Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Arra gondoltam, hogy a filmekhez tartozó borítóképeket és a tartalom leírását törli-e. Mert attól, hogy egy filmet átnevezek, még kellenek ezek az adatok, persze gondolom, hogy le tudja akárhányszor tölteni, csak az idő. Ezt adott esetben bele kell majd kalkulálnom, ha nem akarom este félbeszakítani a műveletet, hanem inkább egy szuszra szeretném letudni.
Illetve, ha meghagyja ezeket az adatokat, hogyan tudom eltávolítani a fölösleget abban az esetben, ha a filmet véglegesen törlöm a gépről, mert nem tetszett? Átgondolva: valószínűleg törli azt, amihez nem találja a filmet (pl. átneveztem), és újra letölti a szükséges infót, ha megtalálja a filmet az új helyen vagy új névvel. De nem tudom biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest