself
addikt
válasz
üzenetére
Van azon több gomb is.
Nem mindet, de sokat át lehet variálni a keymap editorral. A számblokk minden gombjára lehet tenni funkciót, az i+ és az Exit gomb is játszik a Sony W80C távirányítóján. A képarány és a felirat gombokra sajnos nem ad kódot a keymap editor, ahogy a nagy fehér Netflix-re se. -
DoItYourself
addikt
válasz
üzenetére
Lehet, ha le tudod írni angolul mit szeretnél.

Előtte azért a keymap editor kiegészítőt nézd meg, sok mindent lehet állítgatni vele, lehet, hogy van megoldás arra is, hogy lejátszás közben a vissza gomb másként viselkedjen, vagy ne csináljon semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk nem árt az elején tisztázni, hogy milyen eszközről beszélünk, hogy ne legyen félreértés.
Ha az LG tévé távján van több gomb, akkor érdemes megpróbálni HDMI CEC-en keresztül, a tévé távjával vezérelni a Shield-en futó Kodit. Ott viszont nem tudom, hogy a keymap editor-al lehet-e bármit is átállítani, még nem próbáltam.
Nem mindet, de sokat át lehet variálni a keymap editorral. A számblokk minden gombjára lehet tenni funkciót, az i+ és az Exit gomb is játszik a Sony