- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Január óta használok egy Minix Neo U1-et nagy megelégedéssel. Rendeltem hozzá egy A2 Lite légegeret is, de nem igazán vagyok vele megelégedve: a visszagomb az XBMC appban nem úgy működik ahogyan annak szerintem működnie kellene. Az van, hogyha mondjuk belemászok pl. a kodi repojába jó mélyen (repo/felirat kiegészítők/valamilyen addon - vagy bármi hasonló akár mélyebben) és visszafele szeretnék haladni, akkor nem megy vissza a példánál maradva mondjuk a felirat kiegészítőkhöz, hanem a kodi kiegészítők mernüpontjában találom magam egyből. Csak úgy tudok finomabban visszafele lépkedni, ha megkeresem az adott helyen ezt: .. Használok az A2 Lite mellett egy Logi Harmony távot is, azzal nagyon szépen tudok navigálni bárhol (működik a finom visszafele haladás is), de ugye ennek nincs légegér funkciója. Másnál is ez a helyzet, vagy csak be kellene állítanom valahol valamit?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest