Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Mivel jobb mint a többi renderer? Gyorsabb a lejátszás vagy kisebb az erőforrás igénye?
Az erőforrásigénye valamivel nagyobb, mint a VMR9-é, de nem számottevően. Elvileg szebb képet ad és már jól kezeli a fekete színt, ezért LCD-ken ezt ajánlják inkább, vagy a Haali-t. KMPlayer-ben vannak benne bugok (nem tudom a lejátszó, vagy a renderelőmotor hibája, de szerintem inkább a lejátszóé), például
- Ha le van pause-olva a videó, akkor ha leviszed az egeret és felugranak a vezérlők, akkor ugrik egy frame-et a videó.
- Ha léptetsz előre nyilakkal, akkor időnként pár tizedmásodpercre felgyorsul a videó, majd beáll normálra. Kicsit zavaró, főleg, hogy elharapja a hangokat.
Időnként (ez általában videótól is függ, volt, amelyiken nem tudtam reprodukálni), ha visszafelé léptetsz, akkor a kép megáll a hang meg megy tovább egy 4-5 másodpercig, majd ugrik egyet és minden jó.
- Ha a videó le van pause-olva és normál méretben van a lejátszó, akkor ha fullscreen-re váltasz kb 2-3 másodpercig egy nagy fekete keret és a normál ablak méretében a bal felső sarokban a videó képe, majd a videó képe utána ugrik ki teljes képernyőre.
- Ha használod a time streching funkciót és 220-230% fölé viszed, akkor egy idő után a kép és hang szinkronizáció szétcsúszik.Nagyjából ezeket tapasztaltam az EVR-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest