- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
norci84
tag
Sziasztok! Mittu88-nak megy a nagy piros a 2 Brainwavz fülesért!Köszönöm a gyors,és korrekt üzletet!
-
norci84
tag
Palee1989-nek kérnék egy pirosat,egy remek JVC HA-FX1X füleshez jutottam hozzá a jóvoltából!Korrekt,türelmes,és segítőkész eladó!Köszönöm!
-
norci84
tag
Kam1kaze fórumtársnak jár egy piros!16gb-os sdhc kártyát vettem tőle!Pikk-pakk lezajlott az üzlet,ment minden flottul a megbeszéltek szerint!Korrekt,megbízható eladó,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
.bruszli. kollégának jár a piros!Egy 16gb-os microsd-t rendeltem tőle,iszonyat gyors volt!Még oda sem ért a pénz,de a kártya már megjött!!Korrekt,gyors és nagyon megbízható!Öröm volt üzletelni vele,megjár a pozitív értékelés neki!
-
norci84
tag
Pirospontot szeretnék kérni helena0321-nek,ezt a remek telcsit vettem tőle!Korrekt,segítőkész,és gyors!Minden a legnagyobb rendben zajlott,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
Sziasztok!Egy újabb pirosat szeretnék kérni viktorhmv fórumtársnak,ebben a hírdetésében dvd írót keresett,nekem volt felesleges,bár hírdetni nem hírdettem így azt linkelni nem tudom,de eladtam neki sikeresen!Minden gyorsan és korrekten zajlott!Köszönöm a bizalmat!
-
norci84
tag
Sziasztok!szaszaboy0kollégának szeretnék pirosat,mert elcseréltük ezt a kártyát erre a telóra!Korrekt,megbízható fórumozó!
-
norci84
tag
Sziasztok!peto.istvan fórumtársnak szeretnék pirosat,karitatív üzlet köttetett,az elajándékozásra szánt ruhák megérkeztek,minden a megbeszéltek szerint zajlott!Megtiszteltetés volt!Korrekt az úriember,ehhez kétség sem férhet!Megérdemli a pirosat!
-
norci84
tag
Sziasztok!sisi900-nak kérnék pirosat!Sűrgősen szükségem volt egy vga átalakítóra,nos ezt ő 800ft-ért eljuttatta hozzám egy nap alatt!Ebben a hírdetésben árulja a dolgokat!Csak ajánlani tudom!GYORS,és KORREKT!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6302 üzenetére
Nagyon szívesen segítettem!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6300 üzenetére
Keress rá google-ban a termék nevével és a nickeddel!
-
norci84
tag
Hali!orgazzmoo_2kollégának szeretnék egy pirosat kérni a vásárlásért!Korrekt,gyors,megbízható,mindenkinek ilyen vásárlókat kívánok!
-
norci84
tag
waithEard-nek is szeretnék,mert elküldtem neki a komplett félkonfigom ő kipróbálta és korrekten ki is fizette!Le a kalappal
-
norci84
tag
thunder1991-kollégának szeretnék egy pirosat kérni a tökéletesen működő Shappire Hd 4870-ért!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam topic
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged