Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Egészen más boxot adnak sima tv nézéshez. A barátoméknak is ilyen volt majd rábeszéltem a felvétel opcióra és jöttek boxot cserélni. Lehet, hogy ha lemondanám szoftveresen le tudnák tiltani a felvételt meg a lejátszást, nagy valószínűséggel igen mivel ha nincs internet szolgáltatás valami végett akkor a visszanézés sem megy.De nem akarom lemondani.
A TV Go se rossz, de csak olyan gépen tudod használni, ahol van rendszergazdai jogosultságod. - Mivel csak ketten vagyunk és már bőven a nyugdíjas korban itthon én vagyok a rendszergazda. Elmenni mi már csak nyaralás végett megyünk és viszem magammal a lapit meg a tabletet. És ha elutazunk akkor áramtalanítom az egész mozi rendszert a modemmel együtt.
Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest