- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Úgy gondolom, hogy a CE (CoreELEC) egy olyan rendszer, amely támogatja a Kodit, de például a SmartTube-ot nem tudom telepíteni rá, mert az egy Androidos alkalmazás. Amit korábban ajánlottál, az nem oldja meg teljesen a problémáimat. Van egy régi tévém, amit okosítani szeretnék, és szükségem van reklámmentes YouTube-ra és Kodi-ra, mindezt akadásmentesen. Egy olcsóbb Xiaomi TV box valószínűleg megoldaná ezt, de úgy gondoltam, veszek egy jobbat AliExpressről. Azonban a kínai TV box gyári Android rendszere nem a legjobb a jelenlegi tapasztalataim szerint.
-
11hh
tag
Most kipróbáltam pendrive-ról tesztfájlokkal, de nem váltott frekvenciát. Feltettem egy VLC playert is, de ott sem történt váltás. Általában DLNA-t és Kodi kiegészítőket használok, de a mozgások folyamatosan akadoznak. Volt nálam egy Xiaomi TV box, és azon gördülékeny volt a lejátszás. Lehet, hogy nem a legjobb TV boxot választottam, bár erősnek tűnt, azt hittem, nem lesz gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest