- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
samupapa
csendes tag
Sziasztok!
Mivel látom, hogy a KODI-s és az S905-ös topiknak nem ugyanaz az összetétele, ide is leírnám a kérdésem, hátha sikerrel járok mert mindkét helyen van sok jó "szaki":
Lett egy MXQ Pro-m 905S chippes, (de szerintem klón).
Mindenesetre android 5.1.1-et ír ami fut rajta, megy a play áruház, tölti, telepíti amit kell.
Feltettem a 16.1-es Jarvis KODI-t, beállítgattam, megy szépen, húzza a magyar tartalmakat, metadatákat.
Amivel nem boldogulok az a hang!
Egy Kenwood házimozierősítóbe lenne koaxiálissal kötve RCA-n keresztül (eddig egy ASUS O!Playem volt, optikaival rákötve).
Az RCA végére vettem egy átalakítót, ami 3,5-s jacket csinált belőle. Van is hang így, de az 5.1 filmeket nem szólaltatja meg sem DD-ben sem DTS-ben.
Próbáltam engedélyezni a hangtovábbítást (pasthrough), de akkor meg elkezdett fagyni sokszor, úgyhogy egyelőre visszalőttem "default"-ra. Így most van hang egyszerre a HDMI-n is meg a SPDIF digitális kimeneten is. Zene szól szépen meg a filmek is, csak nincs 5.1 :-(
Ha valaki tudna egy egyszerű beállítási tutorialt adni ehhez, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AliExpress tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest