- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Yamato002
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy Óriási Pirospontot Darkdead kollégának
a nagyon gyors és zökkenőmentes adásvételért Mindenkinek ajánlom !!! -
menyoronc
aktív tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni hybrid26 -nak a korrekt üzletért ami ennek a processzornak és ennek az alaplapnak a megvételét tartalmazta.
-
Henker2
addikt
Piros pont jár L.tibor85 kollégának. Ezt a videokártyát vette meg tőlem.
-
Jolaes76
újonc
válasz
-=Vacsek=- #38591 üzenetére
-
-=Vacsek=-
senior tag
kérnék Dataim -nak egy pirosat. korrekt vevő.
-
Hanok
senior tag
Szeretnék kérni egy pirosat maross kollégának a FarCry3 -ért.
-
raggg
senior tag
Piros danih -nak, a gyors BF3 LE üzletért!
-
Szeretnék kérni egy pirosat VateRicsi kollegának egy Asus zsanérüzlet után
-
RedHarlow
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni JetiRulez-nak ezért a korrekt üzletért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy pirosat Babszitomi fórumtársnak ezért az üzletért,korrekt,gyors vevő,ajánlom mindenkinek.
-
darkspace
csendes tag
Pirospontot kérnék sannyii kollegának a kifogástalan állapotú Packard Bell LX86-os gamer laptopért!személyesen bonyolítottuk az üzletet,megbíztható eladó!ajánlom mindenkinek!
-
klodi5
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/szajber_3.html
KÍválló termék rugalmas hozzáállás , csak ajánlani tudom!
Ment a piros. http://hardverapro.hu/tag/szajber_3.html -
Kosax1
csendes tag
Nagy piros pont balazska2012 kollégának. Kiváló üzleti partner és nagyon gyors!!!!
-
Davetim
tag
Pirospont ját Antimatrix kollégának, modemet vett tőlem!
-
M0Dair
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat vodibalage kollégának ezt a CM házikót vásárolta tőlem. Gyors, rugalmas, korrekt PH-s!
-
norbit808
tag
Szeretnék kérni egy hatalmas Pirosat krisznagy kollégának ezért az üzletért korrekt és nagyon segítő kész!!!!
-
-
MaxWil
csendes tag
Egy Pirosat kérnék Zotya984 kollégának. Alaplap + procit vett tőlem. Korrekt és megbízható, PHajánlott !
-
DrKable
csendes tag
szeretnék igényelni kollegának ezért az üzletért egy piros pontot köszönöm!
-
gabasz
csendes tag
repair-nak egy hatalmas piros pontot kérek 1 órán belül megcsinálta a haldokló monitoromat korrekt áron. Csak ajánlani tudom megbízható precíz üzletember
-
pinkcc
tag
Piros pontot kérnék jbaudio tagnak, megvette a gears of war 2 limited edition xbox 360 előreutalással történt a vásárlása, remek partner, csak ajánlani tudom!
-
Sivullinen
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni martonovits kollégának ezért az üzletért. Nagyszerű eladó, csak ajánlani tudom.
Egy nagy pirost kérnék cer kollégának, ezért az üzletért. Csak ajánlani tudom.
-
Vasinger!
nagyúr
Piros pont jár Black Dragon-nak, egy fejhallgatót vett tőlem. Teljesen korrekt vásárló volt, mindenkinek ajánlom!
-
CippyO
tag
kérnék egy pirospontot David93Pecs fórumtársnak egy innen származó akku bizniszért! precíz, megbízható, segítőkész!
-
BaKeSZ87
őstag
Kérnék egy piros pontot janika8202-nek ezzért az üzletért!
-
lamapo 48
csendes tag
Kérek egy piros pontot ninjapundi kollégának,ezért az üzletért,korrekt,gyors,és azok közé tartozik,akik nem ebből akarnak megélni.
-
mistixx
tag
Piros pont illeti Kocska89-at. Megbízható és korrekt üzlettárs.
Ajánlom! -
cidalain
veterán
Pirospont Gamer28 részére. Ezt az SSD-t vettem meg tőle.
A vásárlás során minden rendben volt, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Ajánlott eladó. -
janika8202
tag
Egy nagy pirosat kérnék BaKeSZ87 kollégának ezért a prociért
-
jbaudio
csendes tag
Hatalmas piros pont pinkcc kollégának az XBOX360 GOW2 játék adásvételének tökéletes lebonyolításáért!
-
Nartell
csendes tag
Piros menne DonDennis kollégának, vett tőlem egy 1.4-es üveget... Köszöntem!
-
Balkó33
csendes tag
Piros pont mallee-nek, ott volt ahogy megbeszéltük, hozta, amit (http://hardverapro.hu/apro/geil_ultra_4gb_kit_1066mhz_cl5_tuning_ram_2db/hsz_1-50.html)megbeszéltünk, a termék hibátlan. Pontos, megbízható partner.
-
CSucsi067
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni ujhlac kollégának az alábbi üzletért GIGABYTE GA-EP31-DS3L Alaplap.
-
gabriel20
csendes tag
pirospontot NakonXipan kollégának a kulcsért
-
Csybe
csendes tag
-
Bripor
csendes tag
Lecnek szeretnék kérni egy nagy piros pontot ezért a hirdetésért!
Egy i73770k sikeres vásárlásán vagyok túl!
Gyors megbízható! Csak ajánlani tudom! -
Czimby
addikt
Szeretnék egy Piros pontot kérni az alábbi monitorért DevMobile83 fórumozónak! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, és nagyon rugalmas volt.
-
maxxenergie
senior tag
mazsola2k részére egy nagy PIROS pont minden a megbeszéltek szerint, rugalmas korrekt partner, csak ajánlani tudom bátran mindenkinek. Ezt bizniszeltük köszönöm.
-
aorsi70
újonc
Piros pont Michele számára az üzletért.
-
bertalanimre
tag
Piros pont mehet: .:Vision:. -nek
-
hoby36
senior tag
Szeretnék Dano26[link]-nak egy pirosat kérni!
-
Tomek10
csendes tag
Gyurma23-tól vettem memóriamodult, és mivel minden rendben zajlott kérnék neki egy piros pöttyöt!
-
zsozsi33
csendes tag
Kérnék szépen egy pirosat Balázs1986 fórumtárs részére ezért a gépért.
Illetve Laci888 fórumtárs részére ezért a gépért.
Köszönet -
Vlad85
csendes tag
Elixión nevű kollegának kérnék szépen egy piros pontot. Procit és lapot vettem tőle! Minden nagyon korrekt volt! :
-
TZotya61
csendes tag
Egy nagy pirospont zoltan6 kollégának. Vásároltam tőle és mindennel meg voltam elégedve.
-
Jár a piros pont sharplaninac fórumtársnak az üzletünkért (Logitech Mx Revolution). Köszönöm.
-
sube
aktív tag
.bruszli. -nak piros pötty az SD kártyákért cserébe.
-
sampe
aktív tag
-
-
sampe
aktív tag
#hpq fórumtársnak, szeretnék egy nagy-nagy pirosat! Egy P4 3,2 Ghz HT-s procit vett tőlem. Köszönöm!
Minden lezajlott az előre utalást követően.
-
sampe
aktív tag
#hpq fórumtársnak szeretnék nagy pirosat. Egy Abit IS7-E típusú alaplapot vásárolt tőlem.
Minden rendben lezajlott az előre utalást követően, a csomagot postai úton vehette át.
-
mate12
csendes tag
Hello!
Pirosat kérnék killergyuszi fórumtársnak, ezért az üzletért. Minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom a kollégát.
Köszönöm.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!