Hirdetés
Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
jár Oliverda Házigazdának az AMD-FX-8120-as prociért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár csabai_atis-nak ezért a kiváló Asus M5A97 AM3+ deszkáért.Korrekt,pontos és megbizható.....csak ajánlani tudom!
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár zolees kollegának ezért a hibátlan CHIEFTEC CTG-600-80PB tápegységért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár gabor901113-nak ezért a remek CPU hűtőért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár gabor901113-nak ezért a hibátlan Ecs elite group a75f-m2 deszkáért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár gabor901113-nak ezért a remek AMD A6-3650 prociért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár peetmaster -nek ezért az üzletért.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
2 db pirosat kérnék deak_ricsi -nek. Alaplapot és procit is vett tőlem.Korrekt,pontos és megbízható vevőnek bizonyult.
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Óriás jár tibor452 kollegának.Ezt a Ginward GTX 550Ti Vga-t vettem tőle.Kérésemre kb 1 órán belül házhoz hozta az árut ami a számára oda-vissza kb 80Km +költséget jelentett!......Rég találkoztam ilyen remek eladóval a fórumon...utólag is hatalmas köszönet érte!!!
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár fatal1ty1984-nek ezért a remek vízhűtésért....amit kérésemre még be is szerelt nekem.Utólag is még egyszer THX!
ホンダシビッククーペ
-
Lavidaloka
aktív tag
Piros pont jár zenemano85-nek ezért az üzletért.
ホンダシビッククーペ
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest